PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
pa zar jos niste skontali da je ta gnjida (kao jos nekoliko tuzlaka na ovoj temi) cetnicic. nije im prvi put da pisu ruzno o mrtvim ljudima, a uzdizu cetnike.. stavite bolesnika na ignore i nek pise po njihovoj temi.. ne spustajte se na njihov nivo i ne odgovarajte im(kad kazem njihov mislim na ovih nekoliko kao ova nakaza. a ima tu i puno finih momaka iz tz)..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
@joker90 nije najugledniji, jer je drugo kup takmicenje u pitanju, ali ugledan
Gdje je onaj Osttribine. Sarajevo u srcu, euri u dzepu
Kad je trebalo braniti drzavu, bio u prvim linijama Frankfurt-Berlin-Bec
Srce ga bolilo kad je gledao CNN, dusa slatka. Napatio se pravo
Jos kad skontas da je jeo kinderbueno kao zeko travu i da je znao povratiti od prejedanja
dok smo mi vamo stezali kajseve, suza ti klizne niz obraz
Jadan, napatio se i neka je bahat. Zasluzio je da bude takav i neka laze i izmislja o Slobodi, ne mozes mu zamjeriti
E moja istocna tribina, deu. Osttribine
Gdje je onaj Osttribine. Sarajevo u srcu, euri u dzepu
Srce ga bolilo kad je gledao CNN, dusa slatka. Napatio se pravo
Jadan, napatio se i neka je bahat. Zasluzio je da bude takav i neka laze i izmislja o Slobodi, ne mozes mu zamjeriti
- egzodus1946
- Kontakt:
Tone tuzla tone sloboda 
- Osttribine
- Kontakt:
Nego ne rece ti meni jel Jovo bas, ali bas clan jedne od bezbrojnih Slobodankinih BEZTROFEJNIH generacijaJovanGeca je napisao/la:@joker90 nije najugledniji, jer je drugo kup takmicenje u pitanju, ali ugledan![]()
Gdje je onaj Osttribine. Sarajevo u srcu, euri u dzepuKad je trebalo braniti drzavu, bio u prvim linijama Frankfurt-Berlin-Bec
![]()
Srce ga bolilo kad je gledao CNN, dusa slatka. Napatio se pravoJos kad skontas da je jeo kinderbueno kao zeko travu i da je znao povratiti od prejedanja
dok smo mi vamo stezali kajseve, suza ti klizne niz obraz
![]()
Jadan, napatio se i neka je bahat. Zasluzio je da bude takav i neka laze i izmislja o Slobodi, ne mozes mu zamjeriti![]()
-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utješimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bijedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog Slobode. Laž je vid sarajevskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“Osttribine je napisao/la: Nego ne rece ti meni jel Jovo bas, ali bas clan jedne od bezbrojnih Slobodankinih BEZTROFEJNIH generacija
-„Laž je sarajevski državni interes.“
-„Laž je u samom biću Sarajlije“.
-„U ovom gradu svaka laž na kraju postaje istina.“
-„ Sarajlije je toliko puta u historiji spašavala laž…“
- Osttribine
- Kontakt:
Jovo - Slobodanka - BEZTROFEJNOST 97 godina tradicijeJovanGeca je napisao/la:-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utješimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bijedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog Slobode. Laž je vid sarajevskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“Osttribine je napisao/la: Nego ne rece ti meni jel Jovo bas, ali bas clan jedne od bezbrojnih Slobodankinih BEZTROFEJNIH generacija
![]()
![]()
Osttribine je napisao/la:Jovo - Slobodanka - BEZTROFEJNOST 97 godina tradicijeJovanGeca je napisao/la:-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utješimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bijedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog Slobode. Laž je vid sarajevskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“Osttribine je napisao/la: Nego ne rece ti meni jel Jovo bas, ali bas clan jedne od bezbrojnih Slobodankinih BEZTROFEJNIH generacija
![]()
![]()
joker90 je napisao/la:Jovan Geca-trofejni fudbaler Slobode!
@Osttribine /Kinderbueno intelektualni patuljak ponavlja kao papagaj. I ove recenice su ti puno, preznojio ti se mozak

- Osttribine
- Kontakt:
@Osttribine /Kinderbueno intelektualni patuljak ponavlja kao papagaj. I ove recenice su ti puno, preznojio ti se mozak
[/quote][/quote][/quote]
Jovo + Slobodanka = BEZTROFEJNOST
[/quote][/quote][/quote]Jovo + Slobodanka = BEZTROFEJNOST
Osttribine je napisao/la: Jovo + Slobodanka = TROFEJNOST
- egzodus1946
- Kontakt:
Tone tuzla tone sloboda 
- Osttribine
- Kontakt:
Ali fkt jel Jovo Beztrofejan kao i SlobodankaJovanGeca je napisao/la:Osttribine je napisao/la: Jovo + Slobodanka = TROFEJNOSTBravo! evo Kinderbueno
U Sarajevu pored restrikcije vode ima i restrikcija ucesca u evropskim takmicenja, zahvaljujuci Slobodi 
- egzodus1946
- Kontakt:
Tuzla potononula brzo ce i sloboda 
Bomo videliegzodus1946 je napisao/la:Tuzla potononula brzo ce i sloboda
- egzodus1946
- Kontakt:
Ako mislis na bljesak Slobode i Radnika to je skoro pa nemoguce, odnosno, nemoguce je da dvije godine zaredom bljesnu iste ekipe.JovanGeca je napisao/la:Bomo videliegzodus1946 je napisao/la:Tuzla potononula brzo ce i slobodaZapamtio sam ovu izjavu, u slucaju rezultata kao prosle sezone
Ove sezone to mozda budu Metalgehe i Vitez, vidjet cemo
Ocekujem od sarajevskih velikana da im se nece ponoviti sezona kao prosla i da ce se medjusobno boriti za titulu, sto je za ocekivati. Naravno, Sarajevo sampion
Tri puta zaredom s ukupnim rezultatom 9:2 se ne moze vise nazvati samo bljeskomegzodus1946 je napisao/la:Ako mislis na bljesak Slobode i Radnika to je skoro pa nemoguce, odnosno, nemoguce je da dvije godine zaredom bljesnu iste ekipe.JovanGeca je napisao/la:Bomo videliegzodus1946 je napisao/la:Tuzla potononula brzo ce i slobodaZapamtio sam ovu izjavu, u slucaju rezultata kao prosle sezone
Ove sezone to mozda budu Metalgehe i Vitez, vidjet cemo![]()
Ocekujem od sarajevskih velikana da im se nece ponoviti sezona kao prosla i da ce se medjusobno boriti za titulu, sto je za ocekivati. Naravno, Sarajevo sampion
Vazi
Ovo je kao uredu,egzodus1946 je napisao/la:Tone tuzla tone sloboda
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sve fino, normalno..solinas je napisao/la:Ovo je kao uredu,egzodus1946 je napisao/la:Tone tuzla tone sloboda
Slucajno da se napiše nešto protiv njih, odmah bi i pitari i manijaci to osudili, ovako to je za njih normalna zezancija. Fino, fino.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Upravo,njima je to uredu,a da neko napise sjeca li se Sarajevo vatrometa sa brda.....sta mislis...samirr je napisao/la:Sve fino, normalno..solinas je napisao/la:Ovo je kao uredu,egzodus1946 je napisao/la:Tone tuzla tone sloboda
Slucajno da se napiše nešto protiv njih, odmah bi i pitari i manijaci to osudili, ovako to je za njih normalna zezancija. Fino, fino.
Odma se stvori 15 pljuvaca.
I onaj momak kada opsova kapiju ovdje nijedan nista nije napisao i reagovao to im je valjda uredu,ali kada njima nesto napises glavni su za pljuvati i prozivati.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.