Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
ja i dalje ne mogu vjerovati da još uvijek postoje ljudi koji podržavaju smijuriju od trenera kakav je Safet ..
još se pozivaju kao odveo nas je na svjetsko prvenstvo bla bla bla ..
pa naivci jedni jeste li svjesni da je tim stvoren kad je došao Ćiro Blažević koji je realno ako ćemo gledat protivnike u grupi napravio ništa manji posao od Safeta ...
ostaviti iza sebe Belgiju i tadašnjeg aktuelnog polufinalistu EP 2008 Tursku nije bilo nimalo lakše nego sada Grčku i Slovačku..
Taj telac kojeg su vile nosale u Zilini i samo puka sreća nas odvela na SP ne zasluzuje vise nijedan ciklus ..ni po čemu!
Jado jadni i licemjer , dok je bio u Brazilu izjavio kako mu je protiv Irana najvjerovatnije zadnja utakmica na klupi medjutim kad je vidio ovce koje su ga dočekale na aerodromu skontao da još može vunu prodavat glupim Bosancima !
pa naivci jedni jeste li svjesni da je tim stvoren kad je došao Ćiro Blažević koji je realno ako ćemo gledat protivnike u grupi napravio ništa manji posao od Safeta ...
ostaviti iza sebe Belgiju i tadašnjeg aktuelnog polufinalistu EP 2008 Tursku nije bilo nimalo lakše nego sada Grčku i Slovačku..
Taj telac kojeg su vile nosale u Zilini i samo puka sreća nas odvela na SP ne zasluzuje vise nijedan ciklus ..ni po čemu!
Jado jadni i licemjer , dok je bio u Brazilu izjavio kako mu je protiv Irana najvjerovatnije zadnja utakmica na klupi medjutim kad je vidio ovce koje su ga dočekale na aerodromu skontao da još može vunu prodavat glupim Bosancima !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Dobro onda ako je to stvarno tako.emir79 je napisao/la:
Nista meni nije vaznije od reprezentacije, ni Safetov Safet, selektori su prolazna roba.
Safete, ne produžuj ugovor ni pod razno, ne trebaš nam

Dovoljno je ovo bilo procitatimostar_mo je napisao/la:ja i dalje ne mogu vjerovati da još uvijek postoje ljudi koji podržavaju smijuriju od trenera kakav je Safet ..

Eh sad navedi te igrace od ovih 23 igraca sa kojima je Safet bio na SP-u, a da ih je Ciro ostavio Safetu?
Ja znam svega trojicu, koji su ionako bili nebitni Ciri u to vrijeme.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
Bajevic:
Vi ste već četvrti ili peti koji me zove i postavlja isto pitanje. Neću da pričam o tome, jer ni sam ne znam šta je u pitanju. Uskoro slijedi sastanak Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH, valjda će tada biti nešto jasnije, a do tada, molim za malo strpljenja - istakao je Bajević.
- Reprezentacija zaslužuje zaista sve čestitke, ali kao čovjek i navijač, kako god hoćete, ipak mislim da smo u grupi kakvu smo imali na Mundijalu mogli napraviti još bolji i kvalitetniji rezultat.
Bajević je iznio i razloge zbog kojih ima takvo mišljenje:
- Mislim da smo malo previše slavili to što smo se uopće plasirali na Svjetsko prvenstvo. Trebali smo se plasirati među 16 najboljih na svijetu, a mislim da smo mogli! I bio bi to realan rezultat prema kvalitetu koju posjeduje reprezentacija BiH - tvrdi Bajević.
Bravo Duško.
Duško dijeli pljuske!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Duško dijeli pljuske!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bio bi crnjak da dodje i zavrsi kao Stico kod susjeda.bhsport je napisao/la:Bravo Duško.
Duško dijeli pljuske!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Nikad necemo znati, ako ne pokusamo. Mislim da je zasluzio sansu, neki ce reci da nije maknuo dalje od Grcke, ali ipak imao je zapazenu ulogu tamo. Bio je tu kad je bilo najteze za BiH nogomet, zajedno sa Ivicom Osimom je sudjelovao u komitetu za normalizaciju. Isto tako, niko ne garantuje uspjeh sa Papetom u sljedecim kvalifikacijama.Sabinho je napisao/la: Bio bi crnjak da dodje i zavrsi kao Stico kod susjeda.
Pa i Safet je pričao o tome kako je cilj plasirati se u 1/8 , a kad smo ispali , hejteri jedni vi bi i da su u finalu izgubili pljuvali Safeta
Ovi što brane safeta su ili troleri ili imaju 4 osnovne u vrh glave

Ovi što brane safeta su ili troleri ili imaju 4 osnovne u vrh glave
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
- Kontakt:
Kunem se da je izbacivanje Kolasinca (igraca koji moze trkacki i snagom da parira Nigerijcima) iz prve psotave u mecu protiv Nigerije i stavljanje krilnog igraca Lulica na tu poziciju najgori taktikci potez koji sam vidio otkad pratim fudbal, dakle takticko samoubistvo da su mu rekli haj namjerno namjesti taktiku da izgubis mislim da ne bi goru odluku donio.
Ovaj trener zasluzuje da ide, iako mislim da se milion zviejzda i laka grupa poklopila da odemo na mundijal treba se zahvaliti ok otisao si na svjetsko haj molim te idi.
Ali naravno vrlo vjerovatno je da se to nece desiti jer realno sad savez ima love a koji ce to klub ovog kvazitrenera da plati i dovede, njegova jedina nada je da ostane selektor.
Ovaj trener zasluzuje da ide, iako mislim da se milion zviejzda i laka grupa poklopila da odemo na mundijal treba se zahvaliti ok otisao si na svjetsko haj molim te idi.
Ali naravno vrlo vjerovatno je da se to nece desiti jer realno sad savez ima love a koji ce to klub ovog kvazitrenera da plati i dovede, njegova jedina nada je da ostane selektor.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Mozda ne bi bilo lose napisati otvoreno pismo od navijaca i poslati na sve portale i FS BiH, navesti da se vecina navijaca se ne slaze sa ponovnim izborom ,navesti sve grijehe i da bi ponovnim izborom napravili korak unazad,da ce sa prvim porazom doci protesti i bojkot repke.

Vritual na aparatimabhsport je napisao/la:Bravo Duško.
Duško dijeli pljuske!

dzeko , ibisevic , salihovic , ibricic , medunjanin , pjanic , begovic,spahic ...uzmimo u obzir da je to bilo prije 6 godina pa se svasta promijenilo ali temelje i kostur danasnje ekipe napravio je ciroemir79 je napisao/la:Dovoljno je ovo bilo procitatimostar_mo je napisao/la:ja i dalje ne mogu vjerovati da još uvijek postoje ljudi koji podržavaju smijuriju od trenera kakav je Safet ..
Jado jadni i licemjer , dok je bio u Brazilu izjavio kako mu je protiv Irana najvjerovatnije zadnja utakmica na klupi medjutim kad je vidio ovce koje su ga dočekale na aerodromu skontao da još može vunu prodavat glupim Bosancima !![]()
Eh sad navedi te igrace od ovih 23 igraca sa kojima je Safet bio na SP-u, a da ih je Ciro ostavio Safetu?
arius je napisao/la:dzeko , ibisevic , salihovic , ibricic , medunjanin , pjanic , begovic,spahic, misimovic ...uzmimo u obzir da je to bilo prije 6 godina pa se svasta promijenilo ali temelje i kostur danasnje ekipe napravio je ciroemir79 je napisao/la:Dovoljno je ovo bilo procitatimostar_mo je napisao/la:ja i dalje ne mogu vjerovati da još uvijek postoje ljudi koji podržavaju smijuriju od trenera kakav je Safet ..
Jado jadni i licemjer , dok je bio u Brazilu izjavio kako mu je protiv Irana najvjerovatnije zadnja utakmica na klupi medjutim kad je vidio ovce koje su ga dočekale na aerodromu skontao da još može vunu prodavat glupim Bosancima !![]()
Ne pikam ja pokušaj pljuske, zna se šta je pljuska...Chinaglia je napisao/la:Vritual na aparatima
- U zadnja dva ciklusa koliko nas Pape vodi uradili smo dobar posao. Slažemo se odlično s njim i sigurno da bismo željeli da ostane trener. Ali, uglavnom ja ne odlučujem nego Savez. Oni će vidjeti šta dalje. Mi imamo dobru generaciju igrača koja može nastaviti dobre igre u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo – dodao je Begović.
Znaš onu matricu 'igrači su protiv njega, navijači su protiv njega'...? jesu al' u qrcu- Pape nas je odveo na Svjetsko prvenstvo, osvojio je najviše bodova u kvalifikacijama i uspio je ono što niko prije njega nije. Čovjek ima rezultate i dvije strane se sada trebaju dogovoriti o nastavku saradnje, ali to nije moj posao, Zvjezdan Misimović

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ali Kolasinac nije igrač od gola i pasa!!! Haha reče stručnjak a stavio Begovica u prvih 11 Spahica Sunjica Itd!!BigBigBang je napisao/la:Kunem se da je izbacivanje Kolasinca (igraca koji moze trkacki i snagom da parira Nigerijcima) iz prve psotave u mecu protiv Nigerije i stavljanje krilnog igraca Lulica na tu poziciju najgori taktikci potez koji sam vidio otkad pratim fudbal, dakle takticko samoubistvo da su mu rekli haj namjerno namjesti taktiku da izgubis mislim da ne bi goru odluku donio.
.
Sent from my Home using fingers
Samo ova trojica su Cirini igraci, ostali nemaju nikakve veze sa Cirom,jer su oni bili kad je Ciro postao selektor.arius je napisao/la:
dzeko , ibisevic , salihovic , ibricic , medunjanin , pjanic , begovic,spahic ...uzmimo u obzir da je to bilo prije 6 godina pa se svasta promijenilo ali temelje i kostur danasnje ekipe napravio je ciro
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Pjanić je kod Ćire bio na klupi.emir79 je napisao/la:Samo ova trojica su Cirini igraci, ostali nemaju nikakve veze sa Cirom,jer su oni bili kad je Ciro postao selektor.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Pored onakvog razigranog Misimovica nije bilo mjesta.Virtu4l je napisao/la:Pjanić je kod Ćire bio na klupi.emir79 je napisao/la:Samo ova trojica su Cirini igraci, ostali nemaju nikakve veze sa Cirom,jer su oni bili kad je Ciro postao selektor.
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Naravno da nije. Tada je Pjanić dobijao jedan duel od deset.Goalgetter je napisao/la:Pored onakvog razigranog Misimovica nije bilo mjesta.Virtu4l je napisao/la: Pjanić je kod Ćire bio na klupi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.