a na kraju ce biti aBd ugodnih 16 stepenčića

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E moj jarane pogodili ste u metu-----------imate vaseg trenera u Bosni- Visoko koji je za njega FERGUSONNNNNNNN,,,,,nemojte vise licitirat sa anonimusima poput vj.koga niko živ ne pozna sem raje na cesti Banjaluka -Gradiska-A- je napisao/la:Znaci ipak Vlado Jagodic najblizi nasoj klupi. Nije to los odabir,jos samo da se finisira i ok
pabizo je napisao/la:E moj jarane pogodili ste u metu-----------imate vaseg trenera u Bosni- Visoko koji je za njega FERGUSONNNNNNNN,,,,,nemojte vise licitirat sa anonimusima poput vj.koga niko živ ne pozna sem raje na cesti Banjaluka -Gradiska-A- je napisao/la:Znaci ipak Vlado Jagodic najblizi nasoj klupi. Nije to los odabir,jos samo da se finisira i ok
Za Jusufbegovica radi vrijeme a i mislim da ga g.Gracic ne trazi hitan rezultat od trenera i samo polako sa Jukom vrijedan je momak a bice i rezultata,, A za umišljenog murinja TREBA SVI DA RADE A NEKI DA PLACAJU I DA MU ZATVARAJU TEKME A TO NE BI TREBALO FK SARAJEVU JER JE KLUB OD IMENA I PREZIMENA----izvinjavam se ali je stvarno tako i ne dozvolite da vas folira kako ce vaše mlade nogometaše forsirati u mladu repku BiH,,,,,-A- je napisao/la:pabizo je napisao/la:E moj jarane pogodili ste u metu-----------imate vaseg trenera u Bosni- Visoko koji je za njega FERGUSONNNNNNNN,,,,,nemojte vise licitirat sa anonimusima poput vj.koga niko živ ne pozna sem raje na cesti Banjaluka -Gradiska-A- je napisao/la:Znaci ipak Vlado Jagodic najblizi nasoj klupi. Nije to los odabir,jos samo da se finisira i ok
Opusti se bolan,vidi kakve su kvote na OlimpiC i tako ta prica. Sta vas boli briga,zato je Nijaz doveo bosanskog Fergusona, Nedima Jusufbegovica,trenera sa extra performansama i rezultatima iza sebe
izgleda ipak nista od toga juhuuuuu-A- je napisao/la:Znaci ipak Vlado Jagodic najblizi nasoj klupi. Nije to los odabir,jos samo da se finisira i ok
Imali i jedan trener da hočeAvalanche je napisao/la:izgleda ipak nista od toga juhuuuuu-A- je napisao/la:Znaci ipak Vlado Jagodic najblizi nasoj klupi. Nije to los odabir,jos samo da se finisira i ok![]()
http://www.****/nov/index.php?optio ... Itemid=187" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamisli brate samo koliko ce se tek pricati sa pojacanjima ako ih uopste i bude kad se ovoliko prica sa trenerombordo_Sarajevo je napisao/la:cirkus pravi
Nemoj tako, oni su divoviBianconeri1988 je napisao/la:Još jedan težak udarac za samoprozvani "najveći" klub u državi.
A vi imate cast da budete **** od diva.BLU SKY je napisao/la:Nemoj tako, oni su divoviBianconeri1988 je napisao/la:Još jedan težak udarac za samoprozvani "najveći" klub u državi.
Ne govori mi da sam Autonomas,moji su ginuli za ovu zemlju dok su tvoji bili na Zapadu.Nije uredu da ovoliki broj trenera odbije Sarajevo i to je krajnje neozbiljno od uprave da se ovoliko odugovlaci.Ako je problem naci nekog poznatijeg trenera neka onda uzmu Uscuplica ili Zeku.Ljudi vec vode klubove i tu nije nista cudno.Sa druge strane,glupo je od tebe da svaki drugi komentar pises na ovoj temi i to bez smisla,zato ne budi dosadan.Bianconeri1988 je napisao/la:Autonomaš, pazi na rječnik!
Već se sam zapitaj da li je stvarno uredu da ovoliki broj trenera odbije "najveći" klub u državi!?
Logično bi bilo da se "najveći" ne odbijaju, ali kod nas očigledno takva logika ne postoji.
Ništa veći ni sa više navijača nije ni ŽeljoBianconeri1988 je napisao/la:Autonomaš, pazi na rječnik!
Već se sam zapitaj da li je stvarno uredu da ovoliki broj trenera odbije "najveći" klub u državi!?
Logično bi bilo da se "najveći" ne odbijaju, ali kod nas očigledno takva logika ne postoji.
Komsija pare se ne odbijaju , ali znas kakvi smo sa tim. U kakvu nas je situaciju bagra zvana familija dovela. Kad bi se gledala velicina mogli bi Mourinha dovestiBianconeri1988 je napisao/la:Autonomaš, pazi na rječnik!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bordobijeli, dmx, Hajdeee, Haksss, Hightower, HordasDolacMalta, johntravolta123, mire971, nedimmmm1337, Pena, Posejdon, rishovski, Rule_hz i 95 gostiju.