Da ne bude kao sa bracama Hajrovic, veliki talenti al na kraju nista.Vucevich je napisao/la:Baš sam htio da napišem, ovo mu je druga utakmica za redom da je bio u početnih XI i sad je zabio gol. Relativno je mlad, tek 99' godište, a važi za velikog talenta. Inače je stariji brat jos veceg taletna Bećira Omeragića koji igra za Servette U18 i Schweiz U17.FA7 je napisao/la:Nedim Omeragic dao gol za Servette,
https://www.transfermarkt.de/ticker/beg ... ve/2867235
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
-
edinjo-bih
- Kontakt:
@Miske01, reaguj!Miske01 je napisao/la:Do Zlatana Ibrahimovica sam dosao u roku dva sata i pricali smo desetak minuta telefonom, a do Fazlagica i ovog Francuza Selimovica izgleda Tito ne moze doci
Ovaj Omeragic , iz Servettea, nema oficijelnu utalmicu za mlade Svicarce.
Ako bi ga nasi zaganjali prije nego sto nastupi za njih u oficijelnoj tekmi , ne bi trebala promjena drzavljanstva.
Na TM pise da ima nas pasos , tako da bi mogao odmah da se odazove.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
i njega i brata mu treba sto prije zaganjati da se vrate pod zastavu BiH.
Ajd pisem poslije selektoru i za njega i za ovog Enisa Fazlagića, cuo sam se s njim i nije nezainteresovan da predje nama, dalje je na selektoru.DrFilgud je napisao/la:@Miske01, reaguj!Miske01 je napisao/la:Do Zlatana Ibrahimovica sam dosao u roku dva sata i pricali smo desetak minuta telefonom, a do Fazlagica i ovog Francuza Selimovica izgleda Tito ne moze doci
Ako bi ga nasi zaganjali prije nego sto nastupi za njih u oficijelnoj tekmi , ne bi trebala promjena drzavljanstva.
BHF
Apel da ne otvarate temu i za Ćivića, hvala.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sad kad izostavi Nastica sa spiska 
Je li ovo nas Miske iz repke ovdjeMiske01 je napisao/la:Ajd pisem poslije selektoru i za njega i za ovog Enisa Fazlagića, cuo sam se s njim i nije nezainteresovan da predje nama, dalje je na selektoru.DrFilgud je napisao/la:@Miske01, reaguj!Miske01 je napisao/la:Do Zlatana Ibrahimovica sam dosao u roku dva sata i pricali smo desetak minuta telefonom, a do Fazlagica i ovog Francuza Selimovica izgleda Tito ne moze doci
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Super!Miske01 je napisao/la:
Ajd pisem poslije selektoru i za njega i za ovog Enisa Fazlagića, cuo sam se s njim i nije nezainteresovan da predje nama, dalje je na selektoru.
Ovaj Omeragic je 1999. godiste i sada dolazi u obzir samo za U21, jel tako?
Nakon dugo vremena cak 5 bekova pozvano u reprezentaciju (ukljucujuci Vranjesa).
Odlican potez Prosineckog.
Miske01 for presidentMiske01 je napisao/la:Ajd pisem poslije selektoru i za njega i za ovog Enisa Fazlagića, cuo sam se s njim i nije nezainteresovan da predje nama, dalje je na selektoru.DrFilgud je napisao/la:@Miske01, reaguj!Miske01 je napisao/la:Do Zlatana Ibrahimovica sam dosao u roku dva sata i pricali smo desetak minuta telefonom, a do Fazlagica i ovog Francuza Selimovica izgleda Tito ne moze doci
@miske je prvi na braniku bh fudbala
Zarathustra
Ma sta ce covjek, ipak treba pomoc' ovima iz saveza.
Nisu The Jaha i kompanija jos savladali internet, a malo ih i boli cuna .
Nisu The Jaha i kompanija jos savladali internet, a malo ih i boli cuna .
https://sportsport.ba/fudbal/rade-kruni ... e-b/276771 Jel pozvao njega , sega bi bilo da nije pored Sarica Loncara itd
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Bio bi red da se pozove Krunic.
Kvalitetan i polivalentan igrac, dogodine u Serie A.
Kvalitetan i polivalentan igrac, dogodine u Serie A.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Valjda neće Krunic i Prcić opet ostati bez poziva, a sudeći prema pozivu Saricu i Loncaru hoće.
Problem je sto je samo jedan od ovih desni bek.
Seo, Nastic, Civic, Vranjes i ko još? Nije Zuka za beka.dubrovnik je napisao/la:Nakon dugo vremena cak 5 bekova pozvano u reprezentaciju (ukljucujuci Vranjesa).
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Todorovic je takodjer pozvan. On bi trebao biti zamjena za Vranjesa. Zukanovica nisam ni brojao u ovih 5.Bazinga12345 je napisao/la:Valjda neće Krunic i Prcić opet ostati bez poziva, a sudeći prema pozivu Saricu i Loncaru hoće.Seo, Nastic, Civic, Vranjes i ko još? Nije Zuka za beka.dubrovnik je napisao/la:Nakon dugo vremena cak 5 bekova pozvano u reprezentaciju (ukljucujuci Vranjesa).
Odlican potez Prosineckog.![]()
Krunic i Prcic bi morali biti pozvani i njihovo ponovno izostavljanje bi bilo tesko objasnjivo.
Krunic se povezuje sa prelaskom u Napoli a Robi ga vec tradicionalno zaboravlja. Isto se odnosi i na Prcica.
Krunic se povezuje sa prelaskom u Napoli a Robi ga vec tradicionalno zaboravlja. Isto se odnosi i na Prcica.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jeste upravu si, samo sto on igra ofanzivnije u Slobodi, bolji je kao krilo.dubrovnik je napisao/la: Todorovic je takodjer pozvan. On bi trebao biti zamjena za Vranjesa. Zukanovica nisam ni brojao u ovih 5.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nije mi baš najjasnije šta radi Ćivić na ovom spisku, ali dobro...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], KingTiger, Lekqqq1921 i 34 gosta.