Safet Sušić - Pape

zgembo89
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la zgembo89 » 06 jul 2014, 18:46

kaze na onom portalu repba bice dv selektora kao kandidati BAjevic i Susic u srijedu ali meni je msijesno ako neko misli da ce se znati u srijedu siguran sam da se vec sad zna kako ce ko glasati,kakvi ce ustupci biti i da je rezultat glasanja jasan Safet jos 2g,e sad da li ce on odradit 2g vidjet cemo..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jul 2014, 18:51

Goalgetter je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Bio bi crnjak da dodje i zavrsi kao Stico kod susjeda.
Nikad necemo znati, ako ne pokusamo. Mislim da je zasluzio sansu, neki ce reci da nije maknuo dalje od Grcke, ali ipak imao je zapazenu ulogu tamo. Bio je tu kad je bilo najteze za BiH nogomet, zajedno sa Ivicom Osimom je sudjelovao u komitetu za normalizaciju. Isto tako, niko ne garantuje uspjeh sa Papetom u sljedecim kvalifikacijama.
Moje je misljenje da mi nemamo toliko kvalitetan tim da bilo koji strucnjak moze garantovati plasmane na prvenstva i u slucaju plasmana cetvrtfinala itd. Eto ja kazem svoje misljenje, najlakse je govoriti moralo se ovo ili ono, a vecinom takvi kad dodju na red zakazu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 jul 2014, 18:58

Virtu4l je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Samo ova trojica su Cirini igraci, ostali nemaju nikakve veze sa Cirom,jer su oni bili kad je Ciro postao selektor.
Pjanić je kod Ćire bio na klupi.
I Begovic i Medunjanin su kod Cire bili na klupi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2014, 19:13

damir_82 je napisao/la:I Begovic i Medunjanin su kod Cire bili na klupi.
Četvrti član klana je tada morao biti prvi izbor selektora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 06 jul 2014, 19:15

Virtu4l je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:I Begovic i Medunjanin su kod Cire bili na klupi.
Četvrti član klana je tada morao biti prvi izbor selektora.
Sta bi sa njim? On je odjednom negdje nestao

Juventinisimo
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Juventinisimo » 06 jul 2014, 19:50

Virtu4l je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Pjanić je kod Ćire bio na klupi.
Pored onakvog razigranog Misimovica nije bilo mjesta.
Naravno da nije. Tada je Pjanić dobijao jedan duel od deset.
Danas je ista situacija sa Misketom...kako ti ono kazes?? "Miske treba igrati dok moze hodati"...ne kontam :hmmmmm:

Posteno bi bilo i reci koliko godina je imao Pjanic u to vrijeme,pa tek onda "udarati" za slavu Misketa..zanimljiva konstantacija :zviz:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 jul 2014, 19:51

Ne znam sto se povlace paralele sa Cirinim dobom. Ciro je veliki licimjer i lazov, ali je odlican takticar. Sa ekipom koju su cinili Supic, Nadarevic, Damjanovic, Muratovic, Rahimic, i jos njih i koju je nosila Bundesligaska sila Dzeko-Ibisevic-Salihovic-Misimovic, je napravio ogroman uspjeh i plasirao se u baraz, pored jakih protivnika Belgije i Turske. Spanija prakticno izdominirana na Bilinom Polju, da je jedna lopta usla, ne bi se pricalo o rezultatu 2:5. I naravno, onaj nesretni baraz protiv Portugala, ali to je proslo. Ipak, moze se reci da je Ciro izgradio temelj ovog danasnjeg uspjeha.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 06 jul 2014, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 06 jul 2014, 19:52

arius je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:ja i dalje ne mogu vjerovati da još uvijek postoje ljudi koji podržavaju smijuriju od trenera kakav je Safet ..

još se pozivaju kao odveo nas je na svjetsko prvenstvo bla bla bla ..

pa naivci jedni jeste li svjesni da je tim stvoren kad je došao Ćiro Blažević koji je realno ako ćemo gledat protivnike u grupi napravio ništa manji posao od Safeta ...

ostaviti iza sebe Belgiju i tadašnjeg aktuelnog polufinalistu EP 2008 Tursku nije bilo nimalo lakše nego sada Grčku i Slovačku..

Taj telac kojeg su vile nosale u Zilini i samo puka sreća nas odvela na SP ne zasluzuje vise nijedan ciklus ..ni po čemu!

Jado jadni i licemjer , dok je bio u Brazilu izjavio kako mu je protiv Irana najvjerovatnije zadnja utakmica na klupi medjutim kad je vidio ovce koje su ga dočekale na aerodromu skontao da još može vunu prodavat glupim Bosancima !
Dovoljno je ovo bilo procitati :mrgreen:

Eh sad navedi te igrace od ovih 23 igraca sa kojima je Safet bio na SP-u, a da ih je Ciro ostavio Safetu?

Ja znam svega trojicu, koji su ionako bili nebitni Ciri u to vrijeme.
dzeko , ibisevic , salihovic , ibricic , medunjanin , pjanic , begovic,spahic ...uzmimo u obzir da je to bilo prije 6 godina pa se svasta promijenilo ali temelje i kostur danasnje ekipe napravio je ciro
Sve pobrojane osim Pjanica i Begovica Ciro je naslijedio od prethodnih selektora, a Pjana i Begovic se i nisu naigrali kod njega. Prije bi mogao reci da je temelj repke postavio Muzur nego Ciro.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 06 jul 2014, 20:13

emir79 je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:ja i dalje ne mogu vjerovati da još uvijek postoje ljudi koji podržavaju smijuriju od trenera kakav je Safet ..

još se pozivaju kao odveo nas je na svjetsko prvenstvo bla bla bla ..

pa naivci jedni jeste li svjesni da je tim stvoren kad je došao Ćiro Blažević koji je realno ako ćemo gledat protivnike u grupi napravio ništa manji posao od Safeta ...

ostaviti iza sebe Belgiju i tadašnjeg aktuelnog polufinalistu EP 2008 Tursku nije bilo nimalo lakše nego sada Grčku i Slovačku..

Taj telac kojeg su vile nosale u Zilini i samo puka sreća nas odvela na SP ne zasluzuje vise nijedan ciklus ..ni po čemu!

Jado jadni i licemjer , dok je bio u Brazilu izjavio kako mu je protiv Irana najvjerovatnije zadnja utakmica na klupi medjutim kad je vidio ovce koje su ga dočekale na aerodromu skontao da još može vunu prodavat glupim Bosancima !
Dovoljno je ovo bilo procitati :mrgreen:

Eh sad navedi te igrace od ovih 23 igraca sa kojima je Safet bio na SP-u, a da ih je Ciro ostavio Safetu?

Ja znam svega trojicu, koji su ionako bili nebitni Ciri u to vrijeme.
Zao mi je prijatelju,ali Ciro JESTE postavio zdrave temelje u nasoj repki(na zelenom terenu)...on je taj koji je udaljio "neke" koji nisu mogli nigdje drugo igrati nego samo za Z opciju,u ovom slucaju nasu repku..
Ciro je taj koji je prvo gledao kvalitet a tek onda ime igraca.

Na zalost,danas se "jednonacionalna" :crazy: repka pripisuje Papetu,neki su na to ponosni,iz neznanja vjerovatno..
Oni "diverzanti" su to jedva docekali da imaju materijala i da ne navijaju za svoju domovinu...valjda su navijali kad je bio trener Baka.. :crazy: dok nam je general Rahima u to vrijeme dominirao po "mother russia",u repki nam je igrao Dario Damjanovic :crazy:
O ostalim "velikanima" koji su nosili sveti dres u to vrijeme ne treba ni pricati.. :nene:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 jul 2014, 20:15

Mnogi su u Bosni i Hercegovini nakon grupne faze Mundijala vidjeli upravo Vahu na selektorskoj klupi Zmajeva. No, kako sada stvari stoje, ovaj proslavljeni nogometni stručnjak iz Jablanice na tu klupu još neće sjesti, bar ne u bližoj budućnosti.

"Trenutno se nalazim u Makarskoj gdje ću se u naredna četiri dana odmoriti, a nakon čega putujem u Francusku i možda počinjem sa drugim poslom", kaže Halilhodžić na početku razgovora za Klix.ba.

Upitali smo Vahu o preuzimanju Trabzonspora sa kojim bi trebao potpisati ugovor naredne sedmice.

"Ne mogu vam ništa o tome reći. Imam puno ponuda i ne znam šta će se dogoditi do kraja sedmice. Želim se malo odmoriti pa ćemo vidjeti šta ćemo dalje", dodaje naš sagovornik.

Iako je bio jedan od ozbiljnijih kandidata za selektora Zmajeva, Vaha kaže da u ovom trenutku od toga nema ništa.

"Da budem selektor BiH nikad nije bila tema nijednog razgovora. Nije me niko kontaktirao niti sam o tome razmišljao. Za sada, putevi me ne vode prema poslu u BiH. Ima mnogo kandidata za selektora, Safet je još tu i ne znam zbog čega se o tome govori. Treba sa Sušićem prvo vidjeti... Ja nisam kandidat", kaže Halilhodžić.

Međutim, nije isključio ovaj posao u budućnosti.

"Može se svašta desiti u daljoj budućnosti, ko zna. Za sada imam neke druge planove", kaže Vahid Halilhodžić za Klix.ba.
Vaha za Klix.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 06 jul 2014, 20:29

Na Vahu zaboravite..taj repke nece voditi dok je ziv..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 06 jul 2014, 20:50

Nije Vaha budala da dodje i sluša kako ga narod blati što mu nisu odluke po njihovom ukusu. Pametan.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 jul 2014, 20:51

Nece Vaha da radi za klikere :opaopa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 jul 2014, 20:53

Batko je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Kunem se da je izbacivanje Kolasinca (igraca koji moze trkacki i snagom da parira Nigerijcima) iz prve psotave u mecu protiv Nigerije i stavljanje krilnog igraca Lulica na tu poziciju najgori taktikci potez koji sam vidio otkad pratim fudbal, dakle takticko samoubistvo da su mu rekli haj namjerno namjesti taktiku da izgubis mislim da ne bi goru odluku donio.
.
Ali Kolasinac nije igrač od gola i pasa!!! Haha reče stručnjak a stavio Begovica u prvih 11 Spahica Sunjica Itd!!

Sent from my Home using fingers
A za to objasnjenje zasluzuje terapiju u Jagomiru. Pa mislim samo maloumnik bi na pitanje zasto nema Kolasinca rekao pa on nije igrac od gola i od dobrog pasa :crazy: :crazy: :crazy: pa hebote dan pricamo o lijevom beku :shock: :shock:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 jul 2014, 21:00

Mnogi su u Bosni i Hercegovini nakon grupne faze Mundijala vidjeli upravo Vahu na selektorskoj klupi Zmajeva. No, kako sada stvari stoje, ovaj proslavljeni nogometni stručnjak iz Jablanice na tu klupu još neće sjesti, bar ne u bližoj budućnosti.

"Trenutno se nalazim u Makarskoj gdje ću se u naredna četiri dana odmoriti, a nakon čega putujem u Francusku i možda počinjem sa drugim poslom", kaže Halilhodžić na početku razgovora za Klix.ba.

Upitali smo Vahu o preuzimanju Trabzonspora sa kojim bi trebao potpisati ugovor naredne sedmice.

"Ne mogu vam ništa o tome reći. Imam puno ponuda i ne znam šta će se dogoditi do kraja sedmice. Želim se malo odmoriti pa ćemo vidjeti šta ćemo dalje", dodaje naš sagovornik.

Iako je bio jedan od ozbiljnijih kandidata za selektora Zmajeva, Vaha kaže da u ovom trenutku od toga nema ništa.

"Da budem selektor BiH nikad nije bila tema nijednog razgovora. Nije me niko kontaktirao niti sam o tome razmišljao. Za sada, putevi me ne vode prema poslu u BiH. Ima mnogo kandidata za selektora, Safet je još tu i ne znam zbog čega se o tome govori. Treba sa Sušićem prvo vidjeti... Ja nisam kandidat", kaže Halilhodžić.

"Može se svašta desiti u daljoj budućnosti, ko zna. Za sada imam neke druge planove", kaže Vahid Halilhodžić za Klix.ba.
Vaha za Klix.
Kao sto je @Virtu4l vec rekao, nacice on kako da nas odbije, a da nas ne uvrijedi.

Vaha je progovorio.

ZASTO BAJEVIC SUTI?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jul 2014, 21:01

Sabinho je napisao/la:
Moje je misljenje da mi nemamo toliko kvalitetan tim da bilo koji strucnjak moze garantovati plasmane na prvenstva i u slucaju plasmana cetvrtfinala itd. Eto ja kazem svoje misljenje, najlakse je govoriti moralo se ovo ili ono, a vecinom takvi kad dodju na red zakazu.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: ( ovo je sto se tice kvaliteta igraca )

A sto se tice plasmana. Naravno bilo je rijec o plasmanu u drugi krug u laganoj grupi. Cetvrtfinala niko spominjao nije. 99% ljudi spominje zal za propustenom prilikom protiv Nigerije. Nikakva cetvrtfinala :nene: :nene:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 jul 2014, 21:05, ukupno mijenjano 2 puta.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 jul 2014, 21:04

Pa normalno da nije kandidat kad niko u savezu nije htio da Reprezentaciju preuzme jedan veliki strucnjak,nego ce cirkuzantu produziti ugovor da moze jos da se loji u svom šuškavcu...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 jul 2014, 21:05

emir79 je napisao/la:

Vaha za Klix.
Kao sto je @Virtu4l vec rekao, nacice on kako da nas odbije, a da nas ne uvrijedi.

Vaha je progovorio.

ZASTO BAJEVIC SUTI?
Bajevic je rekao svoje, ima 1-2 stranice prije postavio sam.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jul 2014, 21:16

Ponos Torina je napisao/la:Pa normalno da nije kandidat kad niko u savezu nije htio da Reprezentaciju preuzme jedan veliki strucnjak,nego ce cirkuzantu produziti ugovor da moze jos da se loji u svom šuškavcu...
1) Vaha je bar 3 x skuplji od Papeta ( sto mu je poprilicni minus )
2) Vaha ne dozvoljava da mu se neko mijesa u posao
3) Poznat je kao impulzivan trener znaci treba racunati i na mogucnost da sam da otkaz
4) Pape je provjeren kadar sa kojim se slaze vecina.

Potpuno ocekivano je bilo da se Vahu cak ni reda radi pozvalo nije. Sto bi on najvjerovatnije i odbio. Cijelo vrijeme se radi o samo dva imena. Pape ili Bajevic. Vjerovatno njihova strucnost ce biti samo jedna od tacaka. Odlucivat ce masa stvari. A najblizi reizboru je Pape bio i prije nego sto su sletili iz Brazila. Pape se nije htio da izjasni najvjerovatnije na pocetku. Jer je mislio da ce desetak dana poslje ispadanja iz grupe dobtiti mnogo ponuda. Posto vjerovatno nema nijednu ( ni od sporova ) ili jako malo ponuda. Sada se okrece normalno opet reprezentaciji.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 jul 2014, 21:21

Juventinisimo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Naravno da nije. Tada je Pjanić dobijao jedan duel od deset.
Danas je ista situacija sa Misketom...kako ti ono kazes?? "Miske treba igrati dok moze hodati"...ne kontam :hmmmmm:

Posteno bi bilo i reci koliko godina je imao Pjanic u to vrijeme,pa tek onda "udarati" za slavu Misketa..zanimljiva konstantacija :zviz:
Naravno da nije ista, nego je i gora situacija, ali prije ce se ucrviti nego priznati. Mozda stvarno misli da Misimovic treba igrati dok moze da hoda, ne bih me cudilo nimalo, on je do sada izjavljivao da igrac od 30 i kusur godina ne moze imati tremu pred SP i sto sta jos. Vjerovatno samo jos jedna u nizu.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 06 jul 2014, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.