FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Mislim da je bayern,zasluzeno pobijedio ovu utakmicu nema se sta reci...Italijanski stil igre ne volim samo odbrana gola a sta uradis u napadu dobro je zbog toga ste izgubili 

- Interista di cuore
- Kontakt:
dobro pametni,a sad dovidjenja i prijatnoKlare je napisao/la:Samo se tješiteDolaze vam i Realovci i MUDovci da vam služe kao rame za plakanje.
![]()
Glupost do glupostiKraft ne može ponoviti onakvu utakmicu
Odbrana šuplja
Šta reći za Interovu sinoć
![]()
Samo treba zaustaviti RobbenaČuj samo
Milan je nadoknadio prednost prije nekoliko godina, ali tada su prvotimci bili Lell i Ottl, da ne nabrajam više. Danas potpuno drugačiji Bayern
![]()
Nadigrani ste u vašoj avliji, pred vašim navijačima, znam da boli.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahahahahahahahahahahaha![]()

i da,@omer
ne moze bolit nikad ko ovo :

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
najbolji post do sada na ovu temu,svaka cast sve je tako od rjeci do rjeci,potpisneroazzurni je napisao/la:hmm...sta reci...poslije ovakvih tekmi vidis kako u zivotu nijanse odlucuju...
evo hipoteticki: da se nije desila Cesarova greska bilo bi 0:0 i sve bi bilo drugacije, svak bi svoje falio drugog bi respektovao, bilo bi kao dobra tekma samo golovi falili, jos nista nije gotovo...ili da je Cambi(od 2) pogodio bar jednu i Eto'o jednu(od 3) eto ti 2:0 i sad bi ovdje citali "GRANDE INTER" , "kako je samo Leo nadmudrio Gala" i tako...ali desila se ona treca opcija i sad citamo "slatka osveta bayerna" , "Gal prekucao Lea" ...to je fudbal i zato ga mi svi toliko volimo, nekad te razocara nekad obraduje...
Ali jedno je sigurno, sinoc su igrali tekmu dva giganta u kojem je ovaj drugi bio bolji za jedan gol i to je to, u uzvratu moze biti isto, tako da je ovo bilo samo prvo poluvrijeme, ko drugacije misli on nema pojma o zivotu...
Glavu gore i idemo dalje...
FORZA INTER

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
sta ce boliti...ima druze moj jos jedna utakmica, a kada vam je ovakav Inter(najgori otkada je Leo na klupi) uspio stvoriti 3-4 100% sanse sta ce tek biti kada svi budu igrali kako treba....Omerbavarac je napisao/la:Momci, znam da boli.![]()
Glavu gore, dobro ste prosli.![]()
imate i suvise malu prednost da bi se mogli bahatit okolo kao vi neka sila ovo ono...
uglavnom cestitke na pobjedi..
Voljeo bi da ovaj inter igra sljedece sezone protiv BVB,mislim da bi fasovali hahaha..BUNDESLIGE ROCKS!!! 

a cuj dobro ni nam dosli da malo popravimo gol razliku...cuj BvB__BVB__ je napisao/la:Voljeo bi da ovaj inter igra sljedece sezone protiv BVB,mislim da bi fasovali hahaha..BUNDESLIGE ROCKS!!!

- Interista di cuore
- Kontakt:

haj na temu Bundeslige ili BvB-a pa svrsavaj...
Mozda ste u finalu Lige Sampiona imali srece, a sada vam ni Chuck Norris pomoci nece, igrali ste neki odmbrambeni fudbal stari, ispast cete sada italijanski zabari 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
HAHA kidu jesi zajeban pravo bolan de pogledaj koji klubovi igraju u toj vasoj ligi jad i cemer stadioni nula poena nema navijaca a BUNDESLIGI puni stadioni igra se brzo ne kod vas antifudbal a za to svrsit vec je to bayern nad vamo uradio ...Interista di cuore je napisao/la:![]()
![]()
![]()
haj na temu Bundeslige ili BvB-a pa svrsavaj...

Bayern je imao srece sto nije igrao Pazzini koji nema pravo nastupa, a nije bilo ni Milita....Jer time bi Eto'o ima vise prostora u napadu, sigurno je da bi Inter postigao bar jedan gol....Bayern je bolje stajao na sredini jer su Cambi, Motta i posebno Stankovic podbacili...Nije jos gotovo nista, jer inter je u stanju pobjediti bayerna posebno ako bude srece koje je Bayern imao malo vise sinoc...FORZA CAMPIONE
Zadnja izmjena: endem_, dana/u 24 feb 2011, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Pazza Inter Amala
- Interista di cuore
- Kontakt:
@BVB
dobro,u pravu si...aj sad razguli
cuj srece Inter imo u finalu
e sad sam sve cuo

cuj srece Inter imo u finalu

e sad sam sve cuo

Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 24 feb 2011, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Gnoje za žabarima, ko da su ih silovali, to vjerovatno kompleksi, nista drugo, ipak su žabari najtrofejniji i ovi ih nece stici ni za 200 godina
cuj Kraft, ali vrhunac je Borussia
cuj Kraft, ali vrhunac je Borussia

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pa zato Bayern nije bio glup da dovede igrace koji nemogu igarti LP..znali ste da nemoze igrati tako da to objesite macku o rep.mogli smo i mi dovesti novog beka al koje smo htjeli nebi mogli igrati zato ne hvataj te se na slamku ba.. 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Jesi i kulturan jarane pravo hahaha il ti je krivo za poraz od sinocInterista di cuore je napisao/la:@BVB
cuj srece Inter imo u finalu![]()
![]()
![]()
e sad sam sve cuo![]()
![]()
![]()
![]()

omg BvB sine, pogledaj malo Wolfsburg,Mainz, Hoffenheim i do pretprosle sezone Karsluhrer, sve neki slini klubovi a udari slava u glavu i odose na dno, isto tako BvB moze prdit jos ove sezone i nece vise kunem se al hajj izgleda da je i vama ta slava udarila u galvu__BVB__ je napisao/la:Voljeo bi da ovaj inter igra sljedece sezone protiv BVB,mislim da bi fasovali hahaha..BUNDESLIGE ROCKS!!!

Budite mi pozdravljeni

Naprijed Inter !
ima jos 1 Tekma !

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
jos nisi otiso ?
ne kontam kakve veze navijac Dortmunda ima veze sa utakmicom sinoc,al ajde...
P.S. jesil siguran da ne navijas za Inter,najvise postova imas ovdje ?

hahahah lik prije 15min se registrovo' i odma poso pametovatInterista di cuore je napisao/la:jos nisi otiso ?

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
HAHA ne bi za inter navijo da mi placaju...ima jasta LOL ovo je za bundesligu da vamo uzmemo ono mjestoInterista di cuore je napisao/la:jos nisi otiso ?

@ van gall...Pazzo je doveden zbog serije A, jr ese smatralo da Eto' o i Milito , koji vas je potopio prosle godien mogu opet u LP da igraju ali nazalost ovaj 2 gi se povrijedio....Dakel sve ide na Bayernov mlin, hoce li tako i ostati, vidjecemo za 15 dana...PS vidm rasprava ovog BVB oko bundeslige i Seria A, stadioni jesu bolji i posjeceniji uveliko, ali ne i kvalitet, osim bayerna svi ostali njemaski klubovi u evropi su talasika, kad gledamo sezone unazad jer jedan palermo ce dobiti sve kopace iz bundeslike od 4 mjesta prema dole i to laganini ....
Pazza Inter Amala
- Interista di cuore
- Kontakt:
svasta,registruje se i umjesto da ode na temu Dortmunda da slavi povratak u vrh tabele i vjerovatnu titulu,on dodje ovdje i "pokusava" provocirat...
ajde ohladi malo bolan...
i da,razguli.smaras
nemojte pocinjat ovdje tu raspravu oko liga,imate temu za to pa opletite
Ranocchia bi mogo bit spreman za uzvrat sa Bayernom.
ajde ohladi malo bolan...
i da,razguli.smaras

nemojte pocinjat ovdje tu raspravu oko liga,imate temu za to pa opletite

Ranocchia bi mogo bit spreman za uzvrat sa Bayernom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.