Da je u klubu 50 Brajlovica imali bi 4 krila a ne ni jednokolezeljovac je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:47Sejo je gospodin. Sejo je veći Željovac od 90% Željovaca na kugli zemaljskoj jer nikad nije pitao kako i šta, ili ko je u klubu, ali je uvijek davao pare u klub! Jedan od najvećih sponzora, ali mi općenito Bošnje ne poštujemo svoje, ali raspitajte se malo po susjedstvu šta misle o restoranu Brajlović....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
A sta je papanluk, sto je lik majstor mesa ?
Izvinite molim vas..
Izvinite molim vas..
ne zna raja sta je merak uvaliti se negdje u prirodu pored neke rijeke janje hladne pive tišina prirodeBbake je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:51Moderna raja, seljakluk im janjetina i ok, razumijem. Ja ne bježim od ovoga, janjetina je tradicija u BiH desetljećima, tako da nemam neko posebno mišljenje niti mi smeta. Čak glupo i komentarisat.
Veći mi je seljakluk npr Ronaldova mlada, njena bulja i dojke na izvolite. Sada svi bale na njene klipove jer to je valjda moderno i in. Meni nije. Generacijski jaz.

il kod seje otici na mesnu platu sve isto samo nema prirode hahahahahah
- pintol_TM87
- Kontakt:
ova tema je postala jedna velika farsa, nekima sluzi izgleda samo za nabijanje postova...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovi naši jutros se testirali i testovi u toku dana, ja se jutros testiram i čekam do sutra poslijepodne.
Eto šta ti je život
Zaredaj negativne ći.futski brisu grla
Eto šta ti je život

Zaredaj negativne ći.futski brisu grla
zaporak il rebro izaberi mojne kuknjave mosapintol_TM87 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:56ova tema je postala jedna velika farsa, nekima sluzi izgleda samo za nabijanje postova...

Ne ide janjetina bez 'ladne pivcuge 
Ocekujem uskoro da izadjemo na " Seoski fudbal "

Ocekujem uskoro da izadjemo na " Seoski fudbal "

Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 26 avg 2020, 12:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
@manijak rece poslije 14h bi trebalo se znati. Blizi se. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Boli me **** jel Sejo Željovac i jel sponzor kluba, i ja sam Željovac i dajem pare za klub u skladu sa svojim mogućnostima.
Ovo je papanluk i realan prikaz na kojem smo nivou.
Ovo je papanluk i realan prikaz na kojem smo nivou.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti si emitenti forumas, svaki dan jedes biftek ine vrijedas druge sto ne jedu. Jeden veliki gospodin eminentni.SudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:52Kad Nusret Benzemi gura some nožem u stau, to je jet set i to je cool. A kada iskreni prijatelj kluba rascijepa svojim noževima u sred izraela janje, to je papanluk. Uredno, higijenski zadovoljavajuće. Sejo onako pojavom ima taj "seljački" šmek, ali je generalno gospodin čovjek. A najviše ga pljuju ovi sto bifteke samo na reklamama vide. Klasicna ona sarajevska "ta će papak."
Samo da je popljuvati.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Razlika između tvoje i moje kritike je MOTIV. Ja kritikujem objektivno, a ti ne, i ne sjećam se da si nešto kritikovao kad se ovo isto, pa i gore, radilo u VIP-u Senada Misimovića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nije problema janjetina kao janjetina , nego je problem vrijeme i mjesto ... Ljudi niste svjesni koliko bi ovi naši igrači bolje trčali i imali više kondicije, kada bi vodili računa o ishrani ...Robust je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:55ne zna raja sta je merak uvaliti se negdje u prirodu pored neke rijeke janje hladne pive tišina prirodeBbake je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:51Moderna raja, seljakluk im janjetina i ok, razumijem. Ja ne bježim od ovoga, janjetina je tradicija u BiH desetljećima, tako da nemam neko posebno mišljenje niti mi smeta. Čak glupo i komentarisat.
Veći mi je seljakluk npr Ronaldova mlada, njena bulja i dojke na izvolite. Sada svi bale na njene klipove jer to je valjda moderno i in. Meni nije. Generacijski jaz.![]()
![]()
il kod seje otici na mesnu platu sve isto samo nema prirode hahahahahah![]()
Sve ima svoje vrijeme i mjesto , ako prođemo Izraelce e pa onda majstore udri po janjetini ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Citam komentare prije nego sam pogledo video i kontam Brajlovic klao jare u hotelu pred utakmicu a pogledam video i ono covjek normalno reze meso
Pa nisam znao da su svi na temi vegani
Pa nisam znao da su svi na temi vegani
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Bezideja je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:02Ti si emitenti forumas, svaki dan jedes biftek ine vrijedas druge sto ne jedu. Jeden veliki gospodin eminentni.SudoHusika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:52Kad Nusret Benzemi gura some nožem u stau, to je jet set i to je cool. A kada iskreni prijatelj kluba rascijepa svojim noževima u sred izraela janje, to je papanluk. Uredno, higijenski zadovoljavajuće. Sejo onako pojavom ima taj "seljački" šmek, ali je generalno gospodin čovjek. A najviše ga pljuju ovi sto bifteke samo na reklamama vide. Klasicna ona sarajevska "ta će papak."
Samo da je popljuvati.
A ti si **** obična.
Tvoje ime na forumu je postalo sinonim za ku.r.ac.
Željezničar za život cijeli!
Kako nisam pa svi su osudili i to pogotovo nakon onakove utakmice.
Za nase dobro ova uprava mora da ide, moraju da konacno dođu ljudi koji znaju da vode klub iz mnogo razloga.
Mjau !
Hbga stari ti voliš kolu, fantu, sendvičiće sa dimljenom pršutom i polumasnim sirom, ja hladnu pivu Sarajku i vruće zaporke.

Šalim se, moglo je i bez javnog objavljivanja ali ovo je BiH, nije Bečka filharmonija.
Željezničar za život cijeli!
tako je, 2017. su ih estonci izbacili (nomme kalju), idemo se i mi posibati pa sta budebalkanika je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:20Iskreno ljudi ne znam za vas ali mene vise strah ovih testova nego utakmice. Sto se tekme tice ispadanje bilo kakvim rezultatom mi je neuspjeh. Igramo sa ekipom koja ima manji koeficijent od Sutjeske, samo smo se usrali zbog prethodnih iskustava. Ako hocemo tu grupnu fazu, ekipe kao ovaj Makabi moramo shvatati kao autsajdere. Ali bolje i ovako nego kao protiv Mladosti, zgazit cemo ih pa pusiona
FKŽ !
-
- Kontakt:
Janjetina je poznata inače kao super hrana za sportiste , pogotovo prije treninga je preporučuju ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Maccabi na drustvenim mrezama jos uvijek nije konkretno najavio utakmicu sa nama. Kupili su klupski autobus jutros. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.