henriklarson je napisao/la:Sve dok vam je draxler glavni igrac nista od vas

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
henriklarson je napisao/la:Sve dok vam je draxler glavni igrac nista od vas
prika moj klub koji ima milione navijaca i koji je dio identita velikog broja ljudi za razliku od raznoraznih red bullova, bayera, sappa a jednog dana mozda i pume nije niti moze biti smece...mi izgledamo ocajno na kvadrat i za to postoji samo jedan razlog ..shvati da je izvor svih nasih problema horst heldt...covjek koji propalitetu tipa boatenga plati 7,5 miliona godisnje, koji samu daje 4 miliona i tako do 2018 a nedozvoljava treneru da ga koristi, koji najveceg talenta u historiji kluba proda za bagatelu, koji dovodi dokazane propalitete aoga,riethera i pogotovo onog poluamatera caicaru i daje im plate koji im ni rodzena majka nebi dala kad bi ih dovodila, koji igracima dozvoljava da ulaze u zadnju godinu ugovora iako je i najvecem kretenu jasno da nece produzit...mi da u akademiji proizvedemo 9 mesija vjeruj mi da bi ovaj krmak nasao nacin da na one preostale 2 pozicije totalno upropasti ekipu dovodzenjem nekih istrosenih poluamatera....covjece kod nas se treneri mijenjaju kao na traci a svaki put idemo nekoliko koraka unazad, a za to sve postoji samo jedan zajednicki sadrzilac...breitenreiter je po meni odlican i strucan trener koji je vec pokazao da zna i moze jer tesko da bi i mourinho onaj smijesni paderborn uveo u prvu ligu...medzutim on se tu jako malo pita tj nepita se nista, krmak mu dovede propalitete i zahtijeva rezultat ..za draxlera, znas li da je krmak na njega vrsio pritisak da sam rjesava utakmice i to nakon sto se tek oporavio od duge povrede, momak nije mogao izdrzati toliki pritisak i nagulio...po meni ovu poziciju sportskog direktora ili menadzera kako hoces, za dobrobit bundeslige, treba u potpunosti ukinut jer malo koji trener moze tudze zamisli sprovesti u djelo...FRANK RIBERY je napisao/la:Moj gruezi, jedina smijurija od kluba je Schalke koji i pored velikog budžeta za njemačke uslove i pored mase talentovanih igrača ne može više od Europa lige. HEldt je klaun, to se utvrdilo, ali na terenu igraju igrači, a Schalke izgleda očajno već dvije sezone. U takvom klubu, bez ambicija i ispravnih odluka igrači će na prvu ozbiljnu ponudu bježati iz Gelsenkirchena. MIslim da je sasvim relano da sa ovakvom igrom Schalke ostane bez evropskih takmičenja, šta misliš hoćel igrači poput MAtipa, Sanea, NAstasića, Huntelara, Goretzke, Mayera htjeti igrati samo Bundesligu.
KAd je jednom Draxleru bolji Wolfsburg za razvoj od Schalkea, šta će misliti gore spomenuti talenti kad Schalke ostane bez Evrope.
Nije problem samo Heldt, problem je u ljudima koji su doveli Heldta i masu trenera kojim Schalke dođe kao idealna prilika da za par mjeseci uzmu milione.
Nije trula jedna jabuka nego čitavo stablo.
Zdena04 je napisao/la:Vazda nas kara ovaj Majnc nakon kornera. Čini mi se da su nam tako prošle sezone zabili tri komada.
Mislim da je Donati zaslužio nominaciju za Oscara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.