PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Da se hoće Velež vratiti pa da se s pastrmkom prepucavamo na relaciji Tuzla-Mostar. Ovo je bezveze
Eno već dole šamara neke na pdfu federalne 
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa Sloga je u federalnoj ko ti brani opletipinoglavi je napisao/la:Da se hoće Velež vratiti pa da se s pastrmkom prepucavamo na relaciji Tuzla-Mostar. Ovo je bezvezeEno već dole šamara neke na pdfu federalne
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Brato a evo upracam. Neukusna prepucavanja ovdje pravo. Zanimljivije u prepucavanjima federacije. Dresiram jednog majmunapinoglavi je napisao/la:Da se hoće Velež vratiti pa da se s pastrmkom prepucavamo na relaciji Tuzla-Mostar. Ovo je bezvezeEno već dole šamara neke na pdfu federalne
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma svako prepucavanje bude zanimljivo u početku ali se poslije nekog vremena sve normalno i zanimljivo ispuca, i onda kreće ili ponavljanje ili gluposti i sranja, a nađe se i poneko napaćen ko ovaj vaš... Dok vi niste bili aktivni vječito su bila prepucavanja između navijača sarajevskih rivala, pa je i to vremenom preraslo u sranje ko je veći a ko manji četnik, Šešelj, Karadžić itd., pa je i na ovoj relaciji Sarajevo - Tuzla znalo biti zanimljivo u početku, sad je već stvarno bolesno i samo se bespotrebno dodatno širi mržnja ...pinoglavi je napisao/la:Da se hoće Velež vratiti pa da se s pastrmkom prepucavamo na relaciji Tuzla-Mostar. Ovo je bezvezeEno već dole šamara neke na pdfu federalne
1946
Sad smo kao dobri, eto. De ba druze idi bolan te fazone furaj nekom drugom.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma svako prepucavanje bude zanimljivo u početku ali se poslije nekog vremena sve normalno i zanimljivo ispuca, i onda kreće ili ponavljanje ili gluposti i sranja, a nađe se i poneko napaćen ko ovaj vaš... Dok vi niste bili aktivni vječito su bila prepucavanja između navijača sarajevskih rivala, pa je i to vremenom preraslo u sranje ko je veći a ko manji četnik, Šešelj, Karadžić itd., pa je i na ovoj relaciji Sarajevo - Tuzla znalo biti zanimljivo u početku, sad je već stvarno bolesno i samo se bespotrebno dodatno širi mržnja ...pinoglavi je napisao/la:Da se hoće Velež vratiti pa da se s pastrmkom prepucavamo na relaciji Tuzla-Mostar. Ovo je bezvezeEno već dole šamara neke na pdfu federalne
Ako sam ja napacen, onda ste svi vi napaceni. Ja radim samo ono sto vi radite nama, a ne godi ti sad? Smijesno je raditi to drugom, ali kad tebi to neko radi, onda je napacen.
Dobro, sad znas sta mi mislimo o vama
Tuzlaci su nam se na pocetku ulizivali, uvlacili u pakas nenormalno. Beclija nam visio na temi, pisao, nismo ga ni dirali. Ja kontao lik ce poceti navijati za nas. Virio nam iz pakasa bukvalno! A onda kasnije se pohasise! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
]
cekaj ba, egzodus je moj pitar.. naravno da je uredusamirr je napisao/la:Sve fino, normalno..solinas je napisao/la:Ovo je kao uredu,egzodus1946 je napisao/la:Tone tuzla tone sloboda
Slucajno da se napiše nešto protiv njih, odmah bi i pitari i manijaci to osudili, ovako to je za njih normalna zezancija. Fino, fino.
Zadnja izmjena: admirr, dana/u 09 jul 2016, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ne vjerujem u te price. Sta je s ostalima? 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Odakle ti smjelost da mi se obraćaš, kmetu? Znaš li da ja pri raspodjeli javnih prihoda vrijedim kao dva puta ti!?JovanGeca je napisao/la: Sad smo kao dobri, eto. De ba druze idi bolan te fazone furaj nekom drugom.
Ako sam ja napacen, onda ste svi vi napaceni. Ja radim samo ono sto vi radite nama, a ne godi ti sad? Smijesno je raditi to drugom, ali kad tebi to neko radi, onda je napacen.
Kada presvijetli i moćni stanovnici glavnog grada ulaze na ovu temu treba napraviti nešto kao u onoj seriji Sulejman Veličanstveni, jedan tuzlanski rob da najavljuje ulazak sa "Pažnja, njegovo veličanstvo stanovnik Sarajeva!", a onda Tuzlaci i Zeničani pognu glave i uz eventualnu dozvolu poljube ruku jednom od presvijetlih Sarajlija koji se udostojio ući na ovu temu.
A mogao bi se iskombinovati i neki harem
1946
- elamalakia
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Odakle ti smjelost da mi se obraćaš, kmetu? Znaš li da ja pri raspodjeli javnih prihoda vrijedim kao dva puta ti!?JovanGeca je napisao/la: Sad smo kao dobri, eto. De ba druze idi bolan te fazone furaj nekom drugom.
Kada presvijetli i moćni stanovnici glavnog grada ulaze na ovu temu treba napraviti nešto kao u onoj seriji Sulejman Veličanstveni, jedan tuzlanski rob da najavljuje ulazak sa "Pažnja, njegovo veličanstvo stanovnik Sarajeva!", a onda Tuzlaci i Zeničani pognu glave i uz eventualnu dozvolu poljube ruku jednom od presvijetlih Sarajlija koji se udostojio ući na ovu temu.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
lijevu rukuelamalakia je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Odakle ti smjelost da mi se obraćaš, kmetu? Znaš li da ja pri raspodjeli javnih prihoda vrijedim kao dva puta ti!?JovanGeca je napisao/la: Sad smo kao dobri, eto. De ba druze idi bolan te fazone furaj nekom drugom.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- elamalakia
- Kontakt:
Kad se sjetim @probisvjeta sa onom slikom neke njive kad vas je Mladost uzela i one famozne "pitari ne zamjerite"joker90 je napisao/la:Tuzlaci su nam se na pocetku ulizivali, uvlacili u pakas nenormalno. Beclija nam visio na temi, pisao, nismo ga ni dirali. Ja kontao lik ce poceti navijati za nas. Virio nam iz pakasa bukvalno! A onda kasnije se pohasise!
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Hajd nas ti riješi frante,lahko ćemo mi za nasaleksandar_veliki je napisao/la:Ovo je posljednje upozorenje. Tema je PL prepucavanje, nikako prepucavanja na relaciji grad - grad, regija - regija i slicno. Ko ne bude ovo upozorenje bice odstranjen s foruma i to mos mislit zbog teme prepucavanje.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Teško je bilo sa strane gledati pucanje te ljubavi.joker90 je napisao/la:Tuzlaci su nam se na pocetku ulizivali, uvlacili u pakas nenormalno. Beclija nam visio na temi, pisao, nismo ga ni dirali. Ja kontao lik ce poceti navijati za nas. Virio nam iz pakasa bukvalno! A onda kasnije se pohasise!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Bas htjedoh da odgovorim ovom intelektualnom i nadobudnom patuljku, ali Aco zabranio.
Lizao bi rane danima, od ostrine mojih rijeci. Poljubi ruku Acinu-kuma na forumu, sto ti je spasio dupe.
Opet ista prica: los humor, onda milion smajlija pruzajuci podrsku jedni drugima jer se retardirani stand up komicari u pokusaju tako osjecaju bolje.
Podsjecate me na razgovor dvije debele cure na cesti koji govore jedna drugoj kako nisu debele i onda zajedno odose na kolac
Lizao bi rane danima, od ostrine mojih rijeci. Poljubi ruku Acinu-kuma na forumu, sto ti je spasio dupe.
Opet ista prica: los humor, onda milion smajlija pruzajuci podrsku jedni drugima jer se retardirani stand up komicari u pokusaju tako osjecaju bolje.
Podsjecate me na razgovor dvije debele cure na cesti koji govore jedna drugoj kako nisu debele i onda zajedno odose na kolac
Ti mene podsjećaš na frajera kojem će neko sad uletiti u sobu i opaliti 2-3 šamara jer je još za računarom.JovanGeca je napisao/la: Podsjecate me na razgovor dvije debele cure na cesti koji govore jedna drugoj kako nisu debele i onda zajedno odose na kolac
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nije tu bilo ljubavi, samo su nam oblizivali cmar 24 sata.shzna je napisao/la:Teško je bilo sa strane gledati pucanje te ljubavi.joker90 je napisao/la:Tuzlaci su nam se na pocetku ulizivali, uvlacili u pakas nenormalno. Beclija nam visio na temi, pisao, nismo ga ni dirali. Ja kontao lik ce poceti navijati za nas. Virio nam iz pakasa bukvalno! A onda kasnije se pohasise!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
grijesis brate. nemoj tako.Sabinho je napisao/la:Nije tu bilo ljubavi, samo su nam oblizivali cmar 24 sata.shzna je napisao/la:Teško je bilo sa strane gledati pucanje te ljubavi.joker90 je napisao/la:Tuzlaci su nam se na pocetku ulizivali, uvlacili u pakas nenormalno. Beclija nam visio na temi, pisao, nismo ga ni dirali. Ja kontao lik ce poceti navijati za nas. Virio nam iz pakasa bukvalno! A onda kasnije se pohasise!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.