Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
THEC je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:07problem je u tome sto sve ako i bas potpise sutra to ce garant biti nekad popodne ili uvece, a mi cemo se dotad po forumima poklati 15 puta zbog raznoraznih insajderskih, te dolazi te ne dolazi, itd, da na kraju ako i potpise lik niko nece imati snage da slavi![]()
Onda Cazin, garantElCartel11 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:33Nisam Kladusa ali blizu skroz blizu![]()
gdje si zipa
I ti iz Krajinemuhamedhulk je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:56Jos jedan iz Krajine..A znam ih jos pofino iz Krajine koji su kroz studije ‚zapratili‘ FKS
Mislim da sam ja najblizi rodnom selu AnelaMozda zracne linije kilometar, dva max.
Sto nas ima masalabordopoeta je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:30I ti iz Krajinemuhamedhulk je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:56Jos jedan iz Krajine..A znam ih jos pofino iz Krajine koji su kroz studije ‚zapratili‘ FKS
Mislim da sam ja najblizi rodnom selu AnelaMozda zracne linije kilometar, dva max.
Lijepa naša junačka Krajina
![]()
Joj sta nam rade
I ja brata sa porodicom imam u Bihaću, žena mu bišćanka.Pantelija je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:31Sto nas ima masalabordopoeta je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:30I ti iz Krajinemuhamedhulk je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:56Jos jedan iz Krajine..A znam ih jos pofino iz Krajine koji su kroz studije ‚zapratili‘ FKS
Lijepa naša junačka Krajina
![]()
Istina, ja sam citav ziv ot u Sarajevu sem 4 godine srednje, al sam rođen u Biha u i zivio sam u Cazinu, imam rodbine tonu gore![]()
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Haksss, hz35, johntravolta123, OzmoodPinglewood, Rodman i 72 gosta.