NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Imal kakvih potpisa danas ? 

Svaka cast na uradjenom poslu do sada,steta sto ce piska sve to napustiti u desetom mjesecu,ali hvala mu na svemu do sada,nadam se da ovi poslije tebe nece usrat sve do sada uradjeno,kada pocinju sezonske karte,kada vidim ovako da se radi sad bi uzeo jednu odmah
Ma gdje ce napustit nas Piska ba bice preko skaypa sa aerodroma u minhenu nonstop online sa nama... kad vidi da valja cistit gore i radit ko konj molice boga da ga istjeraju.. da se vrati nama vamo kao sportski direktor... nema Bosne nigdje jaranike...
Arnautović stigao iz Sloge G.Crnjelovo 

- ASD
- Kontakt:
Odličan igrač.Cevap je napisao/la:Arnautović stigao iz Sloge G.Crnjelovo
Ide ovo lijepo samo sporo. Fali nam trener, golman, jos jedan lijevi bek, jedan stoper, jos namanje 2-3 vezna igraca(od toga jedan pravi kreativac), 2 krilna igraca, 2 napadaca.
Sa ovim dodemo do brojke od jos 8-9 igraxa najmanje ako hoces bit ozbiljna ekipa.
Ovo racunam ako uzmemo u obzir da i Jazvin, Sarkan i Kadija budu tu.
Sa ovim dodemo do brojke od jos 8-9 igraxa najmanje ako hoces bit ozbiljna ekipa.
Ovo racunam ako uzmemo u obzir da i Jazvin, Sarkan i Kadija budu tu.
Samo polako Combe gradimo ekipu lagano prvo pravilo je ispostovat sve igrace kako treba. Ovaj veznjak nam je trebao tu je skripalo prosle sezone
Radi Piska jb repa ko bi reko ja mislio tarlasika... svaka cast
Nedajte uhljupima u upravu i radite ovako kako ste krenuli i bice extra... nemoramo ni uci u premijer ligu bar je extra pozitivna prica oko Zvijezde.
Nismo u zadnji par godina mogli dva igraca zadrzat sad osam izgleda za svaku pohvalu...Presjednik nam ni netreba svi vi sto radite ste za mene presjednici...
Radi Piska jb repa ko bi reko ja mislio tarlasika... svaka cast
Nedajte uhljupima u upravu i radite ovako kako ste krenuli i bice extra... nemoramo ni uci u premijer ligu bar je extra pozitivna prica oko Zvijezde.
Nismo u zadnji par godina mogli dva igraca zadrzat sad osam izgleda za svaku pohvalu...Presjednik nam ni netreba svi vi sto radite ste za mene presjednici...
Ja samo mogu reci da je Piska jedan od najjačih sportskih radnika prve lige i nek se stide oni koji ga omalovažavaju, svaka čast majstore
Idemo jos par igrača ovog kvaliteta i igranka moze da pocne
Idemo jos par igrača ovog kvaliteta i igranka moze da pocne
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Arnautović,Antić,Jazvin,Kadić,Fačić,Devedžić,Turbić,Šarkanović,
Aljkanović trenutni roster bez juniora daj nam spiska još igrača
Aljkanović trenutni roster bez juniora daj nam spiska još igrača
- gradacac10
- Kontakt:
Igor Mitic novi trener Zvijezde!!!
Odakle ti ta informacijagradacac10 je napisao/la:Igor Mitic novi trener Zvijezde!!!
Extra stari moj... ako je istina...
Sastanak traje od sedam sati vidcemo
Sastanak traje od sedam sati vidcemo
- gradacac10
- Kontakt:
Evo Igor Mitic objavio na Fb profilu i svi mu cestitaju...
Ako to bude to,postoji mogucnost,naravno ako se organizujemo,da uletimo u premijer ligu dok imamo Igora,nakon ulaska u premijer ligu sa njim pokusati napraviti saradnju sa Crvenom Zvezdom,da oni svoje igrace salju nama na posudbe a nase bolje igrace prodamo njima,lijepo je krenula ova prica,svaka cast radnoj grupi
Ovo ako bude istina mi smo na konju
-
- Kontakt:
Klub kad se oglasi zvanicno to je trener ne nasjedajte na price okolo, ili ako nesto objavi gradacacki glas to je to, nemamo jos trenera
Jel bio neko na treningu kako izgleda, posebno me zanimaju ona dva juniora kako se uklapaju
Oba dobra i Hasuka i Muratovic mogu se po 20 minuta ubacivat... jos jedno dijete se istaklo mali Bijelic to ce bit sila igrac kadet extra klase....
Ostala djeca vise nisu djeca vec seniori...
Ostala djeca vise nisu djeca vec seniori...
Igor je objavio da je zelja obostrana samo da se dogovori saradnja,polako,ima i uprava neke uvjete a takodje ima i Igor e sad moraju naci zajednicki jezik
Mislim da Igor nije neki kapacitet, on vodi tamo neki seoski klub i skolu fudbala, nepodcjenjujem ga ali mislim da je za njega, nas Klopic Ferguson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.