FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 13 jul 2013, 14:10

Ne vjerujem da ce se Bayern olako rijesiti Kroosa.
Ipak je to Bayernovo dijete, talenat Bavarske krvi i po meni ce prije Gustavo otici.

Ja da sam Luis prilagodjavao bi se poziciji Beka jer je na sredini prevelika guzva.
Sigurno ce biti kvalitetnija zamjena od Contenta.

Thiago na ovom klipu pokazuje tehniku sa loptom zadnji put vidjena kod Ronaldinha.
Koliko su smijesno napuhane cijene nekim igracima koji su losiji za 2 klase od Alcantare.
Al opet Bayern je to. Švabo ce dobiti sljedeceg Messia za manje od 20 miliona 8-)

Jos kad se navikne na Njemacku, Minhen i stil zivota, profesionalnost i organizaciju u klubu nece nikad htjeti otic.
Isto Bilal.

------------Muller----------------
-----------Gotze-----------------
Alaba---Thiago--Kroos---Shaqiri
------------Gustavo-------
--Kirchoff---Badstuber---Martinez-
----------Neuer-----------

Mislim da Trebaju sacekati ovi mladji samo malo i da ce biti za oko 3 godine ovo najbolja ekipa u Evropi isto sto je sada ova.
Ako neko ima bolji sastav da sam neku mladu nadu zaboravio nek napise. :mrgreen: ( Can mi je na klupi)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 jul 2013, 16:16

Guardiola ce da zavije Bayern u crno a ovaj transfer precijenjenog Alcantare je samo potvrda toga, Guardiola ce da unisti ekipu koja je osvojila trostruku krunu forsiranjem Alcantare ispred nekih igraca Bayerna koji su definitivno bolji od njega.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2013, 16:23

BigBigBang je napisao/la:Guardiola ce da zavije Bayern u crno a ovaj transfer precijenjenog Alcantare je samo potvrda toga, Guardiola ce da unisti ekipu koja je osvojila trostruku krunu forsiranjem Alcantare ispred nekih igraca Bayerna koji su definitivno bolji od njega.

Neka nas uništi kao što je Barcelonu, ja sam zadovoljan.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 13 jul 2013, 16:28

http://www.dw.de/kraj-ljubavi-izme%C4%9 ... 62-html-cb" onclick="window.open(this.href);return false;
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 jul 2013, 16:34

BadrHari je napisao/la:Ne vjerujem da ce se Bayern olako rijesiti Kroosa.
Ipak je to Bayernovo dijete, talenat Bavarske krvi i po meni ce prije Gustavo otici.

Ja da sam Luis prilagodjavao bi se poziciji Beka jer je na sredini prevelika guzva.
Sigurno ce biti kvalitetnija zamjena od Contenta.

Thiago na ovom klipu pokazuje tehniku sa loptom zadnji put vidjena kod Ronaldinha.
Koliko su smijesno napuhane cijene nekim igracima koji su losiji za 2 klase od Alcantare.
Al opet Bayern je to. Švabo ce dobiti sljedeceg Messia za manje od 20 miliona 8-)

Jos kad se navikne na Njemacku, Minhen i stil zivota, profesionalnost i organizaciju u klubu nece nikad htjeti otic.
Isto Bilal.

------------Muller----------------

Mislim da Trebaju sacekati ovi mladji samo malo i da ce biti za oko 3 godine ovo najbolja ekipa u Evropi isto sto je sada ova.
Ako neko ima bolji sastav da sam neku mladu nadu zaboravio nek napise. :mrgreen: ( Can mi je na klupi)
Ova formacija ti je malo smijesna ,3-5-1-1 bez pravih (ustvari bez pravog desnog krilnog beka ) i zasto Martineza nebi stavio u vezu a Gustavo (rotation ) a CB neko novi ,takodje ne vjerujem da ce Bayern zaigrati u ovoj formaciji za par godina ali sve je moguce
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 jul 2013, 16:46

BigBigBang je napisao/la:Guardiola ce da zavije Bayern u crno a ovaj transfer precijenjenog Alcantare je samo potvrda toga, Guardiola ce da unisti ekipu koja je osvojila trostruku krunu forsiranjem Alcantare ispred nekih igraca Bayerna koji su definitivno bolji od njega.
Nece unistiti ali ovo meni vec postaje smijesno...fol veliki trener,carobnjak i takve stvari a covjek ce za pojacanja potrositi 100+ miliona eura iako je sastav Bayerna bio perverzno dobar i kad je on potpisao.

Jos kako stvari stoje dovest ce jos jednog Spanca i tako njemackog reprezentativca Kroosa vjerovatno otjerati iz Bayerna...jbt. ispade da je Guardiola>Bayern.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2013, 16:49

Kroos je i jedina slaba tačka Bayerna bio. Pisao sam o tome mnogo puta a kolega @badr se ne slaže sa tom konstantacijom. Umjesto Kroosa je doveden Gotze koja je baš falio da se kompletira potpuno Bayern, a sada je počelo ovo sa Thiagom. Jedina solucija je Javi na stoperu a Bastian ide na poziciju Javija a Thiago na poziciju Bastiana.

Ako dođe dati će se da zaokružim 20 miliona eura. Gotze 37 i to je 57 da zaokružim 60 miliona. Meni je draže dati dobar keš na 2 dobra igrača nego nešto što radi Wolfsburg godinama.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 jul 2013, 16:54

Braco Bavarci stize nam Thiago, mislim da ce udarna postava naredne sezone biti sljedeca

----------------Muller------------------
Ribery------------------------Robben

-------Gotze-------------Thiago-------

------------Schwiensteiger------------

Alaba---------------------------Lahm
----------Dante------Martinez---------

--------------Neuer------------------------

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 jul 2013, 16:57

Neutral je napisao/la:Kroos je i jedina slaba tačka Bayerna bio. Pisao sam o tome mnogo puta a kolega @badr se ne slaže sa tom konstantacijom. Umjesto Kroosa je doveden Gotze koja je baš falio da se kompletira potpuno Bayern, a sada je počelo ovo sa Thiagom. Jedina solucija je Javi na stoperu a Bastian ide na poziciju Javija a Thiago na poziciju Bastiana.

Ako dođe dati će se da zaokružim 20 miliona eura. Gotze 37 i to je 57 da zaokružim 60 miliona. Meni je draže dati dobar keš na 2 dobra igrača nego nešto što radi Wolfsburg godinama.
Potpuno si urpavu, Kroos uvijek djeluje nekako odsutan mozda ga i ovaj dolazak Alkantare i probudi.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 13 jul 2013, 17:17

vendeta87 je napisao/la:Braco Bavarci stize nam Thiago, mislim da ce udarna postava naredne sezone biti sljedeca

Ovo je vrlo realna opcija, samo me brine Martinez dali će se snaći na poziciji stopera.Vrlo moguća postava. A šta sa Badstuberom kada se vrati? :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 13 jul 2013, 17:24

vendeta87 je napisao/la:Braco Bavarci stize nam Thiago, mislim da ce udarna postava naredne sezone biti sljedeca

Preofanzivno.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 13 jul 2013, 18:32

slika
#miasanmia

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 jul 2013, 19:13

soxx je napisao/la:

Preofanzivno.
Ovako
------------------Neuer----------------------
--Lahm-----Martinez-Dante------Alaba--
---------Schwiensteiger--Thiago----------
---Robben-------Gotze-----------Ribery---
-------------------Muller--------------------

ili ovako ali onda ce biti vise rotacija igraca ,ali nema veze bice prilike za sve

-----------------Neuer-------------------
-Lahm-----Boateng-Dante------Alaba-
--------Martinez-Schwiesteiger---------
-Muller----------Thiago-----------Ribery-
------------------Gotze----------------------
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jul 2013, 19:29

Ili ovako? :mrgreen:

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 jul 2013, 19:56

Omerbavarac je napisao/la:Ili ovako? :mrgreen:

slika

To bi bilo zanimljivo za neutralne gledaoce :mrgreen:
Nesto slicno kao Zeman sa Romom

slika

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2013, 20:00

Gledao sam utakmicu Rome kada su tako krenuli sa centra :mrgreen:

Čeka se ponedjeljak aBd 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jul 2013, 20:17

Trenutno igramo prijateljsku sa nekom lokalnom ekipom i vodimo 4:0, dva puta Shaqiri i po jednom Kroos i Robben.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 jul 2013, 20:28

BadrHari je napisao/la: ------------Muller----------------
Ovo nije bas neka udarna postava za sva tri fronta ali sam htio kroz neku formaciju da naguram sto vise Mladih Talenata koji ce sazrijeti za 2-3 godine. Ispade ova. :mrgreen:

S @Neutralom se nikada necu sloziti oko toga da je bio bas najslabija tacka jer je pruzio odlicnu sezonu do povrede. :) Sad da kazes da je Bayern usporavao, nije, trpao je sa njim isto ko i bez njega.
Najslabija tacka je bila rupa koju je cesto Alaba znao praviti kad ode u napad.

Jeste znao nekada zakaziti ali na Bayernovim rezultatima se to nikada nije vidjelo. Zar ste zaboravili
slika

slika

slika

slika

I najbitniji gol. MAJSTORIJA protiv BvB-a kad je bunker sam probio i matirao Weidenfellera.
Korner njegov koji svaki put Dantea u mikrofon pogodi da ne pominjem.
Minhen je njegov dom .

Vi zanemarujete koliko ce Bayern izgubiti na sredini ako Martinezova destruktivnost ode na Stopera i sam Bastian mora i orkrestrirati i razbijati igru.

Ali tu je rotacija i protiv jacih protivnika Guardiola ce 100 % dati sansu i odgovarajucim igracima za naprimjer grublju igru.

@Schweinsteiger, druze ti rece : Nece se Bayern prilagodjavati Guardioli nego obrnuto.
Qrac, evo i Gotze mu nije dovoljan pa dovodi i drugog igraca slicnoj tipa. :D
Okrenu citavu ekipu na glavu, Ribery priznao da smijesno izgledaju sa 4-1-4-1.
Uprava mu sve pusta on Tiki Taku uvodi.
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 13 jul 2013, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2013, 20:30

Povezuju Shaqirija sa Liverpoolom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da je stariji da, a trenutno je naučna fantastika. Nije Bayern lud da pušta takvog igrača.

Ne zanemarujemo, spominjao sam to par puta več za Javija. I Alaba je pogriješio par puta jer je proklizavao par puta, vidi se da mu to nije prirodna pozicija. S druge strane ubitačan je u tandemu sa Bilalom po toj lijevoj strani.

Još malo pa aBd vrijeme iftara, želim prijatan i ugodan iftar svima koji poste.

Čitamo se kasnije aBd.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 jul 2013, 21:32

BREAKING: Menadzer Alcantare i Karl Heinz Rummenigge su se danas sastali i dogovorili ugovor! Thiagov dolazak se sutra ocekuje, a najkasnije u ponedeljak. Mladi Spanjolac ce potpisati ugovor na 4 godine.

TESTSPIEL: SG Sonnenhof Großaspach vs. FC Bayern 0:6

(Shaqiri 2x, Kroos, Robben, Alaba & Green)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []