Hoce li biti od toga sta do kraja prelaznog roka

....jos 5 dana
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Marcos je napisao/la:Zna li ko spanski![]()
![]()
Evo nesto parla o Bayernu , ja znam njemacki i engleski, ovi romanski jezici mi nesto slabije idu
ma da to je u pravo izjavio...nikad nije zelio napustiti Real,al su ga kreteni sutnuli iz ekipe.Rz88 je napisao/la:Marcos je napisao/la:Zna li ko spanski![]()
![]()
Evo nesto parla o Bayernu , ja znam njemacki i engleski, ovi romanski jezici mi nesto slabije idu
Koliko sam ja razumio, govorio je kao da nije htio ići ali da je tako Real htio. Bayern mu je dao ponudu, i on je kao zadovoljan tom ponudom. Toliko što sma ja razumio.
JameS je napisao/la:ma da to je u pravo izjavio...nikad nije zelio napustiti Real,al su ga kreteni sutnuli iz ekipe.Rz88 je napisao/la:Marcos je napisao/la:Zna li ko spanski![]()
![]()
Koliko sam ja razumio, govorio je kao da nije htio ići ali da je tako Real htio. Bayern mu je dao ponudu, i on je kao zadovoljan tom ponudom. Toliko što sma ja razumio.
secer je napisao/la:jes, jes, al da vec nije stigao demant sa sebena strase![]()
![]()
jos se spekulise da ce ribi produziti sa bayernom
Nije bas tako strasno. Imamo mi Lella, on je svestran igrac, bolji od Pranje i Brafhajda zajednoamerosm je napisao/la:Sve je to fino, svaka cast sto su doveli Robbena, ali njih ce malo jace ekipe s kvalitetnijim igracima razmontirati. Mislim da je UH trebao jos dovesti desnog beka i golmana, jer onu odbarnu ne daj boze nikome. Kad jedan Hoogland pravi od Braafheida i Pranjica budale, pitam se onda sta ce njima jedan Hleb, Carlos Eduardo, Elia, Miske i ostali raditi. Mislim sto se stopera tice tu su slidno popunjeni i mogu dogurati do 1/4 finala LP, jer ne treba zaboraviti Demichelisa koji ce se vratiti, ali ne mogu ni Robben ni Ribery svaku utakmicu dati ili namjestiti pet golova, jer Rensing svaku tekmu kiksa dva puta. Drago mi je sto Vas sinoc obradovao kad sam rekao da ste blizu da dovedete Robbena.
ribery je napisao/la:Nije bas tako strasno. Imamo mi Lella, on je svestran igrac, bolji od Pranje i Brafhajda zajednoamerosm je napisao/la:Sve je to fino, svaka cast sto su doveli Robbena, ali njih ce malo jace ekipe s kvalitetnijim igracima razmontirati. Mislim da je UH trebao jos dovesti desnog beka i golmana, jer onu odbarnu ne daj boze nikome. Kad jedan Hoogland pravi od Braafheida i Pranjica budale, pitam se onda sta ce njima jedan Hleb, Carlos Eduardo, Elia, Miske i ostali raditi. Mislim sto se stopera tice tu su slidno popunjeni i mogu dogurati do 1/4 finala LP, jer ne treba zaboraviti Demichelisa koji ce se vratiti, ali ne mogu ni Robben ni Ribery svaku utakmicu dati ili namjestiti pet golova, jer Rensing svaku tekmu kiksa dva puta. Drago mi je sto Vas sinoc obradovao kad sam rekao da ste blizu da dovedete Robbena.
cinjenice, cinjeniceJameS je napisao/la:ljudski je se nadatisecer je napisao/la:jes, jes, al da vec nije stigao demant sa sebena strase![]()
![]()
jos se spekulise da ce ribi produziti sa bayernom
najvise bih volio da dodje onaj klempavi iz barcelone, a ako ne on onda garo iz intera..Rz88 je napisao/la:ne bi ja volio Rafinhu nikako. Jednostavno mi ne odgovara u Bayern. Previše živčan , a nije ni blizu probojan kao Bosingwa. Pa dobro ako nema na čitavom svijetu po Uliju dobrog desnog beka za Bayern, što da ne. Ima tu i ona izjvava Ulija " Ako ne dobijemo Bosingwu nećemo nikoga"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.