FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 22 avg 2010, 23:40

elSaik je napisao/la:Jedino bih imao zamjerku što je Šeha opet stajao na nekih 10 metara od gol linije kod onog drugo njihovog gola. Da je stajao na liniji možda bi je i mogao skinuti.
To samo on radi na planeti Zemlji. Protiv Olimpika recimo, kad je Mujić šutao sa 18 metara, Šehić je bio na 14.

I da, nakon što je odbranio jedan šut, igrač Slobode se nešto zalijeće na njega k'o da hoće da ga bije, a savršeno uhvatio loptu, već se ovaj zaletio kao nešto da ga zaplaši, sprintom :P :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 avg 2010, 23:42

Da. Ne znam otkud mi taj "fazona" ali bi ga se trebao riješiti. Svako malo tako izleti na 10-12 metara i nešto čeka.

Malo je ironično da lik koji toliko voli izlijetati već drugi put zaredom prima gol glavom maltene iz peterca.

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 22 avg 2010, 23:46

vjeran1987 je napisao/la:evo sta ja mrzim neko mi kaze ja pljujem ako kazem da lazar veze nema,i nema u sto ce se sloziti 99% ljudi,hajde sad se vi svi napravite malo veci zeljovci,bio sam na gostovanjima svim i podrzavam i dalje ovu ekipu bez obzira na ovo imate moje komentare,moralo se bolje ali nije i nema veze idemo dalje ljudi,samo nemojte mi vise toga molim vas nikad to nisam volio Amar jeste najbolji trener na balkanu na svijetu za mene,ali nije Bog da pricate samo idi amaru i reci mu to,amar zna daj ba odvadite malo,popustite s tim vasim smornim pricama pricajte o novim imenima o sljedecoj utakmici o narednim gdje sta mozemo a nemojte uvijek svoditi sve amar zna,idi amaru,ti nisi navijac ne volis lazara,pa to prvo recite onom nasem koji pljuje igrace jer ustvari ne zna voditi kako treba tribinu,primili smo go i odmah ide pjesma igrajte picke,zalosno je to sve
bravo kralju!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 22 avg 2010, 23:51

Željovac je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Jedino bih imao zamjerku što je Šeha opet stajao na nekih 10 metara od gol linije kod onog drugo njihovog gola. Da je stajao na liniji možda bi je i mogao skinuti.
To samo on radi na planeti Zemlji. Protiv Olimpika recimo, kad je Mujić šutao sa 18 metara, Šehić je bio na 14.

I da, nakon što je odbranio jedan šut, igrač Slobode se nešto zalijeće na njega k'o da hoće da ga bije, a savršeno uhvatio loptu, već se ovaj zaletio kao nešto da ga zaplaši, sprintom :P :roll:
Na FB u ima profil..pa mu posalji poruku reci mu sve sto imas :D 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 avg 2010, 23:55

Ima trenera, pa neka mu govori. Gledam fudbal često :mrgreen: i ono sam samo kod njega vidio. Izlijetanja su mu skroz kritična, a još je tome dodao izlijetanja na poludalekometne šuteve. Ne znam, možda je šta istraživao, pa skontao da je tako lakše, da tako zatvara uglove :) Možda konta da kod nas niko ne zna lobovati :P Ostaje pitanje da li bi te šuteve stigao da je bio na liniji. Znam samo da je jedini da ono radi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 avg 2010, 00:10

[youtube][/youtube]

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 avg 2010, 00:19

Pronađi sudiju!

slika

Čini mi se da je genijalnu asistenciju ipak upisao Perak, kojeg je baš Zeba uposlio. I Lazar je fulio jer se morao prebaciti na šut desnom nogom, a tada je već bilo kasno. Protiv sarajevske Bosne je isto fulio 1 na 1 sa 3 metra desnom nogom, kad je morao šutirati lijevom. Bilo kakav šut lijevom u ovoj situaciji bi bio gol!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 23 avg 2010, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.

Visca el Višća!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 23 avg 2010, 00:25

Željovac je napisao/la:Pronađi sudiju!

slika
Sudija: Dajte ba, popustite malo, pa pobijedit ćete, šta se sikirate... :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 avg 2010, 00:42

Ad0 je napisao/la:Na FB u ima profil..pa mu posalji poruku reci mu sve sto imas :D 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Zar od toliko grbova ti bas nadjes isti .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 23 avg 2010, 00:54

Prvi gol Slobode je bio iz cistog ofsajda...........vidi se to i na ovom snimku (1:19).

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 23 avg 2010, 00:56

tek sad vidim odakle je zeba fulio jer nisam bas najbolje vidio odande gdje smo bili ucini mi se van 16 da je bio ali sad tek vidim sta je promasio za ne povjerovati,i zasluzeno smo izgubili mozemo pricati sta god hocemo sasvim zasluzeno

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 avg 2010, 01:00

Haha Zeba sta promasi :(
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 23 avg 2010, 01:10

joj izjave glavasa: "zeljo me je iznenadio". znaci njega iznenadi prvak drzave otvorenom igrom sa dosta prilika. :roll: zemljo otvori se...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 23 avg 2010, 01:17

Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sami smo krivi i tu nema sta.Imali smo tri zicera prije njihovog gola koja nismo iskoristili.Zaista je nevjerovatan promasaj Zebe,a Lazina reakcija je bila prespora :o sto je Mujkic iskoristio i usao mu u sut.Ne brinu me ova dva poraza koliko realizacija i nemoc nakon vodstva protivnika.U Travniku smo skoro cijelo drugo poluvrijeme imali igraca vise i samo jednu sansu stvorili.U Tuzli nismo ni prisli golu kod 1:0 za Slobodu.Ali tek je pocetak prvenstva trebaju se sto prije zaboravit' ova dva poraza i nastaviti dalje.Protiv Leotara pobjedu ostvariti,a onda u Siroki se idemo nadigravati.
AMAR OSIM!

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 23 avg 2010, 01:25

vjeran1987 je napisao/la:tek sad vidim odakle je zeba fulio jer nisam bas najbolje vidio odande gdje smo bili ucini mi se van 16 da je bio ali sad tek vidim sta je promasio za ne povjerovati,i zasluzeno smo izgubili mozemo pricati sta god hocemo sasvim zasluzeno
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 23 avg 2010, 01:32

zlaya_tm87 je napisao/la:joj izjave glavasa: "zeljo me je iznenadio". znaci njega iznenadi prvak drzave otvorenom igrom sa dosta prilika. :roll: zemljo otvori se...
Ma obični ublehaš, i mene je to iznerviralo. Navikao lik da gosti spuste gaće valjda, pa čim neko nešto proba odigrati, on iznenađen. :evil:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 23 avg 2010, 01:37

U čitavom svijetu se fudbal igra na iste golove i sa sličnim loptama. Tereni se doduše razlikuju. Naša liga, a samim tim i naš Željo su dno fudbala u Evropi. Meni koji pratim Želju preko 30 godina je prilično puno trebalo vremena da se naviknem na činjenicu da u prvoj ekipi Želje igraju igraći (od rata na ovamo, čast rijetkim izuzecima) koji ne tako davno ne bi mogli igrati ni u GP Bosni. Opet ponavljam igralo se na iste golove i sa sličnim loptama. Što ovo se govorim? Pa zato jer da su ovi naši nekakve igraćine i da većinom ne fulaju šanse kakve fulaju (k'o npr. u Tuzli)vjerovatno ne bi ni igrali u Želji. Dešava se i velikim igraćima (po Evropi) da se fula, ali jedna od 10, a kod nas je procenat obrnut. Mi se danas zadovoljavamo činjenicom da napadač nosa dvojicu i spušta lopte. Naučna je fantastika da je kojim slučajem sam sebi spusti i zabije go. Da to dvaput ponovi već bi se pisalo što ga selektor ne zove. Nažalost, surova realnost. Kod nas većinom igra što domaći što regionalni otpad uz eventualno par mlađih "perspektivnih" (za ovaj jad od lige) igraća i to je to. Ista lopta, isti go, ali neće u go. Kako i zašto?
Ne pljujem nikog niti sam to ikad radio nego samo pokušavam sam sebi što ono kažu da olakšam. Kad sam bio otprilike vaših godina (mislim na većinu raje ovdje) mislio sam da nema goreg igraća od Samarđije i goreg golmana od Škrbe. Zato bolje tišu i poklopi se jer može i gore od ovoga što danas imamo. Nikad ne reci nikad.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 avg 2010, 02:21

slika :o

Visca el Višća!

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 23 avg 2010, 02:23

Željovac je napisao/la:slika :o
hhahahhaahhahahahahahahahah :o :o pa ti si kralj

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 23 avg 2010, 09:40

Nego šta je sa Baljićem, hoce on potpisati?

Kako napreduje Čolić? Oce uskoro biti u prvom sastavu?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Google [Bot] i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []