http://mojatuzla.ba/images/stories/vije ... ka12_3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Re: Chat
Ovako ću ja sutra aBd
http://mojatuzla.ba/images/stories/vije ... ka12_3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Megamon
- Kontakt:
Ludlo,mislim da je Emir mislio da te zaposli na kosevu u bolnici 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jesam tikvaMegamon je napisao/la:Ludlo,mislim da je Emir mislio da te zaposli na kosevu u bolnici
Moze Ema,jest da se ruzno zove ali ****
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa mogao si navratiti jbt.Dole su vazda noge na stolu
Ma ne pratim ni ja repku samo kad kartu dobijem djabe
Ma jarane bujrum protiv Bjelorusije ili koga vec.Idemo
Ma da te zaposlim ba
A Orasje strava bude bruku drotova al sto je najgore budu na tribini na ogradi sa tobom
Al bas uvijek.Al dobri su uvijek bili,korektni ..Pa kad se sjetim Bihaca,joj dobra su to vremena bila
@Megamone
Nije me skontao,manijak sta ces

A Orasje strava bude bruku drotova al sto je najgore budu na tribini na ogradi sa tobom
@Megamone
Nije me skontao,manijak sta ces
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ima li neko link za download Batllefield 2???
Unaprijed hvala.

Unaprijed hvala.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ostani sjedit za kompjuterom, možda prestaneSarajlijc@ je napisao/la:Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Valja otic kod zubara ne mogu ih organski podnijet.dubrava je napisao/la:Ostani sjedit za kompjuterom, možda prestaneSarajlijc@ je napisao/la:Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe
- Boateng_27
- Kontakt:
znaš šta ćeš ?Sarajlijc@ je napisao/la:Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe
Uzmi kažiprst desne ruke i stavi ga u usta, a kažiprst lijeve ruku u pakaš. I mijenjaj ih sve dok ne prestane, brzo djeluje, znam iz iskustva
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas ti hvala evo sad cu isprobatBoateng_27 je napisao/la:znaš šta ćeš ?Sarajlijc@ je napisao/la:Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe
Uzmi kažiprst desne ruke i stavi ga u usta, a kažiprst lijeve ruku u pakaš. I mijenjaj ih sve dok ne prestane, brzo djeluje, znam iz iskustva
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uzmi kaladonta, stavi na neki prst, najbolje srednjiSarajlijc@ je napisao/la:Valja otic kod zubara ne mogu ih organski podnijet.dubrava je napisao/la:Ostani sjedit za kompjuterom, možda prestaneSarajlijc@ je napisao/la:Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Stavljao sam rakije,kaladonta svega ne pomaze nista
Nalij iz flaše dva triput muški pa ćeš vidjet kako djelujeSarajlijc@ je napisao/la:Stavljao sam rakije,kaladonta svega ne pomaze nista
Onda ti ne preostaje ništa osim zubara, tvog najboljeg yarana.Sarajlijc@ je napisao/la:Stavljao sam rakije,kaladonta svega ne pomaze nista
Volim te Sarajevo !
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći !
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći !
Jeb ti to. Kad zagusti nema ti druge neg kod zubara! Kakva rakija kakav kaladont 
- Boateng_27
- Kontakt:
Ozbiljno poslušaj me, uzmi ako imaš sirćeta,rakije i dodaj malo sode bikarbone u to, i onda uzmi u usta i muckaj u ustima tamo po toj strani sto te boli ... to najbolje pomaže
ozbiljno ti govorim, ja ti stalno radim često me bole, i prodje za 2-3 minute
ako ni to ne pomaže onda ti nista nemoze pomoc osim Doke ... Vadi go'vna iz usta
ako ni to ne pomaže onda ti nista nemoze pomoc osim Doke ... Vadi go'vna iz usta
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
- neutralan__
- Kontakt:
Ako te zub boli idi na vrijeme zubaru.Jer kada dođe noć to je nešto najgore,k'o da i zub zna kada treba najviše da boli.Tako da idi sada dok još možeš.Možeš ti bol ublažiti na razne načine,ali samo privremeno.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sinoc nisam oka sklopio. Otici cu veceras u hitnu pa nek mi stave novu plombu 
E to to zato kazem da je u Orasju ljuta maricaEmir ZENICA je napisao/la:Pa mogao si navratiti jbt.Dole su vazda noge na stolu![]()
Ma ne pratim ni ja repku samo kad kartu dobijem djabe
Ma jarane bujrum protiv Bjelorusije ili koga vec.Idemo
Ma da te zaposlim ba
![]()
![]()
A Orasje strava bude bruku drotova al sto je najgore budu na tribini na ogradi sa tobomAl bas uvijek.Al dobri su uvijek bili,korektni ..Pa kad se sjetim Bihaca,joj dobra su to vremena bila
![]()
@Megamone
Nije me skontao,manijak sta ces![]()
Mogao bi naletiti eto sljedecu tekmu,ali nemoj mi dovoditi neke huligane ti ija na pice i povedi t-maca
ili dodji sad u Travnik
Alo bolan nema prozivanja
||| FKZeljeznicar |||
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ramazan je kakva crna rakija.Vitalis je napisao/la:Nalij iz flaše dva triput muški pa ćeš vidjet kako djelujeSarajlijc@ je napisao/la:Stavljao sam rakije,kaladonta svega ne pomaze nista