Veća zarada, zato je sigurno namjestio prolaz malage ili valencie dok će arsenal ili milan pakovati kofere ... daj molim te ne mogu da vjerujem da neko vjeruje u te gluposti ...LBJ MVP je napisao/la:De mi recite zašto Jozo nije kreten?I zašto je LP bitno takmičenje?Namještaj se žrijeb,sudije uvijek naginju nekoj ekipi koja će donijetu Platiniju veću zaradu...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Fanovi (evo ja) ne otvaraju oci nikome i nije nas strah Murinja. Ovdje je sad lahko nama pisati kad je -13. Ne volim firgosa jer je on unjeo u classico nesto sto drugi ranije nisu zeljeli. Gazanje ruku, sutanje, obaranje i slicno i cim prije bi volio da ga nogiraju da bi se nmogao igrati fudbal a ne uz to pakovati pride, K1 i sl. Dobro ako je to recept za zaustavljanje blaugrane mogu shvatiti ali Real nece daleko stici s tim. A i obraz je vec dobrano crven...BigBigBang je napisao/la:Ali najjace mi je od svega kako fanovi barcelone se trude da otvore oci ljudima kako murinjo ne valja, kako ima boljih, cigan, treba ga otjerati itd itd. eto oni se ko brinuLijepi strah. Ako je neko i sumnjao u kvalitete murinja mislim da bi nakon ovih postova fanova barcelone trebao da se predomisli.
i sto je najgore uradio - ubacio virus neke zavjere protiv Reala a ko eto Barceloni se stima. U krajnju ruku tu su 50/50, ali samo on cvili.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Ronny je nevjerojatan igrač, najbolji na svijetu. Ne govorim to zato što mi je prijatelj ili zato što sam igrao s njime, već zato što ima sve, kompletan je. Messi je sjajan, ali Ronaldo sve radi sam, dok Leo ima veliku pomoć svojih suigrača. U Realu Ronny mora zabiti i kreirati pogotke, dok u Barceloni Xavi i Iniesta rade veliki dio posla za Messija – zaključio je Evra.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Najbolji menadžer na svijetu u ovom trenutku.madridist je napisao/la:
protiv Malage 400-ta tekma kao trener prvoligaških klubova od Benfice do Madrida,nek je sretno majstore.
Hejterima uinat.
Sutra Real mora odigrati kako treba i nadati se kiksu,zasada,nestvarne Barcelone.
You'll never walk alone.
- anonymousHD
- Kontakt:
Inače Mourinho je nakon godina i godina odveo Real Madrid dva puta zaredom do polufinala, a neki nisu mogli da klub odvedu u polufinale. Da, Mourinho je kreten jer je otvoren, jer govori istinu pred novinarima, za razliku od drugih trenera kojima je cilj da zamažu oči novinarima. Koga boli **** više za tvoje mišljenje, za tvoju mržnju prema Mourinhu. Ti se ne pitaš, ti si nebitan. Perez, igači, Bernabeu, članovi kluba, svi su iza Mourinha, pa sam tako i ja. A ti se druže puši!LBJ MVP je napisao/la:Zato što je LP nebitno takmičenje,kako Platini vodi uefu toliko se srozala uefa da me ne bi čudilo da ovakav Real osvoji LP.
Inače Murinjo je kreten.
[youtube][/youtube]
Tiki taka.
Tiki taka.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ovo sam već par puta pitao sve ove "madridiste" koji blate Mourinha:
Ko je taj koji će doći na njegovo mjesto i napraviti bolji posao?
Nemojte mi srrati o 13 bodova zaostatka(gdje ste bili ljetos kad jjebasmo cuntaloniju u glavu na kamp nou)
Jel to tolika malodušnost i nepovjerenje u čovjeka koji je došao kad je zaista bilo jjebeno (kad je najveći rival imao možda i svoj najjači tim u istoriji) i skršio istog.
Ko god je nakon onakve prošle sezone očekivao nastavak onim tempom nema pojma o sportu a kamoli o fudbalu.
Ja sam madridista oduvijek i ispratio sam puno trenera,ovaj sadašnji je čovjek kojeg su prave madridiste godinama čekali,jjebo gospodu i sl. srranja,mentalitet stupidnih španjolaca koji mijenjaju trenera Madrida nakon tri poraza je jedan od osnovnih opravdanja onima koji mrze Madrid.Taj mentalitet je jedino što me smeta svih ovih godina jer ljudi koji dodju na klupu i znaju svoj posao budu otjerani zbog malodušnih idiota koji ne mogu istrpiti nekog ko ima ideju i projekt koji bi mogao donijeti super rezultate samo da ima malo strpljenja...
Ko je taj koji će doći na njegovo mjesto i napraviti bolji posao?
Nemojte mi srrati o 13 bodova zaostatka(gdje ste bili ljetos kad jjebasmo cuntaloniju u glavu na kamp nou)
Jel to tolika malodušnost i nepovjerenje u čovjeka koji je došao kad je zaista bilo jjebeno (kad je najveći rival imao možda i svoj najjači tim u istoriji) i skršio istog.
Ko god je nakon onakve prošle sezone očekivao nastavak onim tempom nema pojma o sportu a kamoli o fudbalu.
Ja sam madridista oduvijek i ispratio sam puno trenera,ovaj sadašnji je čovjek kojeg su prave madridiste godinama čekali,jjebo gospodu i sl. srranja,mentalitet stupidnih španjolaca koji mijenjaju trenera Madrida nakon tri poraza je jedan od osnovnih opravdanja onima koji mrze Madrid.Taj mentalitet je jedino što me smeta svih ovih godina jer ljudi koji dodju na klupu i znaju svoj posao budu otjerani zbog malodušnih idiota koji ne mogu istrpiti nekog ko ima ideju i projekt koji bi mogao donijeti super rezultate samo da ima malo strpljenja...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji derbi na LaRosaledi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mislim da smo na ovo odgovorili 90879769695685 puta tako da ne vidim potrebu da to još jednom radim.madridist je napisao/la: Ko je taj koji će doći na njegovo mjesto i napraviti bolji posao?
Jesi li ti primjetio koliko je pao ugled kluba otkako Jozo radi ovaj posao?Madrid je uvijek bio gospodski klub i dođe jedan čovjek kojeg su u Barci učili poslu te nam sroza ugled kluba.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Al vam ga Barcelona uvali.
Zar nisi znao da je to sve dogovor bio ?
Mourinho i Guardiola su sjebali Real ..
Zar nisi znao da je to sve dogovor bio ?
Mourinho i Guardiola su sjebali Real ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
@Mourinist
Nema ni puno trenera koji ce primiti 5 komada od Barcelone vodeci Real pa je njemu to uspjelo. Stim da ga skoro niko nije ni kritikovao zbog toga, ukljucujuci i mene. Ali kada se nagomila nekoliko faktora, za koje ti ne zelis da se spominju preko toga se ne moze preci. Cinjenica da je -13 u decembru jedan od gorih rezultata u novije vrijeme, cinjenica je da smo na pola puta od ispadanja iz CdR-a i da smo zavrsili drugi u grupi LP i samim tim otezali sebi posao u nastavku. Mada, po meni je ovo zadnje i pozitivna stvar u jednu ruku, draze mi je gledati dvomec sa Mancom nego sa APOELOM i slicnima.
Nema ni puno trenera koji ce primiti 5 komada od Barcelone vodeci Real pa je njemu to uspjelo. Stim da ga skoro niko nije ni kritikovao zbog toga, ukljucujuci i mene. Ali kada se nagomila nekoliko faktora, za koje ti ne zelis da se spominju preko toga se ne moze preci. Cinjenica da je -13 u decembru jedan od gorih rezultata u novije vrijeme, cinjenica je da smo na pola puta od ispadanja iz CdR-a i da smo zavrsili drugi u grupi LP i samim tim otezali sebi posao u nastavku. Mada, po meni je ovo zadnje i pozitivna stvar u jednu ruku, draze mi je gledati dvomec sa Mancom nego sa APOELOM i slicnima.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Sinko, predsjednik Madrida,najjača baza navijača igrači svi osim gay marce su uz Mourinha i ti se našo palamudit,ohladi malo dječko,de privlači pažnju na drugi način ,osim ako želiš reći da si kompetentniji od predsjednika Reala po pitanju ugleda kluba, by the way Figo bješe jednom kapiten barse.LBJ MVP je napisao/la:Mislim da smo na ovo odgovorili 90879769695685 puta tako da ne vidim potrebu da to još jednom radim.madridist je napisao/la: Ko je taj koji će doći na njegovo mjesto i napraviti bolji posao?
Jesi li ti primjetio koliko je pao ugled kluba otkako Jozo radi ovaj posao?Madrid je uvijek bio gospodski klub i dođe jedan čovjek kojeg su u Barci učili poslu te nam sroza ugled kluba.
makaveli,
madridist kaže:
zlatna kanta ti ne gine,cio forum te popiša jel ti treba i od mene koja kap?
idont-nemoj ba ,ne znaš ni sam šta hoćeš,idi tamo o teletabijima piši mani se muških stvari...
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Cio forum takvih kao ti.
To ce mi puno znacit.
Inace, mogao bi se Real veceras posteno namuciti sa Malagom.
Ali vjerujem da ce kraljevi pobijediti jer ovu utakmicu jednostavno ne smiju izgubiti.
To ce mi puno znacit.
Inace, mogao bi se Real veceras posteno namuciti sa Malagom.
Ali vjerujem da ce kraljevi pobijediti jer ovu utakmicu jednostavno ne smiju izgubiti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Mourinist nastavlja da vlada materijom. Obratite paznju na te strahobalne argumente tipa ohladi sinko, zlatna kanta, teletabisi. Da ne zaboravimo i "serres". Svi argumenti usko vezani za desavanja u klubu. Covjek se razumije sto jest' jest', tu nema dileme.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Šta ti želiš dječko? Moj esej s razlozima koji idu u korist Mou-a.Nisi vrijedan trošenja vremena,fakat je da si se našo ti i još dvojica-trojica kontrirati cijelom madridizmu govori koliko si bitan,zrno prašine, za mene ti ne postojiš mladiću.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pa onda me u skladu za zadnjim dijelom tvoga posta stavi na ignore, i odj.ebi sa komentarisanjem mojih postova, avatara i slicno,
Vozdra
Vozdra
Murinjo je nesto najgore sto se Realu moglo desiti. Od gospodskog kluba do mesara. To je ono zbog cega mnogi ne vole firgosa. Pa daj ljudi da li je DBoske ikad tolerisao ove startove i nekorektnosti. Pa pogledajte ocajni start Marcela a onda Murinjovo gazanje Fabregasa na zemlji. Da li je to ikad Pep ilil Tito uradio madridistima ? Ne. Cuvaju ljudi ugled kluba. Ovo je jedan od bisera Murinja...
[youtube][/youtube]
sve ovo pisem jer ne bi volio ovo da gledam. zna firaun da je oovo jedini nacin da se blaugrana zaustavi. ali proce i njegovo uskooro...
[youtube][/youtube]
sve ovo pisem jer ne bi volio ovo da gledam. zna firaun da je oovo jedini nacin da se blaugrana zaustavi. ali proce i njegovo uskooro...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Baš me zanima jel ovaj moudrist pogledao ijednu tekmu Reala prije dolaska njegovog idola.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kao ovako nikad nije bilo? Nikad se igrači nisu udarali ili nešto. Pa sve je ovo dio nogometa. Ima milion klipova kako igrači Reala udaraju nekog igrača prije Mourinha. Samo što se sada više na to gleda, jer internet vlada svetom. Jer pre što si mogao vidit na TV-u tj. uživo i je bilo to. Sad svaku situaciju na utakmici ljudi analiziraju, svaka sitnica se gleda.bparena je napisao/la:Murinjo je nesto najgore sto se Realu moglo desiti. Od gospodskog kluba do mesara. To je ono zbog cega mnogi ne vole firgosa. Pa daj ljudi da li je DBoske ikad tolerisao ove startove i nekorektnosti. Pa pogledajte ocajni start Marcela a onda Murinjovo gazanje Fabregasa na zemlji. Da li je to ikad Pep ilil Tito uradio madridistima ? Ne. Cuvaju ljudi ugled kluba. Ovo je jedan od bisera Murinja...
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
A pogledajte rernin i i idontov avatar
ko da ih je jedan lik pravio
ko da ih je jedan lik pravio
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.