Ajax je napisao/la:Pusti sad nebitni bild @emire79. Ja predpostavljam da su oni kao ozbiljna novina posao odradili profesionalno ti ne. Ali to je nebitno. Tebi je Pape ocigledno vazniji od reprezentacije. Mozda za jedno 4 godine uvidis ( ako nas rezultati ne posluze ) da je propustena jedna jako velika prilika. To cak i Pape zna zato on non stop svima govori ko zna kada cemo opet. A jos smo imali i laganu grupu i u kvalifikacijama i na samom SP. A Dzeko i Vedo u najboljim godinama. Zna to i Pape zato je govorio ko zna kad opet. Vedo je vec prosao svoj maksimum sada mu slijedi pad. Dzeko jos godinu, dvije i onda pad. Pa cemo vidjeti dali ce ti tada biti sve smjesno.
Nista meni nije vaznije od reprezentacije, ni Safetov Safet, selektori su prolazna roba. Doduse njihovi ce se uspjesi pamtiti ako su ih imali. Ali mi je vaznije da je Safet na klupi, nego Jagodic, Zukanovic,Bajramovic.
Kao sto vidis Vaha suti,Bajevic suti, nece guzice da oznoje za nekoliko hiljada eura. Nacice oni razlog, da nas ne urijede zasto nece. Navikli smo se mi na to. A ako oni nece, ja ne zelim niti jednog drugog, jer niti jedan drugi nije ispred Safeta. Ako ce oni doci uredu, ali ne po svaku cijenu, kako ste vi ovdje navalili. Ne pada mi na pamet.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97