Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakav je igrac Fanimo..
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- Meraak1921
- Kontakt:
.. i opet taj fanimo, rekoh prije 5min, sa njim veliku razliku prave , uvijek visak napravi
-
- Kontakt:
Cestitke sarajevu na tituli
Ova Sloga dodje Sarajevu za uigravanje akcija.....Husref dobio upute kako da se postave....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Pa kao vi nama, samo eto sto mi nesto i naplatimo za razliku od vas.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Zato cete i ostat na broju od 17 navijaca i to placenih.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 maj 2021, 16:34Pa kao vi nama, samo eto sto mi nesto i naplatimo za razliku od vas.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Hajde nema veze, nek vi imate armiju navijaca, nek tu armiju vuce za nos jedan brko .sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 16:37Zato cete i ostat na broju od 17 navijaca i to placenih.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 maj 2021, 16:34Pa kao vi nama, samo eto sto mi nesto i naplatimo za razliku od vas.
Protiv nas igrate ko da vam je zadnja, plus uz pomoc sudija, protiv ovih se naguzite redovno i u kupu i prvenstvu sad sa Husrefom, znas i ti to dobro kako Husrefaga radi....samo sto ce punac opet skrenuti negdje....elvirbaljic je napisao/la: ↑07 maj 2021, 16:34Pa kao vi nama, samo eto sto mi nesto i naplatimo za razliku od vas.
🔴⚫️
- Meraak1921
- Kontakt:
Zasluzeno Dzafic dobar gol
-
- Kontakt:
Tako je, da nije sudija svaku bi nas dobili. Bolje Sarajevo nego Borac.Skver je napisao/la: ↑07 maj 2021, 16:42Protiv nas igrate ko da vam je zadnja, plus uz pomoc sudija, protiv ovih se naguzite redovno i u kupu i prvenstvu sad sa Husrefom, znas i ti to dobro kako Husrefaga radi....samo sto ce punac opet skrenuti negdje....elvirbaljic je napisao/la: ↑07 maj 2021, 16:34Pa kao vi nama, samo eto sto mi nesto i naplatimo za razliku od vas.
Svejedno mi ko ce biti prvak, samo se pitam koliko ce ga Azmir trpiti.....udje lopta, neplaniranoelvirbaljic je napisao/la: ↑07 maj 2021, 16:45Tako je, da nije sudija svaku bi nas dobili. Bolje Sarajevo nego Borac.Skver je napisao/la: ↑07 maj 2021, 16:42Protiv nas igrate ko da vam je zadnja, plus uz pomoc sudija, protiv ovih se naguzite redovno i u kupu i prvenstvu sad sa Husrefom, znas i ti to dobro kako Husrefaga radi....samo sto ce punac opet skrenuti negdje....elvirbaljic je napisao/la: ↑07 maj 2021, 16:34
Pa kao vi nama, samo eto sto mi nesto i naplatimo za razliku od vas.

Zadnja izmjena: Skver, dana/u 07 maj 2021, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
Umjesto da napadnu oni se povukli i opet ne znaju kontru istrcati na ovakvim golovima se titula gubi.
- RollingPaper
- Kontakt:
Drugi gol je golmanov. Nema od Dinama nista mescini
Puno bolja Tuzla. Samo se potvrdjuje da je Sarajevo i dalje u debelom kanalu sto se forme tice i da je Zeljo daleko najgora ekipa lige.
Realno, i da uzmu danas (iako su blize porazu), daleko od bilo cega gotovog. Sa ovom formom, ne bih bio toliko uvjeren da uzimaju sve ostalo. I nije samo forma. Osim Fanima i golmana, ostatak ekipe se nicim ni izdvaja od jedne Tuzle recimo.
Realno, i da uzmu danas (iako su blize porazu), daleko od bilo cega gotovog. Sa ovom formom, ne bih bio toliko uvjeren da uzimaju sve ostalo. I nije samo forma. Osim Fanima i golmana, ostatak ekipe se nicim ni izdvaja od jedne Tuzle recimo.
- Osttribine
- Kontakt:
Sta su se ovo stručnjaci raspale Slobode dali u komentarisanje, sta god i da napravimo bice prodao Azmir,sabotirao Husref ili slicno. Kako vam se da vise te nebuloze baljezgati.
Sto se rezultata tice realan za sada.
Sto se rezultata tice realan za sada.
Tanko igra Sarajevo.
20% igraca igra sa 100% snage, ostali ni na 50% svojih mogucnosti.
Fanimo je klasa, mislim da bi i ovaj Dofo mogao biti kroz koju godinu sto je sad Fanimo.
20% igraca igra sa 100% snage, ostali ni na 50% svojih mogucnosti.
Fanimo je klasa, mislim da bi i ovaj Dofo mogao biti kroz koju godinu sto je sad Fanimo.
-
- Kontakt:
Meni nije svejedno ko je prvak ! A sto se para tice, dosta manje nego sto cemo mi njih pogurati da budu prvi. Z as da igramo sa njihovim konkurentima.Skver je napisao/la: ↑07 maj 2021, 16:49Svejedno mi ko ce biti prvak, samo se pitam koliko ce ga Azmir trpiti.....udje lopta, neplaniranoelvirbaljic je napisao/la: ↑07 maj 2021, 16:45Tako je, da nije sudija svaku bi nas dobili. Bolje Sarajevo nego Borac....Reci Balja raji ovdje koliko vam je Husref uzeo para da ostanete u ligi kad ste igrali u Banovicima....
-
- Kontakt: