Safet Sušić - Pape

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la VanBasten » 31 avg 2010, 02:31

ibrakadabra je napisao/la:Dobili ganu 2-1 to je jos najbolja tekma od cetiri odigrane
Protiv sveda nemamo snage,tek zavrseno prvenstvo a svedima ko eto nije
Svabe,isto tako,samo sto su se svabe jos pripremale za svijetsko
Katar probali tri spica pa nas ljudi zamalo dobise
luksemurg -pape probaj sa tri golmana

Kad već spominješ..
Njemci su bili prije utakmice s nama već 40 dana u trenažnom procesu, utakmica s nama ej bila ovjera pred SP.
Eh Katar, u srijedu ćemo vidjeti jel' Katar bio samo još jedno tipično loše izdanje naše vrste u prijateljskim protiv lijevog protivnika, ili nešto mnogo ozbiljnije.
Ja se sikreno nadam da je ono prvo, jer otkako pratim našu selekciju, a to je od osnivanja, prijateljske utakmice nikad nisu dale realnu sliku o stanju u selekciji.
I U prošlom ciklusu od svih silnih prijateljskih utakmica samo smo jednu odigrali na zavidnom nivou, onu protiv Slovenije, u kojoj smo imali i igru i rezultat. Sve ostale su bile, Bože sačuvaj. I tada su ovdje po forumu išle iste priče kao sada; bićemo zadnji, ovo, ono. Al eto dođošmo do baraža.
U ovoj sedmici ćemo vidjeti, šta i kako. Dotad, Sušić ima moju bezrezervnu podršku, kao usotalom i svi selektori prije njega na početku svog mandata.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 31 avg 2010, 02:42, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 31 avg 2010, 02:37

VanBasten je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Dobili ganu 2-1 to je jos najbolja tekma od cetiri odigrane
Protiv sveda nemamo snage,tek zavrseno prvenstvo a svedima ko eto nije
Svabe,isto tako,samo sto su se svabe jos pripremale za svijetsko
Katar probali tri spica pa nas ljudi zamalo dobise
luksemurg -pape probaj sa tri golmana

Kad već spominješ..
Informiši se koji igrači čine većinu reprezetativaca Švedske, zatim i kad počinje i kad završava šampionat Švedske.
Njemci su bili prije utakmice s nama već 40 dana u trenažnom procesu, utakmica s nama ej bila ovjera pred SP.
Eh Katar, u srijedu ćemo vidjeti jel' Katar bio samo još jedno tipično loše izdanje naše vrste u prijateljskim protiv lijevog protivnika, ili nešto mnogo ozbiljnije.
Ja se sikreno nadam da je ono prvo, jer otkako pratim našu selekciju, a to je od osnivanja, prijateljske utakmice nikad nisu dale realnu sliku o stanju u selekciji.
I U prošlom ciklusu od svih silnih prijateljskih utakmica samo smo jednu odigrali na zavidnom nivou, onu protiv Slovenije, u kojoj smo imali i igru i rezultat. Sve ostale su bile, Bože sačuvaj. I tada su ovdje po forumu išle iste priče kao sada; bićemo zadnji, ovo, ono. Al eto dođošmo do baraža.
U ovoj sedmici ćemo vidjeti, šta i kako. Dotad, Sušić ima moju bezrezervnu podršku, kao usotalom i svi selektori prije njega na početku svog mandata.
Nije problem i da smo izgubili i sve cetiri utakmice,vec je problem sto nema igre nemozemo akcije da napravimo kako treba a to je do trenera.Sami igraci kazu da atmosfera nije kao prije.Svi su postali letargicni isto kao da im je svejedno il dobili ili izgubili.Luxsemburg nije nikakvo mjerilo nase snage protiv Francuza ce mo znati gdje smo.Ako nista ovi nasi su zajedno par godina a neki i vise .Puno je vise pokazala Francuska protiv Norvezana bez obzira sto su izgubili ,ljudi igraju prvi put zajedno.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 avg 2010, 02:46

To je sve istina, ni protiv Ghane nismo odigrali ništa specijalno, al eto pobijedili smo.
Da je upitanju neka druga selekcija ja bi paničio, ali sam navik'o da mi u prijateljskim igramo jako slabo.
To je negdje od Malte počelo, koliko me sjećanje služi.
Od tad, pamtim samo tri utakmice,; protiv Velsa, Francuske i Slovenije, u kojima smo odigrali jako dobro.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 31 avg 2010, 03:01

harishp je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:koji istupi...samo za PapeKa ,nikog vise ja iz reprezentacija nisam dirao nikad..mozda jedino Kenana Bajramovica :mrgreen: ...jbg sta cu ,koga ne podnosim ne podnosim ga ,a ovaj mi je nekako u rangu dodika u tom nepodnosenju :mrgreen: cojk nit smrdi ni mirise,sto me vise nervira neg npr dodik jer s njim znas na cemu si hajvan ko hajvan ,a ovaj jadan nit je dosao nit je posao i kao pojava i kao trener.
i zbog cega je ovo "istup" sto se ne slazem sa vasim misljenjem i ne volim PapeKa....daj boze da grijesim al imam neki osjecaj da ce ovo bit transparenti i parole poslije francuske i luxemburga a ne samo individualni "istupi"
Da ali ako ipak ispadne da grijesis,onda nam svima ucini uslugu i samobanuj se. ;)

Eee, ovo je vec mesanje u "rad" moderatora! :D

PS:
Svakako je sada za bilo sta kasno. Posle 180 min. znace se Safetova sudbina. Ako ne uzme min. 4 boda njemu je noga!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 avg 2010, 03:02

Posle 180 min. znace se Safetova sudbina. Ako ne uzme min. 4 boda njemu je noga!
To je to!

Sabura malo ljudi :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2010, 03:24

cole-ch je napisao/la:
harishp je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:koji istupi...samo za PapeKa ,nikog vise ja iz reprezentacija nisam dirao nikad..mozda jedino Kenana Bajramovica :mrgreen: ...jbg sta cu ,koga ne podnosim ne podnosim ga ,a ovaj mi je nekako u rangu dodika u tom nepodnosenju :mrgreen: cojk nit smrdi ni mirise,sto me vise nervira neg npr dodik jer s njim znas na cemu si hajvan ko hajvan ,a ovaj jadan nit je dosao nit je posao i kao pojava i kao trener.
i zbog cega je ovo "istup" sto se ne slazem sa vasim misljenjem i ne volim PapeKa....daj boze da grijesim al imam neki osjecaj da ce ovo bit transparenti i parole poslije francuske i luxemburga a ne samo individualni "istupi"
Da ali ako ipak ispadne da grijesis,onda nam svima ucini uslugu i samobanuj se. ;)

PS:
Svakako je sada za bilo sta kasno. Posle 180 min. znace se Safetova sudbina. Ako ne uzme min. 4 boda njemu je noga!
Ako ti to nazivas rad,onda je Ausvitz bila banja. :roll:
P.S na tih tvojih 180 minuta,postavljati ultimatume bilo kome a pogotovo Bosnji ne ide,niti ce ici.
P.S cvajta.Nije problem nogirati selektore,problem je naci inasana koji ce za merhametli platu da ucini mala cuda.
to jest ovu repku da odvede negdje.A od pocetnih 11 samo je Pjanic u LP a u Evropa kupu dva ili tri igraca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 31 avg 2010, 09:56

Pa selektor naše reprezentacije ima sveukupno 8 utakmica godišnje i zato primi 120.000 KM, znači da po svakoj utakmici u prosjeku dobije 15.000 KM, ko ne bi radio za te pare.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 31 avg 2010, 10:58

Barca u srcu je napisao/la:Pa selektor naše reprezentacije ima sveukupno 8 utakmica godišnje i zato primi 120.000 KM, znači da po svakoj utakmici u prosjeku dobije 15.000 KM, ko ne bi radio za te pare.

ne bi nijedno znacajnije trenersko ime u evropi.....

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 31 avg 2010, 11:04

harishp je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:
harishp je napisao/la: Da ali ako ipak ispadne da grijesis,onda nam svima ucini uslugu i samobanuj se. ;)

PS:
Ako ti to nazivas rad,onda je Ausvitz bila banja. :roll:
P.S na tih tvojih 180 minuta,postavljati ultimatume bilo kome a pogotovo Bosnji ne ide,niti ce ici.
P.S cvajta.Nije problem nogirati selektore,problem je naci inasana koji ce za merhametli platu da ucini mala cuda.
to jest ovu repku da odvede negdje.A od pocetnih 11 samo je Pjanic u LP a u Evropa kupu dva ili tri igraca.
fakat smo nerealni... ako smo realni tu smo gdje i pripadamo... baraz, pa ako nam se posreci dobro i jest.. ako ne, i baraz je uspjeh.... precjenjujemo nase, a podcjenjujemo sve ostale...

(svi mi zelimo da nasa repka dogura do finala EP i SP.. zelje su jedno-realnost nesto sasvim drugo)

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 31 avg 2010, 13:26

ne kontam ja ovog papeta majkemi,gledam te neke levate sto je pozvao i ne razumijem ga.iskreno gledao je zebu neku noc,gledao je i tog kojasevica vjerovatno.ako zeba nije zasluzio poziv i ako se moze uraditi da i kojasevicu srede pasos,onda bi trebao na ct mozga ubrzo.
VOLIM TE ŽELJO

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 31 avg 2010, 13:35

spisak je napravio prije dvije-tri sedmice, nije tada mogao znati da ce proslog vikenda kojasevic i zeba igrati dobro. osim toga u premijer ligi moras biti za 2 klase bolji od ostalih da bi bio u konkurenciji za reprezentaciju. a nebi valjda dao zebi prednost ispred misimovica, pjanica, ibricica, stilica, i medunjanina. a sto bi kojasevicu sredjivali nas pasos kad imamo dovoljno nasih igraca. bolje da se pobrinemo da osiguramo nase talente a ne strane polu-talente tipa kojasevic.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 avg 2010, 13:36

jordan 23 je napisao/la:ne kontam ja ovog papeta majkemi,gledam te neke levate sto je pozvao i ne razumijem ga.iskreno gledao je zebu neku noc,gledao je i tog kojasevica vjerovatno.ako zeba nije zasluzio poziv i ako se moze uraditi da i kojasevicu srede pasos,onda bi trebao na ct mozga ubrzo.
Ma cuj frajera on bi zebu da zove, jako si ti duhovit, znaci u vezni red igraca iz nase lige, a imas konkurenciju da je to strasno u veznom redu, navijaj ti za zelju, al brate mili budi realan. Da si reko da zovne nekog odbrambenog ne bih ti ni pola rijeci rekao ali fkt u vezni red je smijesno.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 31 avg 2010, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 31 avg 2010, 13:37

RiNo je napisao/la:
Medixon je napisao/la:Pape nije pravi covjek za ovu funkciju..Ima mnogo boljh nasih strucnjaka , koji bi rado preuzeli repku , a dobro znamo sto je Pape ovdje , da se proda negdje u neki klub...pogledajte historiju Papeta kao trenira , nigdje nije bio vise od 1 sezonu , znaci nesto nije valjalo..
To je tvoje mišljenje. I de nabroj te stučnjake ako ti nije teško.
Btw vodio je Pape klub i 2 sezone, i to klub koji je tek ušao u prvu ligu, pa ga odveo do kupa UEFA
Faruk , Mesa , Sir Osim II ( naravno uz pomoc svog starog ofc koji mu pomaze i u Zelji ) Vaha ode u Dinamo , a mogao je komotno u BiH..
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 avg 2010, 14:19

Medixon je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
Medixon je napisao/la:Pape nije pravi covjek za ovu funkciju..Ima mnogo boljh nasih strucnjaka , koji bi rado preuzeli repku , a dobro znamo sto je Pape ovdje , da se proda negdje u neki klub...pogledajte historiju Papeta kao trenira , nigdje nije bio vise od 1 sezonu , znaci nesto nije valjalo..
To je tvoje mišljenje. I de nabroj te stučnjake ako ti nije teško.
Btw vodio je Pape klub i 2 sezone, i to klub koji je tek ušao u prvu ligu, pa ga odveo do kupa UEFA
Faruk , Mesa , Sir Osim II ( naravno uz pomoc svog starog ofc koji mu pomaze i u Zelji ) Vaha ode u Dinamo , a mogao je komotno u BiH..

evo satrase se otimajuci za tu poziciju
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 31 avg 2010, 14:21

nick je napisao/la:
evo satrase se otimajuci za tu poziciju
Faruk je nedavno gostovo na nekoj domacoj televiziji , i reko' je da bi rado preuzeo repku..
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 avg 2010, 14:22

VanBasten je napisao/la:
Posle 180 min. znace se Safetova sudbina. Ako ne uzme min. 4 boda njemu je noga!
To je to!

Sabura malo ljudi :mrgreen:

ja mislim da bi ovi ublehasi vise volili da bosna izgubi pa da mogu srati po kojekakvim forumima nego da odemo na prvenstvo,nije ovdje bitan uspijeh nego ona seljacka "reko sam vam da ce nas susic unistit"
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 31 avg 2010, 14:27

jordan 23 je napisao/la:ne kontam ja ovog papeta majkemi,gledam te neke levate sto je pozvao i ne razumijem ga.iskreno gledao je zebu neku noc,gledao je i tog kojasevica vjerovatno.ako zeba nije zasluzio poziv i ako se moze uraditi da i kojasevicu srede pasos,onda bi trebao na ct mozga ubrzo.
zeba i kojasevic da su igraci za reprezentaciju igrali bi u bilo kojem evropskom klubu, i razocaravaju me ovakvi komentari! :? jos kojasevic, pa ko je jos cuo zanjega do utakmice buducnost-sarajevo!? :?
Volim te Bosno!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 31 avg 2010, 14:35

Ako hoces da procitas gomilu gluposti lijepo dodjes na forum pa ili se nasmijes ili iznerviras sta se sve pise jer svaki pedeseti post ima smisla.
Nama vec godinama fali realnosti, jer jedno su zelje,a realnost je nesto sasvim drugo. I ja bih volio da budemo prvaci Evrope,ali koliko je to realno. Neko napisa ako se ne osvoje minimalno 4 boda Papetu je noga ?????????
Moze li mi neko objasniti koliko reprezentacija na svijetu moze unaprijed upisati 3 boda sa Francuzima???
Ko smo to mi? Na kojem EP ili SP smo ucestvovali? Koju smo veliku ekipu pobjedili? U kojim mocnim klubovima igraju nasi igraci?
Spustimo se malo na zemlju, 3 boda protiv Luksemb. ok,tu nema price. Protiv Francuza po meni bi bod bio ko kuca,ne kazem da ne mozemo pobjediti ali treba da se poklopi milion stvari,sreca koje nikad nemamo,sudije,raspolozeni nasi igraci. Ali smatrati da ako izgubimo je propast po meni nema veze sa pamecu.

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 31 avg 2010, 14:45

Denizmare je napisao/la:Ako hoces da procitas gomilu gluposti lijepo dodjes na forum pa ili se nasmijes ili iznerviras sta se sve pise jer svaki pedeseti post ima smisla.
Nama vec godinama fali realnosti, jer jedno su zelje,a realnost je nesto sasvim drugo. I ja bih volio da budemo prvaci Evrope,ali koliko je to realno. Neko napisa ako se ne osvoje minimalno 4 boda Papetu je noga ?????????
Moze li mi neko objasniti koliko reprezentacija na svijetu moze unaprijed upisati 3 boda sa Francuzima???
Ko smo to mi? Na kojem EP ili SP smo ucestvovali? Koju smo veliku ekipu pobjedili? U kojim mocnim klubovima igraju nasi igraci?
Spustimo se malo na zemlju, 3 boda protiv Luksemb. ok,tu nema price. Protiv Francuza po meni bi bod bio ko kuca,ne kazem da ne mozemo pobjediti ali treba da se poklopi milion stvari,sreca koje nikad nemamo,sudije,raspolozeni nasi igraci. Ali smatrati da ako izgubimo je propast po meni nema veze sa pamecu.
Potpis!!! Slazem se brate sa svime sto si napisao,Francuzi mozda jesu u nekoj krizi oko svih desavanje oko njih,ali to je opet Francuska,repka koja se uvijek plasirala na velika takmicenja a mi...???
...nisu mogli da te ugase!!!

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 31 avg 2010, 14:50

Nevjerovatno!!! Safet Sušić proglašen za najboljeg fudbalera BiH svih vremena, za najboljeg fudbalera PSG-a, prihvatio se reprezentacije za pare koje i u Mauritanijij zvuce mizerno ( a da nije dosao on selektor bi bio neko poput Bubala, Tulica, Sredojevica.........), rekao da od tzv Cirinog cirkusa po hotelima vise nema nista ( a sjetimo se samo kako je isla prodaja ulaznica ispod stola u hotelu u kojem su odsjedali nasi zmajevi ) i pored svega toga nadje se neki jazavac koji pljuje i samo nemilosrdno pljuje a sve iz razloga sto je nezadovoljan sam sobom i nezna sta ce vise od muke. Uredu mi je da se neko ne slaze s necijim radom ali pljuvati onako neargumentovano je stvarno nisko padanje...nazivati najboljeg fudbalera BiH svih vremena papkom, uhljupom i kakvim sve ne nadimcima je krajnje nekorektno......

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.