FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
@Raul7
Ja nikada ne pisem na vasem pdf-u za vrijeme vase utakmice. Mozes to lahko provjerit.
Ja nikada ne pisem na vasem pdf-u za vrijeme vase utakmice. Mozes to lahko provjerit.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
pa da, u manjku argumentacije se izvlačiš na neke paradiplomatske načine. nema potrebe za tim, znam da sam u pravu, a ti nema potrebe da me onda napadaš, jer je očito da je tako kako kažem.ripper je napisao/la:Naporan si brate, žakte si pravo...isto drotovski inspektor isljednik koji traži neko priznanje....opsuti se , gledaj tekmu...Barci ne treba uopšte, vec je kolo ranije obezbjedila prvo mjestomojne se toliko sekirati za Masiju
evo prilike da vidimo lessija na djelu bez već pomenutog dvojca
naprijed rejal
Imal ista da nije ofsajd Ville

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sveti je napisao/la:pa da, u manjku argumentacije se izvlačiš na neke paradiplomatske načine. nema potrebe za tim, znam da sam u pravu, a ti nema potrebe da me onda napadaš, jer je očito da je tako kako kažem.ripper je napisao/la:Naporan si brate, žakte si pravo...isto drotovski inspektor isljednik koji traži neko priznanje....opsuti se , gledaj tekmu...Barci ne treba uopšte, vec je kolo ranije obezbjedila prvo mjestomojne se toliko sekirati za Masiju
evo prilike da vidimo lessija na djelu bez već pomenutog dvojca
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ma ko firauni portugalski - faul pa faul. 
Hahahahha, kako je sebican patuljak. Ima cetvoricu slobodnih igraca on ide sutati iz izgubljene pozicije. 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Mogo je Messi da asistira za prvenac Deulofeu-a , stvarno je glupo ako mu je trenutno samo rekord u mislima.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Sta se desi?
- KapioFootball
- Kontakt:
- Titova-Juga
- Kontakt:
" odmah se uFatio za nju "
Puuuu 'bem ti debila ko mu dozvoli da komentariše utakmice...
Puuuu 'bem ti debila ko mu dozvoli da komentariše utakmice...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Messi išao 1 na 1 sa golmanom i u pokušaju da ga pređe zakačio ga golman i lijeva noga malo ostala. Poslije toga ošutao lijevicom i pao na travu ko pokošen.mandraX je napisao/la:Sta se desi?
FK Pjetlovi
Da sam sebe citiram prije tekme....naslutih ovo....Tito yebem li ti sunce krvavo i rekorde Mileroveripper je napisao/la:Stvarno mi se ovo ganjanje Gerdovog rekorda popelo na neku stvar. Pedro veceras odmara ,a Messi igra![]()
![]()
Pa šta da se (nedo dragi Bog) ozljedi veceras - u totalno nebitnoj utkmici....pa nebi halalio Titu ni na dženazi.
Sada na sky rekose da sumnjaju na potrgane ligamente, out do 4 mejseca!!!!!
salim se
salim se
Zadnja izmjena: neo, dana/u 05 dec 2012, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne koljeno, samo ne koljeno
Kao što sam i rekao, messi je niko bez dvojce čarobnjaka, kao i čitava farca uostalom 
naprijed rejal
- PatrickBateman
- Kontakt:
Depresija,depresija everywhere
de još koji put ponovi, možda i upali toSveti je napisao/la:Kao što sam i rekao, messi je niko bez dvojce čarobnjaka, kao i čitava farca uostalom
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jesi to smijesan Tita ti ?Sveti je napisao/la:Kao što sam i rekao, messi je niko bez dvojce čarobnjaka, kao i čitava farca uostalom
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.