vjerovatno da onda nastica ne planira sekunde koristiti na njemu prirodnoj poziciji LB vec gurati desno ili ga nije pozvao uopce..HankMoody je napisao/la:Nije mi baš najjasnije šta radi Ćivić na ovom spisku, ali dobro...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nemam pojma, Nastić je puno bolji i dokazaniji igrač i trebao bi imati prednost nad Ćivićem.Moggi je napisao/la:vjerovatno da onda nastica ne planira sekunde koristiti na njemu prirodnoj poziciji LB vec gurati desno ili ga nije pozvao uopce..HankMoody je napisao/la:Nije mi baš najjasnije šta radi Ćivić na ovom spisku, ali dobro...
Moggi je napisao/la:valjda ga otkupe, uze Krupa za njega i vukotica oko milion maraka, fina suma za tako mal klubMiske01 je napisao/la:Ostaje Koljic vjerovatno u Lechu, Bjelica je otpusten zbog rezultata.Vucevich je napisao/la:Lech je otpustio trenera Bjelicu koji je doveo Koljica u klub, vjerovatno ce Elvir nazad u Krupu na kraju sezone
danas i sloboda isprobala neke juniore, maksimovic postigao pogodak onaj sto je bio na probi u sportingu.
izgleda da su nasi klubovi napokon shvatili da od polovnjaka zarade nemaju sigurno a i rezultat je upitan. mogla bi sloboda inkasirati poveliku cifru za ovih par igraca sto imaju u izlogu ( todor, smajic, muminovic)
Evo i ovdje da podjelim gol Maksimovica, kad se vec pominje... Vazno je napomenuti da su u akciji direktno ucestvovala 4 juniora Slobode
- muhamedhulk
- Kontakt:
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa vec znamo da je pozvao Civica, Todorovica i Loncara... i o tome sam pricao.Moggi je napisao/la:spisak prvo ide do vucevicha na lektoriranje pa onda u javnost, kako ne znas to
Mesa Bazdarevic u prijateljskoj utakmici protiv Luksemburga nije isprobao nijednog novog igraca osim Harisa Duljevica cini mi se, a pogotovo niko iz U21 ekipe nije dobio priliku. Jedino polovnjaci poput 31 godisnjieg Milicevica koji je vec zavrsio reprezentativnu karijeru
ma zaj. seVucevich je napisao/la:Pa vec znamo da je pozvao Civica, Todorovica, Menala i Loncara... i o tome sam pricao.Moggi je napisao/la:spisak prvo ide do vucevicha na lektoriranje pa onda u javnost, kako ne znas to
Mesa Bazdarevic u prijateljskoj utakmici protiv Luksemburga nije isprobao nijednog novog igraca osim Harisa Duljevica cini mi se, a pogotovo niko iz U21 ekipe nije dobio priliku.
pozvan menalo ? nisam to nigdje vidio.
Oprosti, negdje sam procitao da je rekao da mu je cast dobiti poziv za reprezentaciju... izgleda da nijeMoggi je napisao/la: ma zaj. se![]()
pozvan menalo ? nisam to nigdje vidio.
Procitao na SC-u pa pomislio da je dobio poziv
Stice se dojam da se pojedinim pozivima u ovim prijateljskim utakmicama pomaze PL klubovima i U21 reprezentaciji u etabliranju ili cak i prodaji pojedinih igraca.
Bekovi nam jesu prijeko potrebni ali ne mogu se sloziti da je Civic dolaskom Nastica imao mjesta na spisku. Menalo je po meni pozeljniji od Zakarica pa i Cavar od Sarica. Ne vidim mjesta za poziv Loncaru kod Besica i Cimirota iako mi je jako drago za tog mladica. Izostavljanje Krunica i Prcica bi vec postalo uobicajeno. Vjerujem Robiju i uzdam se u njegove procjene ali vrijeme je da pomalo u ekipu uvodi najbolje ili makar najpotentnije.
Od 4 nosioca igre U21 tima po prvim signalima niti jedan nije pozvan. To mi se bas i ne svidja.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Prosinecki je bolji trener od Mese, to je jasno ko dan. Zato i smije zovnuti mladje, jer ima sistem i dobru taktiku. A i provjerava igrace...
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ko su to 4 nosioci? Pretpostavljam da je jedan od njih Demirovic?dubrovnik je napisao/la:Tocno je da Robi poziva U21 reprezentativce ali nekako vise ove iz 2-og esalona. Nosioce igre U21 ekipe iz nekog razloga izostavlja ili domaci portali nisu saznali za njihove pozive.
Stice se dojam da se pojedinim pozivima u ovim prijateljskim utakmicama pomaze PL klubovima i U21 reprezentaciji u etabliranju ili cak i prodaji pojedinih igraca.
Bekovi nam jesu prijeko potrebni ali ne mogu se sloziti da je Civic dolaskom Nastica imao mjesta na spisku. Menalo je po meni pozeljniji od Zakarica pa i Cavar od Sarica. Ne vidim mjesta za poziv Loncaru kod Besica i Cimirota iako mi je jako drago za tog mladica. Izostavljanje Krunica i Prcica bi vec postalo uobicajeno. Vjerujem Robiju i uzdam se u njegove procjene ali vrijeme je da pomalo u ekipu uvodi najbolje ili makar najpotentnije.
Od 4 nosioca igre U21 tima po prvim signalima niti jedan nije pozvan. To mi se bas i ne svidja.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Pa fino sto igra, ali ako hoce ista u reprezentaciji da ostvari, onda nek se hvata treninga u defanzivnoj fazi igre...desni bek je vakantan i velila prilika za sve mlade igrace, da preko toga nesto naprave u karijeri. Todor to moze. U-21 kao primjer.Bazinga12345 je napisao/la:Jeste upravu si, samo sto on igra ofanzivnije u Slobodi, bolji je kao krilo.dubrovnik je napisao/la: Todorovic je takodjer pozvan. On bi trebao biti zamjena za Vranjesa. Zukanovica nisam ni brojao u ovih 5.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Odlican igrac, ove utakmice u21 sto sam gledao igra momacki. Bravo Robi!HankMoody je napisao/la:Nije mi baš najjasnije šta radi Ćivić na ovom spisku, ali dobro...
To je najgoreDrFilgud je napisao/la:a malo ih i boli cuna .
NiftyDribbler je napisao/la:Odlican igrac, ove utakmice u21 sto sam gledao igra momacki. Bravo Robi!HankMoody je napisao/la:Nije mi baš najjasnije šta radi Ćivić na ovom spisku, ali dobro...
Robert Menadzerski, oooo, ooooodubrovnik je napisao/la:Tocno je da Robi poziva U21 reprezentativce ali nekako vise ove iz 2-og esalona. Nosioce igre U21 ekipe iz nekog razloga izostavlja ili domaci portali nisu saznali za njihove pozive.
Sta kazu u januaru prvi spisak dok se uhoda, a sada kad se uhodo, ide prodaja ko somuni pred iftar.
Jos samo da se kladionica organizuje ko ce se prvi prodati.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A ne možeš biti ozbiljanbhsport je napisao/la:Robert Menadzerski, oooo, ooooodubrovnik je napisao/la:Tocno je da Robi poziva U21 reprezentativce ali nekako vise ove iz 2-og esalona. Nosioce igre U21 ekipe iz nekog razloga izostavlja ili domaci portali nisu saznali za njihove pozive.
Od 4 nosioca igre U21 tima po prvim signalima niti jedan nije pozvan. To mi se bas i ne svidja.![]()
Sta kazu u januaru prvi spisak dok se uhoda, a sada kad se uhodo, ide prodaja ko somuni pred iftar.
Jos samo da se kladionica organizuje ko ce se prvi prodati.
Gojak, Ćavar, Demirović i Menalo vjerovatno.Vucevich je napisao/la:Ko su to 4 nosioci? Pretpostavljam da je jedan od njih Demirovic?dubrovnik je napisao/la:Tocno je da Robi poziva U21 reprezentativce ali nekako vise ove iz 2-og esalona. Nosioce igre U21 ekipe iz nekog razloga izostavlja ili domaci portali nisu saznali za njihove pozive.
Ne znamo da li je neko od njih dobio pozive, al' svakako da Robi ima razloge da ih ne pozove, prvog zbog nikakve forme, drugog zbog manjka seniorskog fudbala ovog proljeća i za njih dvojicu je bolje da odigraju prijateljsku za U21 nego da se džaba guraju na spisak A repke.
Demirović igra na poziciji gdje će teško dobiti poziv sa nekoliko stotina minuta seniorskog fudbala i par golova u sezoni. Menalo bi trebao biti na spisku, vjerujem da hoće, iako je i on bio povrijeđen i ispao iz forme.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, addebisi, ajdekuci, AlenHalilovic, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, AnelMid, antibot, aqarius, Argentina, ArtemisFowl, Atlanta, BarbareZeljin, Beduin, Beli98, Bosanac90, Bosna2026, CAGarfia, Confiance, Cwirek, darker10, delko, dena24, denza, DjaniTarik, Edincapitano, ELDIABLO20, ErosViverosViv, FerdinandF, Fudo, Godfather, Google Adsense [Bot], grad-na-rijeci-sani, GrbavicaHrammm, guillermo, Hansestadt, Helemnejse, Homelander, iliyaa8, invincible1921, inzomni, James1987, jasmin10, JHam, Kaunas, Kljukusar, kouadio, kovacic, lakilone, ledesma, LenyYoro15, linethreader, LoveFootball1987, Lynx, mercurial, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, MostarNeretva, myself, Nakata, Napapijri, napapijri1987, NazorUso, NEZALAGANJE, omanovski, Pact1921, PeppermintSA, Rio12345, RoadRunner85, RobijasiZenica1988, rossonero85, s4mke, SanaBosna, seha77, Sheyi, signalidunapark, Slobodas, smajke, StevieG8, Sveti, SWOT, Taree, totasef1, Toxin, Turo, tutankamon1905, Uknaac, Venom, visarionovich, Wilshere10, Wolffire, zaostrog, Zgemboo89, Zglavkar i 573 gosta.