FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kazu da je zadnja loza , ako je tako e onda 2 sedmice max..
e ako je koljeno , nema ga ove godine dakako.
e ako je koljeno , nema ga ove godine dakako.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ocekujem Neymara vec u januaru ako je ovo sa mesijem ozbiljno kako je izgledalo 
Meni je iskreno fkt zao kao da je igrac Milan ozljedjen, zna li se ista kakva je ozljeda u pitanju??? Glupi Tito sto ga je uopce ubacivao, trebao je ukupu srusiti rekord i ciao 
ma bio je gori izraz kad ga je ujfalusi povrijedio, i sve je izgledalo prelose pa je opet za dvije sedmice igrao..
ser del barça es el millor que hi ha !
Naravno nisam ni rekao da je isao golman da ga povredi,ali eto nadam se da nije nista ozbiljnije.Jos mi je iz dzepa izbio 40 kmD10S je napisao/la:Pa i da jeste, nije on isao na to da ga povrijedi, Boze sacuvaj.DesimaL je napisao/la:Udarac Arutra u lijevu nogu jer prouzrokovo povredu Messia,pogledaj opet i vidjet ces.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem koje licemjerstvo ovdje vlada...
Cuj slave povredu jednog velikog igraca samo zato sto za Barcu igra...
Nekom ko ne navija ni za jedan od ova dva kluba, to su vise nego debilne izjave, prije svega djetinjaste, pa se stoga nadam da one stvarno dolaze od nekoga ispod 18, 17...
Nekom ko ne navija ni za jedan od ova dva kluba, to su vise nego debilne izjave, prije svega djetinjaste, pa se stoga nadam da one stvarno dolaze od nekoga ispod 18, 17...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Prve vijesti: Messi prolazi testove u bolnici u Barceloni, čini se da u pitanju nije ništa mnogo ozbiljno. Uskoro očekujemo zvanične informacije!
Daj Boze da je ovo tacno
Daj Boze da je ovo tacno
Prve vijesti: Messi prolazi testove u bolnici u Barceloni, čini se da u pitanju nije ništa mnogo ozbiljno. Uskoro očekujemo zvanične informacije!
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
Kad ce se znati vise o povredi messija,jel ozbiljno i to.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 05 dec 2012, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]
Evo, trenutno nema bolje kvalitete. Po meni ovo izgleda kao loza, ali i to zna biti zajebano, Di Maria je odsustvovao skoro 2 mjeseca zbog loze.
I jel' vama ne otvara Sport?
Evo, trenutno nema bolje kvalitete. Po meni ovo izgleda kao loza, ali i to zna biti zajebano, Di Maria je odsustvovao skoro 2 mjeseca zbog loze.
I jel' vama ne otvara Sport?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- Sportfanatik
- Kontakt:
Tako mu i treba kad ganja neki rekord u nevažnoj utakmici
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
teletovic12
- Kontakt:
ma sta vam je nije to bilo cija noga 
ETO NJEGA ABD ODMAH SLJEDECU U PRVIH 11
ETO NJEGA ABD ODMAH SLJEDECU U PRVIH 11
Sta ste se usrali nije mu nista.
Nadam se da nije nista ozbiljno, kakav peh covjece...
how yes no.geoxx je napisao/la:prije cu se ja ozljediti sjedeci na stolici za kompom nego messi il ronaldo na utakmiciripper je napisao/la:Stvarno mi se ovo ganjanje Gerdovog rekorda popelo na neku stvar. Pedro veceras odmara ,a Messi igra![]()
![]()
Pa šta da se (nedo dragi Bog) ozljedi veceras - u totalno nebitnoj utkmici....pa nebi halalio Titu ni na dženazi.
Nadam se da nije ozbiljna povrjeda. Imal kakav video?
yebote ko da vam se povrijedio neko iz bliže porodice(nedo bog) a ne yebeni messi kojeg vidite preko tva jednom sedmično i kojeg izboli qrac za vama, opustite se ljudi ba, koji vam je.
naprijed rejal
Prema informacijama (nezvaničnim) iz Barcelonine svlačionice, Messi je zadobio udarac u koljeno, nije mnogo ozbiljno, više informacija uskoro.
See Translation
See Translation
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
Šta te bolan cudiTitova-Juga je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koje licemjerstvo ovdje vlada...
Naravno da madridisti sad dernek prave, sami ce to priznati.... cast izuzecima.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 05 dec 2012, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
kada je zbog ovog propustio dvije utakmice, onda ga sad ocekujem vec za vikend

ser del barça es el millor que hi ha !
ne mislim na arthura, iako je on krivac za tu povredu. čovjek išao da izbije/uhvati loptu, ništa čudno ni bezobrazno.
mislio sam na luisaa, perreiru i pogotovo matića. luisao ide "u kost" iako se messi oslobodio lopte, matić đon na stajnu nogu (a svako ko je imalo igrao fudbal zna koliko to može bit opasno, pogotovo da je messi u trenutku kad ga je nagazio namjeravao da podigne nogu) i perreira koji na piquea ide klizećim startom dvjema nogama. ovakvi su bili i prvu utakmicu. razumijem frustracije, ali ne moraš bit toliko go.vno da očito namjerno udaraš.
mislio sam na luisaa, perreiru i pogotovo matića. luisao ide "u kost" iako se messi oslobodio lopte, matić đon na stajnu nogu (a svako ko je imalo igrao fudbal zna koliko to može bit opasno, pogotovo da je messi u trenutku kad ga je nagazio namjeravao da podigne nogu) i perreira koji na piquea ide klizećim startom dvjema nogama. ovakvi su bili i prvu utakmicu. razumijem frustracije, ali ne moraš bit toliko go.vno da očito namjerno udaraš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.