Safet Sušić - Pape

emir79
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emir79 » 06 jul 2014, 21:23

Goalgetter je napisao/la: Bajevic je rekao svoje, ima 1-2 stranice prije postavio sam.
Nista Bajevic nije rekao. Vahid je barem iskren.

Znaci : HOCU-NECU, palamudjenja sam sit.

Vahidu svaka cast, ja sam i prije ovdje pisao, suludo je ocekivati da ce Vaha raditi za 5 hiljada eura mjesecno. To macku o rep mozemo okaciti. Da je dobio uslove kao u Alziru, mislite da bi odbio?

Ovakav odgovor zelim i od Bajevica, a ne nesto nejasno, pa da bi se mogao poslije prati, eto ja sam htio, ali imao sam svraboguz ili slicne izgovore.

Papetu se treba naklon da napravi za kakvu sicu covjek radi, jos mu neki ovdje prigovaraju.

Mogao je uvijek uzeti neki yebeni SPOR i voditi godinu dana , dici 500.000 kao i do sad sto je radio, a ne pustiti da ga svaka spodoba pljuje za pisljivih 60.000 eura.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 06 jul 2014, 21:25

Da je mogao on bi vodio neki SPOR, al posto i u Turskoj ljudi imaju oci i vide kakav je Opancic "strucnjak", nikome ne pada na pamet da ga angazuje. :lol: :lol:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 jul 2014, 21:25

I dalje slušamo mitove da Sušić radi za kikiriki, a čovjek zaradio skoro pola miliona maraka prošle godine.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jul 2014, 21:26

DonCorleone je napisao/la:
Naravno da nije ista, nego je i gora situacija, ali prije ce se ucrviti nego priznati. Mozda stvarno misli da Misimovic treba igrati dok moze da hoda, ne bih me cudilo nimalo, on je do sada izjavljivao da igrac od 30 i kusur godina ne moze imati tremu pred SP i sto sta jos. Vjerovatno samo jos jedna u nizu.
Ne vjerujem da Virtual misli da Miske ima kvalitet da pocne u prvih 11 i jednu vise utakmicu protiv jacih protivnika. Utakmica protiv Nigerije je bila pravi test. I bio je jako los, odnosno ne bi sad da kritikujem. Nema sanse da je za prvih 11. U godinama je vec igra u Kini. Sve sto bude stariji biti ce jos sporiji.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 jul 2014, 21:28

Mozambik je napisao/la:Da je mogao on bi vodio neki SPOR, al posto i u Turskoj ljudi imaju oci i vide kakav je Opancic "strucnjak", nikome ne pada na pamet da ga angazuje. :lol: :lol:
Da vidovita Dzemilo, gledao u kasike, sta vele? Ili si razbacao grah.

Trebalo Turcima 7-8 godina da skontaju da ne valja, sta li .
Kojih pacenika Bog te vidio.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jul 2014, 21:30

emir79 je napisao/la:
Mogao je uvijek uzeti neki yebeni SPOR i voditi godinu dana ,
Nedaju ni sporovi vise tako lako pare. :nene: :nene: Odnosno biraju i izaberu daleko najboljeg kandidata. A trenera je vjerovao ili ne nikad vise. Pa nisu ni Turci budale. Znaju ljudi da nije isto sa npr. Kostarikom proci grupu ili sa Bosnom. Doduse mi nismo prosli ali znas na sta mislim.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 jul 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 jul 2014, 21:30

Nema potrebe da gledam u kasike, vidim sijevaju ponude sa svih strana.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 jul 2014, 21:33

Ajax je napisao/la:
Ne vjerujem da Virtual misli da Miske ima kvalitet da pocne u prvih 11 i jednu vise utakmicu protiv jacih protivnika. Utakmica protiv Nigerije je bila pravi test. I bio je jako los, odnosno ne bi sad da kritikujem. Nema sanse da je za prvih 11. U godinama je vec igra u Kini. Sve sto bude stariji biti ce jos sporiji.
Postoje postovi od njega na temi Misimovic, dje uvjerava narod da nema nikakve veze sto Misimovic igra u Kini, jer je "znalac" sa loptom" :lol: . Mi smo se svi uvjerili da ima itekako negativne posledice po njegovu igru sto igra ovako dugo u Kini. Ja sam ovo davno najavio da covjek nije za prvih II na nivou SP.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 06 jul 2014, 21:37

Najsmiješniji su ovi što pišu o Safetovih ''bijednih'' 5000 eura mjesečno... I zarađuje on više od 5.000 to je bilo samo u onom prvom ciklusu za EP... I dosad je zaradio preko 500.000 KM od ugovora... a da ne računamo ono što su dobili od samog plasmana na SP i sto su razdijelili... I ovo sad odugovlači jer želi više para i hajd zdravo... I priča se o nekakvim ponudama,a nit se zna ko mu je ponudio niti kad... :D
Ista stvar sa našim igračima u ligi,traže me europski klubovi,isto odjednom završi u Azerbejdžanu,Kazahstanu...
Jedino ko Safeta možda traži je neki klub iz Perzijskog zaljeva...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 jul 2014, 21:39

Mozambik je napisao/la:Nema potrebe da gledam u kasike, vidim sijevaju ponude sa svih strana.
Kao sto je pipita rekao. Ovde se nasla grupa sa gubitnickim mentalitetom koja ne poznaje osnov fudbalske teorije, tako da se dzaba trudis. Nema potrebe za tim, dokazali su bezbroj puta da ne znaju, da nece da znaju i da nece nikada znati.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 jul 2014, 21:40

Mozambik je napisao/la:Nema potrebe da gledam u kasike, vidim sijevaju ponude sa svih strana.
Kao sto je pipita rekao. Ovde se nasla grupa sa gubitnickim mentalitetom koja ne poznaje osnov fudbalske teorije, tako da se dzaba trudis. Nema potrebe za tim, dokazali su bezbroj puta da ne znaju, da nece da znaju i da nece nikada znati.
Ti si dokazao na temi Sunjic, tako da .... :mrgreen:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 06 jul 2014, 21:41

Ajax je napisao/la:
Postoje postovi od njega na temi Misimovic, dje uvjerava narod da nema nikakve veze sto Misimovic igra u Kini, jer je "znalac" sa loptom" :lol: . Mi smo se svi uvjerili da ima itekako negativne posledice po njegovu igru sto igra ovako dugo u Kini. Ja sam ovo davno najavio da covjek nije za prvih II na nivou SP.
Sve u što Safet vjeruje,vjeruje i Virtual :D Ipak je on u njegovim očima Mourinho :D A Misimović je nekad bio glavni lik u repki,i budala sad zna i vidi da to nije ni sjena od tog igrača,i vrijeme je da se povuče...
Koliko je Safet jak kao stručnjak toliko je i Miske u ovom trenutku dobar za prvih 11...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 06 jul 2014, 21:42

Nogometni savez Irana želi dovesti Safeta Sušića kao selektora, javlja iranska agencija Fars News.

:mrgreen: :rol:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 06 jul 2014, 21:42

Emir79 - definitivno jedan od glupljih likova na forumu, a pri tom se pravi pametan (nesto kao Safet u fudbalu).
Nevjerovatno je kako frajer izvodi zakljucke, nesto slicno poglupim komentarima na facebook-u u vezi sa selektorom.
Ovi ostali koji podrzavaju Papeta (npr. Virtual i Calcio) pisu pametno i, bez obzira na motiv, rade dobro svoj posao.
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 06 jul 2014, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jul 2014, 21:43

Postoje postovi od njega na temi Misimovic, dje uvjerava narod da nema nikakve veze sto Misimovic igra u Kini, jer je "znalac" sa loptom" :lol: . Mi smo se svi uvjerili da ima itekako negativne posledice po njegovu igru sto igra ovako dugo u Kini.
Kao sto kaze veliki Osim "To niko nece da primjeti jer sramota je rec ako neko nemoze da trci jer o tome se ne govori. Ali to je najprimarnija stvar danas u fudbalu. Onaj koji ne moze da trci nemoze ni da igra. Pada i taktika pada sve u vodu. Onda nema ni igre".

Ili mozda sada vise ni Osim ne valja ?? :wtf: :wtf:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 jul 2014, 21:45

1988risha je napisao/la:
Sve u što Safet vjeruje,vjeruje i Virtual :D Ipak je on u njegovim očima Mourinho :D A Misimović je nekad bio glavni lik u repki,i budala sad zna i vidi da to nije ni sjena od tog igrača,i vrijeme je da se povuče...
Koliko je Safet jak kao stručnjak toliko je i Miske u ovom trenutku dobar za prvih 11...
Ma kakav Virtual bolan, on se provalio na svakoj temi, ovo sam nasao na temi TSS, ovo nije za banovice, ovo je za Haaga.
Virtu4l je napisao/la: Zašto je Tino primjer za svakog igraca? Tino ne ide na SP, tako da ne vidim potrebu za stalnim potenciranjem njegovog imena. Momak je bio pozvan na prijateljsku utakmicu da se isproba, i to je to, kao bezbroj igraca prije njega.
Da bi nakon SP-a tamo forumase provocirao sa igrom TSS. Provokator bez osnova i identiteta (avatar).
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 06 jul 2014, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 jul 2014, 21:46

Vidim kako je proslo vrijeme poslije Nigerije i Emir nam se ponovo reaktivirao i nastavlja propagandu. Lik je stvarno tvrdio u bliskoj proslosti kako Anel Hadzic nije igrac Germanije Sportagenture, nego da mu je Darko Smoljan (jedan od sefova Germanije Sportagenture) menadzer. :urnebes: :rol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 jul 2014, 21:48

Ajax je napisao/la:
Postoje postovi od njega na temi Misimovic, dje uvjerava narod da nema nikakve veze sto Misimovic igra u Kini, jer je "znalac" sa loptom" :lol: . Mi smo se svi uvjerili da ima itekako negativne posledice po njegovu igru sto igra ovako dugo u Kini.
Kao sto kaze veliki Osim "To niko nece da primjeti jer sramota je rec ako neko nemoze da trci jer o tome se ne govori. Ali to je najprimarnija stvar danas u fudbalu. Onaj koji ne moze da trci nemoze ni da igra. Pada i taktika pada sve u vodu. Onda nema ni igre".

Ili mozda sada vise ni Osim ne valja ?? :wtf: :wtf:
Jaro, Osim je to davno uocio, ali jedno je gospodin i znalac kao Osim, a jedno je Virtual.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 jul 2014, 21:49

bvb je napisao/la:Emir79 - definitivno jedan od glupljih likova na forumu, a pri tom se pravi pametan (nesto kao Safet u fudbalu).
Nevjerovatno je kako frajer izvodi zakljucke, nesto slicno poglupim komentarima na facebook-u u vezi sa selektorom.
Ovi ostali koji podrzavaju Papeta (npr. Virtual i Calcio) pisu pametno i, bez obzira na motiv, rade dobro svoj posao.
Mozes sa cacom tako razgovarati.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jul 2014, 21:52

Pustite Emira bar je danas priznao da ako bi dosao bolji selektor znaci Bajevic ili bolji od njega da bi vjerovatno bio za zamjenu Papeta. Ali nije zato da ga zamjene Jagodic, Pizon i slicni amateri. Sa ovim drugim dijelom se i ja slazem. Ali izgleda da nikako mi necemo privuci pravog strucnjaka. A ako ga necemo sa ovakvim igracima onda pisi propalo i za buducnost. Izgleda da nam je jedina nada Pape da nas sreca pomazi. Ako se uopste kvalifikujemo da sljedece EP sto ce biti mnogo teze nego prosle kvalifikacije a to mnogi zaboravljaju.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.