ma stipu neinformisanog ili ignorantnog lika, jedan od dva jest! dobili su nas onda 0-2 u vrapcicima kad nam je gorilo pod guzicom i kad smo mogli ispast pa opet niko nije upadao na teren i posao se obracunat sa njihovim igracima, i onda kad smo ispali a dobili ih 4-1 jest bio upad u teren ali opet gledaj cuda pokazivalo se nezadovoljstvo prema svom klubu, niko nije ni obracao paznju na njihove igrace a kamoli da je se poso obracunat snjima, da nepricamo o njihovom upadu u vrapcice sa citavim arsenalom baklja i topovski udara(pitanje je kako su ikako unjeli jer nas do gaca pregledaju kad idemo pod BB!) i eksplozije gdje je mali spasovski iz djecijeg doma ostao bez prsta! ja mislim da je i suvisno pricat o korektnosti jedni i drugi navijaca i uporedjivanja, to sto karacic to ignorise je druga stvar! kaze nisu nas docekali kao sampione u zadnjem kolu lani! kako smo te to trebali docekat? i kako je se tvoj igrac simeunovic trebao ponasat kad je svasta lajao na tribinu i normalno izazvao reakciju sa iste... stim, gle cuda, ti 10 budala koje je reagovalo je opet bilo sprijeceno od ostale normalne raje na tribini da ista uradi, ne od osiguranja ili specijalaca, do veceg incidenta nije ni doslo...Neutral je napisao/la:6:20,![]()
A dopadaju li mu se pjesme vlastitih navijača na domaćim utakmicama. Koliko laži moj Branko:
[youtube][/youtube]
Licemjerstvo,
nek karacic misli i govori sta hoce, ali sa svojim izjavama samo dize tenzije! mada mu je mozda to i cilj pred derbi jer zna da da je se kolo okrenulo i da velez bolje stoji u tom istom derbiju zadnji godina a bodovi su mu potrebniji nego ikad! covjek se boji poraza.....
sto se nas tice, mi prepustamo igri na terenu i grlima na tribini da pricaju za nas, mi na te njegove niske grane nikada necemo past... ima nesto sto se zove dostojanstvo, karacicu, rijecnik u ruke i procitaj sta znaci!