Samo sam cekao ko ce prvi odmah o Vukotiću, covjeku koji veze nema sa BiH i prije 2-3 godine dosao u Krupu iz Srbije. Ali Brat moggi nikad ne razocara. Nebulozno je taj momak trebao dobiti papire i uz to imati neku volju da igra za Zmajeve. Prije ove vijesti danas niko ziv ga nije spominjao. Sve letaci.Moggi je napisao/la:vukotic prelazi u beveren, nisam siguran je li dobio nase papire do sada ali mislim da bi ga trebalo pratiti
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
kada se pravila repka premijer lige u januaru bio je mnogima u svakom sastavu medjutim nije imao drzavljanstvo, ali ti nisi toliko dugo na forumu da bi to znaoNiftyDribbler je napisao/la:Samo sam cekao ko ce prvi odmah o Vukotiću, covjeku koji veze nema sa BiH i prije 2-3 godine dosao u Krupu iz Srbije. Ali Brat moggi nikad ne razocara. Nebulozno je taj momak trebao dobiti papire i uz to imati neku volju da igra za Zmajeve. Prije ove vijesti danas niko ziv ga nije spominjao. Sve letaci.Moggi je napisao/la:vukotic prelazi u beveren, nisam siguran je li dobio nase papire do sada ali mislim da bi ga trebalo pratiti
Zarathustra
U konačnici ne vjerujem da će Vukotić napraviti neku jaču karijeru u inostranstvu, mislim da je previše trom i spor za ozbiljan kontinuitet na većem fudbalskom nivou.
Al' eto momak je mlad, jedan od najboljih stopera zadnje dvije sezone u BiH, pa ulazi u krug potencijalnih reprezentativaca.
Al' eto momak je mlad, jedan od najboljih stopera zadnje dvije sezone u BiH, pa ulazi u krug potencijalnih reprezentativaca.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Evo što je izjavio u januaru prošle godine:braco je napisao/la:nema ali mislim da je dobio do sada drzavljanstvo na boravak, niti je nastupao kada za bilo koju srpsku selekciju ali opet ne moze igrati za nas je li?Moggi je napisao/la:Ne mislim da ima bilo kakve veze sa nama, ali je to svakako odlican transfer za nase standarde.Vucevich je napisao/la:vukotic prelazi u beveren, nisam siguran je li dobio nase papire do sada ali mislim da bi ga trebalo pratiti
Radi se o defanzivcu reprezentativnog potencijala, bez obzira što je rođen u Srbiji bio je i na oku selektora BiH. - Reprezentacija je san svakog igrača, nadam se da ću i dalje da budem na oku selektora, pa ćemo videti. Najvažnije je da u klubu nastavim s kvalitetnim partijama kao i do sada, poziv sigurno izostati neće. Ne zamaram se mnogo s tim, želja mi je da i dalje napredujem i možda jednog dana napravim transfer u inostranstvo - optimističan je Vukotić.
Pa sta, covjek se nada pozivu...iz SRBIJE. Kad bi se pojedini forumasi pitali za spisak, bilo bi kao u crna vremena Usanovica i bagre koja je zavrsila u zatvoru. Neki anonimusi iz susjedstva bi cinili okosnicu. Bravo. Imamo mi nasih momaka. Hvala lijepa.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Pa eto forumski veteranu, kakve onda ublehe pricas o drzavljanstvu i vrijeme provedeno u BiH? Kakve veze ima?Moggi je napisao/la:kada se pravila repka premijer lige u januaru bio je mnogima u svakom sastavu medjutim nije imao drzavljanstvo, ali ti nisi toliko dugo na forumu da bi to znaoNiftyDribbler je napisao/la:Samo sam cekao ko ce prvi odmah o Vukotiću, covjeku koji veze nema sa BiH i prije 2-3 godine dosao u Krupu iz Srbije. Ali Brat moggi nikad ne razocara. Nebulozno je taj momak trebao dobiti papire i uz to imati neku volju da igra za Zmajeve. Prije ove vijesti danas niko ziv ga nije spominjao. Sve letaci.Moggi je napisao/la:vukotic prelazi u beveren, nisam siguran je li dobio nase papire do sada ali mislim da bi ga trebalo pratiti
Jedina veza Vukotica sa BiH jeste da je igrao za Krupu, sve ostale price o potencijalnom igranju za BiH su gluposti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
u svakom slucaju trenutno nije vrijedan ispitivanja porijekla, sljedeća sezona ce to vjerovatno reci
Zarathustra
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Da, pokazat ce je li valja za SRBIJU. A ako ne? Onda valja nama da uzima mijesto Serbecicu ili Mihojevicu? Sto mi se to gadi...fujMoggi je napisao/la:u svakom slucaju trenutno nije vrijedan ispitivanja porijekla, sljedeća sezona ce to vjerovatno reci
- muhamedhulk
- Kontakt:
Vukotic potencijal ? Uh.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Lech je otpustio trenera Bjelicu koji je doveo Koljica u klub, vjerovatno ce Elvir nazad u Krupu na kraju sezone
Stevanović strijelac za Servette.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ostaje Koljic vjerovatno u Lechu, Bjelica je otpusten zbog rezultata.Vucevich je napisao/la:Lech je otpustio trenera Bjelicu koji je doveo Koljica u klub, vjerovatno ce Elvir nazad u Krupu na kraju sezone
BHF
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Amel Mujanic (U17 Svedska)
Becir Omeragic (U17 Svicarska)
Becir Omeragic (U17 Svicarska)
-
IgmanskiVukovi
- Kontakt:
Sramota, da niko ovdje ne spomene, da je Tinky Winky dva puta za redom doguro do klupe slavnog Royal Antwerpa
valjda ga otkupe, uze Krupa za njega i vukotica oko milion maraka, fina suma za tako mal klubMiske01 je napisao/la:Ostaje Koljic vjerovatno u Lechu, Bjelica je otpusten zbog rezultata.Vucevich je napisao/la:Lech je otpustio trenera Bjelicu koji je doveo Koljica u klub, vjerovatno ce Elvir nazad u Krupu na kraju sezone
danas i sloboda isprobala neke juniore, maksimovic postigao pogodak onaj sto je bio na probi u sportingu.
izgleda da su nasi klubovi napokon shvatili da od polovnjaka zarade nemaju sigurno a i rezultat je upitan. mogla bi sloboda inkasirati poveliku cifru za ovih par igraca sto imaju u izlogu ( todor, smajic, muminovic)
Zarathustra
- muhamedhulk
- Kontakt:
A i Savez napokon nesto pametno da uradi; 4 stranca od sljedece sezone. 
PS. Prevljak gol danas.
PS. Prevljak gol danas.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Slažem se s tobom. Afirmisanje mladih igrača je put kojim treba svaki bosanskohercegovački klub ići. Ako čovjek trenira fudbal čitav život, trudi se, ne može me niko uvjeriti da je 30-godišnjak iz Srbije, Crne Gore ili Makedonije bolji od njega. Dosta više tih propalih Srbijanaca...Moggi je napisao/la:valjda ga otkupe, uze Krupa za njega i vukotica oko milion maraka, fina suma za tako mal klubMiske01 je napisao/la:Ostaje Koljic vjerovatno u Lechu, Bjelica je otpusten zbog rezultata.Vucevich je napisao/la:Lech je otpustio trenera Bjelicu koji je doveo Koljica u klub, vjerovatno ce Elvir nazad u Krupu na kraju sezone
danas i sloboda isprobala neke juniore, maksimovic postigao pogodak onaj sto je bio na probi u sportingu.
izgleda da su nasi klubovi napokon shvatili da od polovnjaka zarade nemaju sigurno a i rezultat je upitan. mogla bi sloboda inkasirati poveliku cifru za ovih par igraca sto imaju u izlogu ( todor, smajic, muminovic)
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Bravo... super... jos bi bilo bolje da stave da moras imati 3 igraca U21 u prvoj postavi, po meni.muhamedhulk je napisao/la:A i Savez napokon nesto pametno da uradi; 4 stranca od sljedece sezone.
PS. Prevljak gol danas.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Gdje to objavljeno? Pisalo je u pojedinim medijama vec za ovu sezonu, pa nista...muhamedhulk je napisao/la:A i Savez napokon nesto pametno da uradi; 4 stranca od sljedece sezone.
PS. Prevljak gol danas.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa odgodili su za ovu sezonu i najavili za sljedecu jer su se neki bunili da nisu imali vremena za sklope ekipu sa samo 4 stranca.
Vidjecemo hoce li ispostovati receno...
Vidjecemo hoce li ispostovati receno...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!