Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Imal neko broj od ovog cvikerasa da mu hebemo sve po spisku!!!
na kojoj si to ti drogi i ja bi rado...vedofeelgood je napisao/la:mirzaaaa teletooooooooooviiiiicccc tricaaaaaa
koja mašinaaaa
de majke ti reci da je ovo sarkazamAeGon099 je napisao/la:jes' i ovaj evans truba. lik igra 20 minuta, 2 poena zasad.
da mirza igra 20 minuta bilo bi 15 poena minimum.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
kinder_jaje
- Kontakt:
nuto ovog vola 
- vedofeelgood
- Kontakt:
eno ust'o mirza tamo, hoda nesta, sad ce on uci
EDIT : a jok, to iso po vodu samo
EDIT : a jok, to iso po vodu samo
Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 14 jan 2013, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- inacefindecko
- Kontakt:
e ocm mog, ne vidim što su ovi što igraju bolji od njega..
nisam neki baš košarkaški znalac, jesu oni kvalitetni svi, al da su toliko bolji da njega ne ubacuje nikako nisu..
ovaj kardašiankin neviđeni krkan.. pravi onaj kruško
nisam neki baš košarkaški znalac, jesu oni kvalitetni svi, al da su toliko bolji da njega ne ubacuje nikako nisu..
ovaj kardašiankin neviđeni krkan.. pravi onaj kruško
i da nije bio bolestan ne mozes ocekivat da nakon 2 solidne utakmice odma izgura evansa ili kardashiana...
volio bih da mi objasniš. igraju istu poziciju (PF) baš kao i humphries i blatche. za 20 minuta upiše 2 poena, 5 skokova i jednu ukradenu loptu.JTS je napisao/la:de majke ti reci da je ovo sarkazamAeGon099 je napisao/la:jes' i ovaj evans truba. lik igra 20 minuta, 2 poena zasad.
da mirza igra 20 minuta bilo bi 15 poena minimum...kontaš li ti Evansovu ulogu uopšte ? izgleda da ne ..
sad mi objasni koja je tačno njegova uloga u svemu ovome
Odlazi Safete.
Nema njega večeras, jedino da se ovi odlijepe na 15+ 2-3 minute do kraja, opet Evans ulazi. 
-
samosarajvo
- Kontakt:
Bravo!amoniman je napisao/la:i da nije bio bolestan ne mozes ocekivat da nakon 2 solidne utakmice odma izgura evansa ili kardashiana...
Al i bolest dodje u pogresnom trenutku
Da mi je Mirzu bar na klupi vidjeti 
Evans je isključivo defanzivni igrač .. dakle, igra u odbrani, skokovi i to .. od njega niko ne očekuje poene, niti mu je to zadatak ..on je nezamjenjiv u Netsima, rekao bih ..AeGon099 je napisao/la:volio bih da mi objasniš. igraju istu poziciju (PF) baš kao i humphries i blatche. za 20 minuta upiše 2 poena, 5 skokova i jednu ukradenu loptu.JTS je napisao/la:de majke ti reci da je ovo sarkazamAeGon099 je napisao/la:jes' i ovaj evans truba. lik igra 20 minuta, 2 poena zasad.
da mirza igra 20 minuta bilo bi 15 poena minimum...kontaš li ti Evansovu ulogu uopšte ? izgleda da ne ..
sad mi objasni koja je tačno njegova uloga u svemu ovome
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 14 jan 2013, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- vedofeelgood
- Kontakt:
eno Mirze eno Mirzeeeeeee
moraju se neke radikalne mjere povuci, ne moze ovo ovako, pa lik je popio 4.5l vode a nije smio otici do wca, e moj Mirza sta ti ameri uradise pa bešika će ti pući
moraju se neke radikalne mjere povuci, ne moze ovo ovako, pa lik je popio 4.5l vode a nije smio otici do wca, e moj Mirza sta ti ameri uradise pa bešika će ti pući
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
do kad ti misliš trolat temu ?vedofeelgood je napisao/la:eno Mirze eno Mirzeeeeeee
moraju se neke radikalne mjere povuci, ne moze ovo ovako, pa lik je popio 4.5l vode a nije smio otici do wca, e moj Mirza sta ti ameri uradise
Odlazi Safete.
Siguran sam da bi Mirza ovo mogao riješiti sa kojom tricom, kako kloc ne vidi da mu je Evans beskoristan u napadu, a večeras ni u odbrani nije ništa posebno.
Bezveze piljim u tv i cekam, da bar volim kosarku nebi nista rekao
Inace NBA nisam pratio otkako se razisao strasni Chicago Bulls
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ispadose NEtsi na kraju solidna ekipa
haha
a vala, Mirza nije toliko bolestan da je to razlog njegovog neigranja
...
a vala, Mirza nije toliko bolestan da je to razlog njegovog neigranja
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
- inacefindecko
- Kontakt:
propuh je napisao/la:Bezveze piljim u tv i cekam, da bar volim kosarku nebi nista rekao![]()
slični smo druže, mislim ja ne pamtim baš strašne Bullse, al eto pratim ovako našu repku i sad Teletovića..
i pratim Olimpijadu i Svjetska prvenstva, i to utakmice Amera
samo se nerviram bezveze
ovo mi je zadnji put da sam gledao na radni dan, a tesko da cu ikako vise gledati i weeakend-om sve dok ne procitam da mirza ima 10-tak minuta u prosjeku inace ovo je gubljenje vremena i gadzenje kosarke
sutra cu se hrkljusem citav dan udarati kada me sove pocnu spopadati
danjasnja NBA je smece
sutra cu se hrkljusem citav dan udarati kada me sove pocnu spopadati
danjasnja NBA je smece
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
haha radi Jordana se pratio NBA , a Formula 1 zbog Šumaherapropuh je napisao/la:Bezveze piljim u tv i cekam, da bar volim kosarku nebi nista rekao![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.