LJUDINO!!!kolezeljovac je napisao/la: ↑16 maj 2023, 11:57Molim da mi ako neko ima ovdje da poznaje momka koji je dobio ispisnicu iz Akademije FKS da mi pošalje u pp ili ime i prezime dječaka, ili kontakt da li njegov, da li roditelja. Odlučio sam stipendirati godinu dana dječaka.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Presao je vec kod nas.NerminFatic je napisao/la: ↑16 maj 2023, 11:50Dajte momka s Hadisona, odmah zovnuti u klub. To je pravi djecak za nas s mudima.Zna li neko kako se zove? Vodim ga na cevape.![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- NerminFatic
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑16 maj 2023, 12:33Presao je vec kod nas.NerminFatic je napisao/la: ↑16 maj 2023, 11:50Dajte momka s Hadisona, odmah zovnuti u klub. To je pravi djecak za nas s mudima.Zna li neko kako se zove? Vodim ga na cevape.![]()
-
KladuskiManijak
- Kontakt:
Pozdrav svim navijacima najveceg kluba u drzavi iz daleke Velike Klduse
- MocMahale444
Bujrum maći, živ bio.KladuskiManijak je napisao/la: ↑16 maj 2023, 13:08Pozdrav svim navijacima najveceg kluba u drzavi iz daleke Velike Klduse
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zamislite kakav bi osjećaj bio u nedjelju pred punom Grbavicom matematički obezbjediti europu kad bi se svi rezultati poklopili ove hefte 
Inače se na forumu može naći ime malog, pogotovo ovdje. Nema sta..kolezeljovac je napisao/la: ↑16 maj 2023, 11:57Molim da mi ako neko ima ovdje da poznaje momka koji je dobio ispisnicu iz Akademije FKS da mi pošalje u pp ili ime i prezime dječaka, ili kontakt da li njegov, da li roditelja. Odlučio sam stipendirati godinu dana dječaka.
Kakve mi navijace imamo, nekako kad uporedis najslicniji smo Dortmundovim… titula nema, ni razloga za slavlje(realno slavicemo evropu sto je isto izvan pameti), a opet najbrojniji i najjaci u drzavi daleko. Brojnost, podrska, financijska podrska, sta sve jos ima nabrojati ni sam ne znam… ako nista navijaci su zasluzili titulu..
- dubioza144
- Kontakt:
Sta nam se sve tacno treba poklopit, da ne otvaram tabelu glava me boli
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Za početak da sutra Zrinjski uzme kup, a u ligi da mi dobijemo Posušje, pitari da odigraju X2 Veleža i Sloga da odigra X2 protiv Širokog. Tad bi mi imali 50 bodova, a Velež i Široki 45 ili 46 zavisno ako bude X ili pobjeda gosta.dubioza144 je napisao/la: ↑16 maj 2023, 13:44Sta nam se sve tacno treba poklopit, da ne otvaram tabelu glava me boli![]()
Nema se tu sta kalkulisat. Odigrat ove dvije do kosti. Ako je ikako moguce napunit obje mreze do vrha a ovi ostali ce kiksat negdje. Pitice pogotovo
-
raketaspadobranom
- Kontakt:
Koja je razlika u parama bili treci ili cetvrti?
raketaspadobranom je napisao/la: ↑16 maj 2023, 13:53Koja je razlika u parama bili treci ili cetvrti?

Zasto bi Borac krenuo od drugog pretkola ako Zrinjski uzme kup? Imaju bolji koeficijent od Veleža 4.000 naspram 3.500?

RUKE SU SE NAŠE DIGLE, VIDIO SAM LICE ĐILDE, PJEVAO JE MAJKO SA NAMA.
TAD PODIŽE DESNU RUKU ON, I ZAPJEVA ŽELJO ŠAMPION!!!
TAD PODIŽE DESNU RUKU ON, I ZAPJEVA ŽELJO ŠAMPION!!!
Ja bih se zaustavio samo na pobjedi protiv Posušja.
Zamislite u nedjelju pobijedimo Posušje. Dosta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
12345678922
- Kontakt:
Hoćeš li ti kad dočekat i jedan post sa pozitvnim komentarom.Hulahopka je napisao/la: ↑16 maj 2023, 13:25Inače se na forumu može naći ime malog, pogotovo ovdje. Nema sta..kolezeljovac je napisao/la: ↑16 maj 2023, 11:57Molim da mi ako neko ima ovdje da poznaje momka koji je dobio ispisnicu iz Akademije FKS da mi pošalje u pp ili ime i prezime dječaka, ili kontakt da li njegov, da li roditelja. Odlučio sam stipendirati godinu dana dječaka.
Ne može se nać ime malg, al može tvoje Hure moj.
Želju je u dosadašnjem dijelu sezone bodrilo 105.028 navijača na Grbavici, u prosjeku 6.564 po utakmici. Kakvu posjetu očekujete protiv Posušja? 

FK Željezničar - HŠK Posušje
Nedjelja, 21.05.2023.
17:00 sati
Ocekujem 6.565.Polako ljudi kakva Evropa u Nedelju mada je i moguca.Idemo u Evropu u Nedelju ili ono drugu jer će Igman konicama uzet bod.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.