Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Spojili dva najaca tima iz Engleske a Špance razdvojili zanimljivo,već godinama se štima da finale bude Španska sapunica.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Saurman je napisao/la:Vrijeme je bilo da i Bayern osjeti čari lakšeg žrijeba ne može samo Real imati tu privilegiju.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Sevilla Ce dobiti Bayerna na penale.Osim ako u 10minuti sudija na odluci dvomech sa nekim crvenim kartonom da nam pokaze kako su Virsle ultra sa 11 na 10.
Dosta interesanti parovi, ne bi nas trebalo iznenaditi ako bude nekih iznenađenja.Lopta je okrugla.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- anonymousHD
- Kontakt:
Manchester City, Napoli, Bayern Munich, Atletico Madrid, PSG i Juve.
Ubi Pero sa štimanjem.
Ubi Pero sa štimanjem.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa vama nije valjao ni Carlo ni PEP. Jupp je legenda, ali nije cudotvorac. Ne može on Robbenu i Riberyu vratiti godine. Niti ima vise Lahma ili Bastiana u najboljim godinama. Malo realnosti nije na odmet. Nije Bayern ni blizu jak kao u prvom Juppovom manndatu. I samo nikakvi protivnici stvaraju lažnu sliku o jačini ekipe.Bundesliga je napisao/la:Kad budete u stanju izvući remi protiv Arsenala onda se javljaj. Jupp nije Carlo.Romagnoli13 je napisao/la:To sam zaboravio. Halali. Opet će Bayo natamburati ovu nejac. I kreirati će se iluzija o mega ekipi. I onda u polufinalu vraćanje u realnost.
Kao što jednom napisah. Simpatizeri Bayerna ne treba da spominju Milan. Jer niko od vas nije svjedocio trijumfu protiv te ekipe u službenoj utakmici. Kompleksi su to.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 16 mar 2018, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
7:1 za Sevillu ukupan rezultat.JoeBleck je napisao/la:Sevilla Ce dobiti Bayerna na penale.Osim ako u 10minuti sudija na odluci dvomech sa nekim crvenim kartonom da nam pokaze kako su Virsle ultra sa 11 na 10.
U Sevilli će se na svakom ćošku otvarati 7up kao nekad u Barceloni.JoeBleck je napisao/la:Sevilla Ce dobiti Bayerna na penale.Osim ako u 10minuti sudija na odluci dvomech sa nekim crvenim kartonom da nam pokaze kako su Virsle ultra sa 11 na 10.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tu su izasli u susret Englezima , da osjete slast igranja polufinala .Ovo je poklon i nista vise.BluesForever je napisao/la:Spojili dva najaca tima iz Engleske a Špance razdvojili zanimljivo,već godinama se štima da finale bude Španska sapunica.
Generalno Sevilla je bolja ekipa i ocekujem gutav prolaz cisto jer ce se od ulaska u svlačionicu siljiti za Bayern kako bi se pokazalo kako je coravi Hemuli Uber trener .NYKnicks Fan je napisao/la:7:1 za Sevillu ukupan rezultat.JoeBleck je napisao/la:Sevilla Ce dobiti Bayerna na penale.Osim ako u 10minuti sudija na odluci dvomech sa nekim crvenim kartonom da nam pokaze kako su Virsle ultra sa 11 na 10.
Nije Sevila niti malo naivna ekipa. Ne kazem da Bayern nece proci, ali morat ce se DOBROOO namuciti za to.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vec nakon prve utakmice ce Sevilla proci. Allianz ce biti samo formalnost.JoeBleck je napisao/la:Generalno Sevilla je bolja ekipa i ocekujem gutav prolaz cisto jer ce se od ulaska u svlačionicu siljiti za Bayern kako bi se pokazalo kako je coravi Hemuli Uber trener .NYKnicks Fan je napisao/la:7:1 za Sevillu ukupan rezultat.JoeBleck je napisao/la:Sevilla Ce dobiti Bayerna na penale.Osim ako u 10minuti sudija na odluci dvomech sa nekim crvenim kartonom da nam pokaze kako su Virsle ultra sa 11 na 10.
JoeBleck je napisao/la:Tu su izasli u susret Englezima , da osjete slast igranja polufinala .Ovo je poklon i nista vise.BluesForever je napisao/la:Spojili dva najaca tima iz Engleske a Špance razdvojili zanimljivo,već godinama se štima da finale bude Španska sapunica.
Igro je City u polufinalu 2016-te, kao i Chelsea u polufinalu 2014-te.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Dajem blagu prednost Guardioli jer teško Livepool može sačuvati mrežu sa onako slabom odbranom.
Barcelona će imati lakši trening protiv Rome kao i Bayern protiv Seville.
Duel Reala i Juventusa mi je nekako najneizvjesniji šanse 50-50%.
Barcelona će imati lakši trening protiv Rome kao i Bayern protiv Seville.
Duel Reala i Juventusa mi je nekako najneizvjesniji šanse 50-50%.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sta je tebi Bayern uradio pa ovakve komplekse imas?JoeBleck je napisao/la: Generalno Sevilla je bolja ekipa i ocekujem gutav prolaz cisto jer ce se od ulaska u svlačionicu siljiti za Bayern kako bi se pokazalo kako je coravi Hemuli Uber trener .
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prosjecni bosnjo bi rekao da nije nastimano samo onda kada bi nastimali parove koje on prizeljkuje. Ocekuje se da Sevilla nastavi redaljku spanaca nad ovim "favoritima".
Zadnja izmjena: Scof1eld, dana/u 16 mar 2018, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
ser del barça es el millor que hi ha !
Svaka cast.Nabili ih u polufinalu ko siročad zalutalu.ANTIFA ! je napisao/la:
Igro je City u polufinalu 2016-te, kao i Chelsea u polufinalu 2014-te.![]()
Veliki uspjeh za NBA sam ulazak u polufinale...
Tri ekipe iz Primere u polufinalu i City zahvaljujuci filozofiji trenera iz Primere 
Bas nije nista uradio da bih smatrao da Ce proci Sevillu.Sevilla jeste prosječna Spanske ekipa koju su tamburali po Spaniji , ali i Bayern je dobra ekipa koja igra u ocajnoj ligi gdje do sada u citavoj sezoni nisu imali ozbiljnu ekipu za rivala.Besiktas je natovaren bio od samog starta i crvenog kartona.Sevilla koliko god lose igrala ima resurse da se suprotstavi Bayernovoj veznoj liniji.harden je napisao/la:Sta je tebi Bayern uradio pa ovakve komplekse imas?JoeBleck je napisao/la: Generalno Sevilla je bolja ekipa i ocekujem gutav prolaz cisto jer ce se od ulaska u svlačionicu siljiti za Bayern kako bi se pokazalo kako je coravi Hemuli Uber trener .
Da hoce kako Roma izbacit Barsu da I njih izucemo. Bolje je bit drugi u grupi, **** prva mjesta. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.