Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
http://sportsport.ba/bh_fudbal/iranci-z ... ora/135278" onclick="window.open(this.href);return false;
Idi matere ti!
Idi matere ti!
A sta kazete ljudi za zamjenu Pape za Queiroza i nesto love. Pa taj Carlos Queiroz je bio trener Real Madrida, Portugala i asistent u Manchester Unitedu

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 jul 2014, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Jao Iranci, kako im se zahvaliti za ovo, ako ga stvarno dovedu. Bez rijeci.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hajde Sajo prihvati tu ponudu sigurno ces vise para uzeti nego ovdje
Da nama dodje nas Zeus sa Olimpa

Halalosum! 

"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Nece nas to sunce ugrijatiAjax je napisao/la:A sta kazete ljudi za zamjenu Pape za Queiroza i nesto love. Pa taj Carlos Queiroz je bio trener Real Madrida, Portugala i asistent u Manchester Unitedu![]()

Zadnja izmjena: Van Klomp, dana/u 06 jul 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
nije ovo nikakav razgovor, vidis da te nisam citirao.emir79 je napisao/la:Mozes sa cacom tako razgovarati.bvb je napisao/la:Emir79 - definitivno jedan od glupljih likova na forumu, a pri tom se pravi pametan (nesto kao Safet u fudbalu).
Nevjerovatno je kako frajer izvodi zakljucke, nesto slicno poglupim komentarima na facebook-u u vezi sa selektorom.
Ovi ostali koji podrzavaju Papeta (npr. Virtual i Calcio) pisu pametno i, bez obzira na motiv, rade dobro svoj posao.
IDI U IRAN NESRETNICE !!!
S jedne strane čovjek se raduje, ode budalaš, a s druge, žao mi ljudi, jbg, Iranci su nam prijateljski narod.Principatus je napisao/la:Jao Iranci, kako im se zahvaliti za ovo, ako ga stvarno dovedu. Bez rijeci.

Nogometni savez Irana želi Safeta Sušića kao selektora
Autor: Ajdin T 6 juli, 2014
Nogometni savez Irana želi dovesti Safeta Sušića kao selektora, javlja iranska agencija Fars News.
Dosadašnji selektor Irana, portugalski stručnjak Carlos Queiroz, sastao se sa predstavnicima tamošnjeg Saveza kako bi razgovarali o eventualnom produženju saradnje.
Međutim, Iranci mu još uvijek nisu ponudili ugovor tako da je Queiroz, najvjerovatnije, završio sa angažmanom na selektorskoj klupi te zemlje.
U međuvremenu, kao zamjene, spominju se imena Safeta Sušića i brazilskog trenera Carlosa Alberta Parreire koji je u svojoj karijeri vodio nekoliko reprezentacija među kojima su Brazil, Kuvajt, Gana, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati…
Navodno, tvrdi navedena agencija, predstavnici Sušića i Parreire već su razgovarali sa Alijem Kafashianom, predsjednikom Nogometnog saveza Irana.
Sušićeva sudbina kao selektora Nogometne reprezentacije BiH bit će poznata nakon srijede kada je zakazan sastanak Izvršnog odbora NS BiH. kako sada stvari stoje, IO će Papetu ponuditi novi ugovor.
Sad znate kakve su tamo plate
Nema Safet ponuda
Nogometni savez Irana želi dovesti Safeta Sušića kao selektora, javlja iranska agencija Fars News.
Dosadašnji selektor Irana, portugalski stručnjak Carlos Queiroz, sastao se sa predstavnicima tamošnjeg Saveza kako bi razgovarali o eventualnom produženju saradnje.
Međutim, Iranci mu još uvijek nisu ponudili ugovor tako da je Queiroz, najvjerovatnije, završio sa angažmanom na selektorskoj klupi te zemlje.
U međuvremenu, kao zamjene, spominju se imena Safeta Sušića i brazilskog trenera Carlosa Alberta Parreire koji je u svojoj karijeri vodio nekoliko reprezentacija među kojima su Brazil, Kuvajt, Gana, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati…
Navodno, tvrdi navedena agencija, predstavnici Sušića i Parreire već su razgovarali sa Alijem Kafashianom, predsjednikom Nogometnog saveza Irana.
Sušićeva sudbina kao selektora Nogometne reprezentacije BiH bit će poznata nakon srijede kada je zakazan sastanak Izvršnog odbora NS BiH. kako sada stvari stoje, IO će Papetu ponuditi novi ugovor.

Nema Safet ponuda

Zadnja izmjena: emir79, dana/u 06 jul 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Razguli ubleho u Iran, svega ti... Jos cemo mi sa foruma koju milju skupiti, pa da hairli sjednes na avion.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- DonCorleone
- Kontakt:
Neka povede ove besposlicare odmah sa sobom. Sevap bi bio i njima dati jedan posao da ne maltretiraju narod ovde 24/7.kokakolas je napisao/la:Razguli ubleho u Iran, svega ti... Jos cemo mi sa foruma koju milju skupiti, pa da hairli sjednes na avion.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nece on razguliti, nisu njemu pare toliko bitne, kao nekima, te nekimakokakolas je napisao/la:Razguli ubleho u Iran, svega ti... Jos cemo mi sa foruma koju milju skupiti, pa da hairli sjednes na avion.

Bas se nasao pravi da kazeDonCorleone je napisao/la:Neka povede ove besposlicare odmah sa sobom. Sevap bi bio i njima dati jedan posao da ne maltretiraju narod ovde 24/7.kokakolas je napisao/la:Razguli ubleho u Iran, svega ti... Jos cemo mi sa foruma koju milju skupiti, pa da hairli sjednes na avion.

nije Pape takav covjek da nas sad izda, prije nekoliko dana je rekao da nema nista protiv da nastavi trenirati, supacki bi bilo da sad ode.
- DonCorleone
- Kontakt:
Za posao sutisemir79 je napisao/la:Bas se nasao pravi da kazeDonCorleone je napisao/la:Neka povede ove besposlicare odmah sa sobom. Sevap bi bio i njima dati jedan posao da ne maltretiraju narod ovde 24/7.kokakolas je napisao/la:Razguli ubleho u Iran, svega ti... Jos cemo mi sa foruma koju milju skupiti, pa da hairli sjednes na avion.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Principatus
- Kontakt:
Ma pricekaj ti kad se kod Germanije Sportagenture odjedanput pojave neki Iranci na listi, a Ten Svino otkrije da pored Belgijske, Hrvatske, Bosnjacke ima i Iranske krvi i da zna igrati stopera.voltron30 je napisao/la:S jedne strane čovjek se raduje, ode budalaš, a s druge, žao mi ljudi, jbg, Iranci su nam prijateljski narod.Principatus je napisao/la: Jao Iranci, kako im se zahvaliti za ovo, ako ga stvarno dovedu. Bez rijeci.

Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 06 jul 2014, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Šupak bi davno otišao da je imao kakvu dobru ponudu.bvb je napisao/la:nije Pape takav covjek da nas sad izda, prije nekoliko dana je rekao da nema nista protiv da nastavi trenirati, supacki bi bilo da sad ode.
- 1988risha
- Kontakt:
Extra je to ponuda,a Iranski SAVEZ u raspadu... Da si malo pratio SP,znao bi da je Iran jedina repka na SP koja nije imala svoj kamp u Brazilu,nego su spavali u zgradi koja pripada aerodromu... jer savez nije imao para da im obezbjedi kamp... I o kakvim ti platama pričaš...emir79 je napisao/la:Nogometni savez Irana želi Safeta Sušića kao selektora
Nema Safet ponuda

I pusti se bolan Irana,ja sam sam rekao da on jedino moze poziv dobit iz Perzijskog zaljeva... Tamo je inače fudbal na visokom nivou.pa zato i traže Papeta...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.