Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
Bajraktarevic, Alajbegovic, Memic kakva krila Bosna i Hercegovina ima.
- invincible1921
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Greška u koracima..babino je napisao/la: ↑23 apr 2026, 22:56sine Esmireeee...cekali smo dugo, ali docekasmo jednu ovakvu tekmu. Nadam se da je ovom celavcu sada jasnije kakvog igraca ima, ako mu vec nisu bile dovoljne tekme protiv bezveznih rumuna i zabara.
zao mi samo sto sam trnokopu posvetio TV a tebi mobitel, halali:-)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bravo mali,
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
neiskusno:-)MiranGlasnic je napisao/la: ↑23 apr 2026, 22:57Greška u koracima..babino je napisao/la: ↑23 apr 2026, 22:56sine Esmireeee...cekali smo dugo, ali docekasmo jednu ovakvu tekmu. Nadam se da je ovom celavcu sada jasnije kakvog igraca ima, ako mu vec nisu bile dovoljne tekme protiv bezveznih rumuna i zabara.
zao mi samo sto sam trnokopu posvetio TV a tebi mobitel, halali:-)![]()
ybga vodio se nekom logikom bitnije tekme.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
jeko trnokop? 
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Vala ako ne bude neka se pokupi i ode u drugi klub j.bo ih invalid Man...
Kako se samo RAZGOROPADIO kad je vidio da ga ide!
imajuci na umu tretman tokom sezone, vjerujem da ce na klupi ostati. Ali eto, vidjecemo opet
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Odlicna utakmica. Napokon docekasmo da odigra i u PSV-u kao za reprezentaciju. Svi bi mi voljeli da svaki kontakt s loptom bude magija neka ali treba malo biti realan.
Fali mu jos malo vise slobode i odlucnosti ali sam siguran da ce i to doci samo treba uvezati par dobrih utakmica.
Fali mu jos malo vise slobode i odlucnosti ali sam siguran da ce i to doci samo treba uvezati par dobrih utakmica.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Je li živ ovaj smrad.Roki50 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 20:25
Ma trener kockar i neda mu menadzerski lobi,da je kod Milenkovica bio bi starter,a najgori je onaj sto napisao ma mogao bi igrat u Barseloni,
20g ima treba da leti i naprijed i nazad a ne samo cekat loptu i gledat da nekom probaci loptu kroz noge,dajte ljudi za njega Madzid Sosic igracina,a sto je najgore ne vidim neki napredak od kada je dosao u PSV,a vec je koliko pamtim godinu dana,Turska liga i to neki Kasimpasa,Bodrumspor to je njegov nivo trenutno,daj boze da grijesim
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 23 apr 2026, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
hahaha do mene...
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Redfire16, rukometubih23 i 39 gostiju.