Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
vjerujem da bi plasman nekog naseg kluba u euro takmicenje umnogome doprinio ligi, da transferi po miliona eura vise ne budu u svojstvu incidenta. zato navijam za svaki nas klub u evropi, bilo to HŠK, NK ili FK
Zarathustra
Jel ko od novinara skreno paznju na enisa fazlagica iz shkendije? Treba probati.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nije, ja i @Miske01 smo razgovarali o tome ali cini mi se da nije dobio odgovor.Maestro je napisao/la:Jel ko od novinara skreno paznju na enisa fazlagica iz shkendije? Treba probati.
Nevjerovatno talentovan igrac, 2000 godiste i jedan od najboljih u Makedoniji u Shkendiji koja bjezi 30 bodova na vrhu tabele... inace je presjednik kluba potvrdio da prelazi u Gent ovog ljeta za par miliona eura cini mi se.
To za gent sam citao bas malo prije. Mislim da je miske01 spominjao da poznaje sakiba. Trebo bi mozda tu probati. Bilo bi steta da ga izgubimo. Imal nase drzavljanstvo?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne znam, samo znam da je iz Orizara i da su ljudi odatle veliki Bosnjaci i puno vole BiH.Maestro je napisao/la:To za gent sam citao bas malo prije. Mislim da je miske01 spominjao da poznaje sakiba. Trebo bi mozda tu probati. Bilo bi steta da ga izgubimo. Imal nase drzavljanstvo?
Morat cemo @Miske01 malo pritisak praviti da digne guzonje iz saveza da odrade to.Vucevich je napisao/la:Ne znam, samo znam da je iz Orizara i da su ljudi odatle veliki Bosnjaci i puno vole BiH.Maestro je napisao/la:To za gent sam citao bas malo prije. Mislim da je miske01 spominjao da poznaje sakiba. Trebo bi mozda tu probati. Bilo bi steta da ga izgubimo. Imal nase drzavljanstvo?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
a ja kontam sto ga ne mogu naci na tm kad ono
https://www.transfermarkt.de/enis-fazla ... ler/404364
https://www.transfermarkt.de/enis-fazla ... ler/404364
Zarathustra
Zato sto su pogresno ime mu stavili. Na internet stranici shkendije je ispravno i pise fazlagic.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
On i sam pise Fazlagic, nego se tako pise u Makedoniji valjda. I Adis Jahovic je Adis Jahovikj
Inace treba napraviti razmjenu, mi cemo njima dati Kjosevskog a zelimo Fazlagica kao kompenzaciju
Inace treba napraviti razmjenu, mi cemo njima dati Kjosevskog a zelimo Fazlagica kao kompenzaciju
kjosevskog ,hajradinovica ako hoce jos koga nek seb proberuVucevich je napisao/la:On i sam pise Fazlagic, nego se tako pise u Makedoniji valjda. I Adis Jahovic je Adis Jahovikj
Zarathustra
Tincek Susikovski je spreman.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Doci ce on nama u repku, samo da mi je broj njegov. Na messengeru ne odgovara, odoh ga na Insta potraziti, a kad ode u Gent lako ce mi biti doci do njeg, nadam se ne prekasno. Ima u Gentu jos jedan 13-godisnjak Arno Lemable, tako nesto, mama mu Bosanka, hoce da igra za BiH kaze, a gore je najveci talenat u svojoj generaciji...Maestro je napisao/la:Morat cemo @Miske01 malo pritisak praviti da digne guzonje iz saveza da odrade to.Vucevich je napisao/la:Ne znam, samo znam da je iz Orizara i da su ljudi odatle veliki Bosnjaci i puno vole BiH.Maestro je napisao/la:To za gent sam citao bas malo prije. Mislim da je miske01 spominjao da poznaje sakiba. Trebo bi mozda tu probati. Bilo bi steta da ga izgubimo. Imal nase drzavljanstvo?
BHF
Kako si cuo za tog jarane, ima svega 12 godina, moze svasta biti 
http://www.sekadobric.com/pages/artikels.php
http://www.sekadobric.com/pages/artikels.php
Svaka cast na zalaganju Miske 
Nadam se da cemo uz pomoc ljudi poput tebe uspijeti privoliti jos mnogo talenata. Ovaj Fazlagic mi se bas cini kao ogroman talenat. Nadam se da ce za nas zaigrati.
Nadam se da cemo uz pomoc ljudi poput tebe uspijeti privoliti jos mnogo talenata. Ovaj Fazlagic mi se bas cini kao ogroman talenat. Nadam se da ce za nas zaigrati.
Hvala brate, ako Bog daShogun je napisao/la:Svaka cast na zalaganju Miske
BHF
Do Zlatana Ibrahimovica sam dosao u roku dva sata i pricali smo desetak minuta telefonom, a do Fazlagica i ovog Francuza Selimovica izgleda Tito ne moze doci
BHF
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Igraju danas Gojak i Hajrović za Dinamo, Gavranović im shjebo vec dva assista...
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Baš sam htio da napišem, ovo mu je druga utakmica za redom da je bio u početnih XI i sad je zabio gol. Relativno je mlad, tek 99' godište, a važi za velikog talenta. Inače je stariji brat jos veceg taletna Bećira Omeragića koji igra za Servette U18 i Schweiz U17.FA7 je napisao/la:Nedim Omeragic dao gol za Servette,
https://www.transfermarkt.de/ticker/beg ... ve/2867235
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amarinho, dubrovnik, forgempp, Hazre, kakarut, LeCoq, MiranGlasnic, random11, rukometubih23, ultrazonfa i 46 gostiju.