FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eh bit će zanimljivo da li će se sada sudije urotiti i protiv Sarajeva, obzirom da se vazda radilo nešto kontra Zvijezde, barem po izjavama dotičnog!
Šala, mislim da je dobar i da Sarajevo nije pogriješilo !

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Mislim da je to bio sarkazam, ciljajući na pojedince koji su se kao brinuli da nam Braco ne bude treneri sl.Elegant je napisao/la:Reci mi jedan razlog da se brinemo ?adnanhz je napisao/la:Ako se ispostavi tacnom ova informacija najvise ce mi biti zao ovih iz gradačca a i komsinica koji su se plaho zabrinuli
Dobijate novog trenera, ostaju isti igraci, sta ce se znacajno promjenit ?
A igrački kadar sigurno neće ostati isti.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
mislim da vi najbolje znate sta znaci trenerElegant je napisao/la:Reci mi jedan razlog da se brinemo ?adnanhz je napisao/la:Ako se ispostavi tacnom ova informacija najvise ce mi biti zao ovih iz gradačca a i komsinica koji su se plaho zabrinuli
Dobijate novog trenera, ostaju isti igraci, sta ce se znacajno promjenit ?

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Mislim da ovo sigurno nije odrađeno bez amina ljudi iz Zvijezde, vidjećemo uskoro šta su oni dobili za ovo. Nešto jesu, to je sigurno.avlami97 je napisao/la:„Obavio sam danas korektne pregovore sa ljudima iz Sarajeva, međutim u ovom momentu nisam spreman za taj izazov. Imam ugovor sa Zvijezdom, koji važi do ljeta naredne godine i koji želim odraditi do kraja. Ljudi iz Zvijezde do sad su prema meni bili izuzetno korektni i nema razloga da takav ne budem i ja“, kazao je Jović za .........., te dodao:
„Sarajevo je veliki klub i bio bi to veliki izazov za mene. Međutim, ja u ovom momentu nisam bio spreman preuzeti tim sa Koševa“, zaključio je Jović.
Ovako je govorio prije 15ak dana i svi navijači Sarajeva, kao i Zvijezde su u tom momentu govorili - ipak je to čovjek od riječi i obavezno ga častili atributom gospodin.
Ukoliko se ovo završi i dotični postane trener Sarajeva - molio bih da riječi poštenje i gospodin ne prišivate uz ovog čovjeka. U Bosni se kaže: "Ljudi se drže za riječ, a volovi za rogove".
- tarikhordas
- Kontakt:
adnanhz je napisao/la:Ako se ispostavi tacnom ova informacija najvise ce mi biti zao ovih iz gradačca a i komsinica koji su se plaho zabrinuli

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Vrlo jednostavno
Sarajevo se ne odbija!!
samo prvi put nisu pravi ljudi pricali sa njim
Sarajevo se ne odbija!!
samo prvi put nisu pravi ljudi pricali sa njim

Ma on je tu samo šminke radi i da mu se daje plata. Irfan sastavlja tim i taktiku ! Čitaj malo !!!mirza_rd je napisao/la:ako je ovo istina ljudi paste ga se a zasto da ga se pazite pitaj te onog travnicana sto ga zna najbolje niko mu od nas nije vjerovao al izgleda da je je bio u pravu
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ponovo pocinje euforija zvana Blekic i Plisek. Smirite se, i dozovite se prije vec nekoga nazovete Sir-om.. To su na svijetu samo Ferguson i Osim...
Ovaj trener tek treba da se pokaze, ocigledno da mu je para draga, cim prije koji dan nije htio, a sada odjednom se dogovorio. Bice onda i "Evo ti jarane hiljadarka, al' Džafić igra"..

Ovaj trener tek treba da se pokaze, ocigledno da mu je para draga, cim prije koji dan nije htio, a sada odjednom se dogovorio. Bice onda i "Evo ti jarane hiljadarka, al' Džafić igra"..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Jovic da je takav trener nebi bio to sto jest u okvirima nase lige, tako da ne razumijem tvoju pricudzenan01 je napisao/la:Ma on je tu samo šminke radi i da mu se daje plata. Irfan sastavlja tim i taktiku ! Čitaj malo !!!mirza_rd je napisao/la:ako je ovo istina ljudi paste ga se a zasto da ga se pazite pitaj te onog travnicana sto ga zna najbolje niko mu od nas nije vjerovao al izgleda da je je bio u pravu

Mi se ne furamo mi smo furka.
Baš se naigro, počeo jednu utakmicu i to kad je pola tiam odmaralo protiv Rudara. I to je toBaja_Zvjerka je napisao/la:Ponovo pocinje euforija zvana Blekic i Plisek. Smirite se, i dozovite se prije vec nekoga nazovete Sir-om.. To su na svijetu samo Ferguson i Osim...![]()

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hehe, on je samo bio primjer, vi najbolje znate ko igra uvijek iako ne bi trebao...VanBasten je napisao/la:Baš se naigro, počeo jednu utakmicu i to kad je pola tiam odmaralo protiv Rudara. I to je toBaja_Zvjerka je napisao/la:Ponovo pocinje euforija zvana Blekic i Plisek. Smirite se, i dozovite se prije vec nekoga nazovete Sir-om.. To su na svijetu samo Ferguson i Osim...![]()

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ne znamo, reci nam... znam samo da je jedan otpisan zbog intervencije njegovog menadžera.Baja_Zvjerka je napisao/la:Hehe, on je samo bio primjer, vi najbolje znate ko igra uvijek iako ne bi trebao...VanBasten je napisao/la:Baš se naigro, počeo jednu utakmicu i to kad je pola tiam odmaralo protiv Rudara. I to je toBaja_Zvjerka je napisao/la:Ponovo pocinje euforija zvana Blekic i Plisek. Smirite se, i dozovite se prije vec nekoga nazovete Sir-om.. To su na svijetu samo Ferguson i Osim...![]()
Niko ne spori da je to možda aminovano od strane ljudi iz Zvijezde, ovdje se govori o ljudskim karakterima. Pošten čo'jek nema šta. Drži do svoje riječi. Čo'jek izdaje u miru, ne daj Bože kako bi izdao u ratu. Ostavio bi te da iskrvariš, vjeruj mi. Kako je izdao Zvijezdu, tako će i Vama jednog dana zabiti nož u leđa.VanBasten je napisao/la:Mislim da ovo sigurno nije odrađeno bez amina ljudi iz Zvijezde, vidjećemo uskoro šta su oni dobili za ovo. Nešto jesu, to je sigurno.avlami97 je napisao/la:„Obavio sam danas korektne pregovore sa ljudima iz Sarajeva, međutim u ovom momentu nisam spreman za taj izazov. Imam ugovor sa Zvijezdom, koji važi do ljeta naredne godine i koji želim odraditi do kraja. Ljudi iz Zvijezde do sad su prema meni bili izuzetno korektni i nema razloga da takav ne budem i ja“, kazao je Jović za .........., te dodao:
„Sarajevo je veliki klub i bio bi to veliki izazov za mene. Međutim, ja u ovom momentu nisam bio spreman preuzeti tim sa Koševa“, zaključio je Jović.
Ovako je govorio prije 15ak dana i svi navijači Sarajeva, kao i Zvijezde su u tom momentu govorili - ipak je to čovjek od riječi i obavezno ga častili atributom gospodin.
Ukoliko se ovo završi i dotični postane trener Sarajeva - molio bih da riječi poštenje i gospodin ne prišivate uz ovog čovjeka. U Bosni se kaže: "Ljudi se drže za riječ, a volovi za rogove".
Ja da sam navijač Sarajeva nikako se ne bih mogao radovati ovakvom razvoju događaja, sa Jovićem u glavnoj ulozi.
Na kraju krajeva je vodio i Travnik, Posušje, te Zrinjski i osvojio titulu i čini mi se KUP, te jednom izbacio Lihteštajnskog predstavnika u Evropi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ironija radi pojedinih dušmanaadnanhz je napisao/la:Jovic da je takav trener nebi bio to sto jest u okvirima nase lige, tako da ne razumijem tvoju pricudzenan01 je napisao/la:Ma on je tu samo šminke radi i da mu se daje plata. Irfan sastavlja tim i taktiku ! Čitaj malo !!!mirza_rd je napisao/la:ako je ovo istina ljudi paste ga se a zasto da ga se pazite pitaj te onog travnicana sto ga zna najbolje niko mu od nas nije vjerovao al izgleda da je je bio u pravu

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Nema potrebe uvijek tražiti lošu stranu. Čovjek je možda vagao, možda imao obavezu prema Zvijezdi, ali sada se dogovorio s novim klubom. Od mene želja da ima puno sreće.
cuj ovih prica sad, ostavio bi te da iskrvaris
a sto se vi sekirate uopce?? znam da smo vas trebali pitati ko je najbolji trener i najbolji karakter ali....
p.s. jovica je prvi put kontaktirao 'pogresan' lik i to je to. nakon sto je taj lik kulturno odstranjen, sve se lako dogovorilo

a sto se vi sekirate uopce?? znam da smo vas trebali pitati ko je najbolji trener i najbolji karakter ali....
p.s. jovica je prvi put kontaktirao 'pogresan' lik i to je to. nakon sto je taj lik kulturno odstranjen, sve se lako dogovorilo

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 05 jan 2012, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Jović izdajica.o kakvim se ljudskim nekvalitetima radi govori ovaj prelaz u Sarajevo.Ispuniti mu sve zelje,popraviti mu budzet hiljadama evra za nista značajno uradjeno, a sta sve je obećao i sta mu je povjereno, govori o kakvim se ljudskim nekvalitetima radi.Iskreno,Sarajevu zelim, jer zaslizuje, vrh bh.fudbala ali tek kada Jović ne bude trener.
Buraz, nemoj se paliti bez veze. Fudbal je ujedno i biznis i tako je to. Ljudi cesto prelaze iz jedne kompanije u drugu. ja bih sad presao u BHTelecom, ne bih ni razmisljao.... pa mislim....zvjezdas je napisao/la:Jović izdajica.o kakvim se ljudskim nekvalitetima radi govori ovaj prelaz u Sarajevo.Ispuniti mu sve zelje,popraviti mu budzet hiljadama evra za nista značajno uradjeno, a sta sve je obećao i sta mu je povjereno, govori o kakvim se ljudskim nekvalitetima radi.Iskreno,Sarajevu zelim, jer zaslizuje, vrh bh.fudbala ali tek kada Jović ne bude trener.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
[youtube][/youtube]zvjezdas je napisao/la:Jović izdajica
malo manje nervoze druže, popij jednu ljutu

neka malo euforije pozitivne i kod nas ,a ne samo mrtva sjebada..bar malo vremena da smo raspolozeni..
komsije malo manje prozivanja da vam ne posaljemo ekipu da vam odvedu Sira u ipak malo veci klub ..

komsije malo manje prozivanja da vam ne posaljemo ekipu da vam odvedu Sira u ipak malo veci klub ..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], MokraKifla, Rajvosa4ever i 15 gostiju.