FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
9%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
10
18%
1/4 finala
10
18%
1/2 finala
3
5%
Finale
2
4%
Schalke osvaja titulu!
22
39%

Ukupno glasova: 56

BvB09
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la BvB09 » 24 jan 2016, 19:57

henriklarson je napisao/la:Sve dok vam je draxler glavni igrac nista od vas
slika
:rol:
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jan 2016, 20:41

Čova se pogubio, ne treba ovako naglo ulaziti na forum. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 24 jan 2016, 21:48

sta reci i koju poruku poslat...prvo katastrofalno i amaterski odradzen prelazni rok...pozicije na kojima nam trebaju pojacanja nismo pojacali...danas su nam u odbrani igrala 2 igraca koji su glavom vec negdje drugo i igrac koji je do jucer igrao u poluamaterskoj ligi.... kako smo samo mekani u duelima , jednostavno nemamo ostrinu protivnici bez problema sa 2 pasa na prvu dolaze u situaciju da nas ugroze....ja sam vec ranije pisao da cemo mi ako nastavimo igrati kao u prvom dijelu na kraju se borit za opstanak i jos 2 kiksa koja su vrlo moguca u sljedece 2 tekme i tu smo...treba napomenut da u prvom dijelu sezone nismo bili nista bolji nego danas u nekoliko tekmi koje smo pobjedili samo smo imali srece da su protivnici fulali svoje sanse(mainz,sttutgart)....ja neznam zasto i po kojem sablonu neustadter igra prije malog friedricha i na osnovu cega je ayhan dat dzabe....caicara je prevara od igraca to je sada vec jasno.ja stvarno nevidim po cemu je on bolji od bilo kojeg od nasih juniora ono sto on igra moze i rposjecan igrac iz cvajte..choupo je bio katastrofa danas i lik jednostavno nije krilo nego centarfor...jedini nacin da se spasimo do kraja je da se sav onaj novac od draxlera potrosi za pojacanja...braitenreitera se nema sta krivit nije on dovodio poluamatere nego krmak heldt...

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 26 jan 2016, 11:44

Prema pisanju BILDa, Leipzig zagrijan za Sanea.
Wir leben dich Schalke 04!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 jan 2016, 13:07

Nadam se da će Leipzig Schalkeu pokupiti bar jednog talentovanog igraca (Mayer, Goretzka, Sane, Kehrer), ne razvijaju se kako se očekivalo. Sane je bljesno, ali još jedna godina u Schalkeu i počeće nazadovati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 27 jan 2016, 01:49

pokupit ce oni karinu moju...kehrera mogu imati eto im ga dzabe ali ovu trojicu ,pogotovo goretzku niko nece dobit bez 45 milki a oni te pare nemaju...doduse mozda ispod stola potplate krmku pa pristane na 20 milki kao sto je golf uradio sa draxlerom..uostalom iskreno zelim toj smijuriji od kluiba da i ove godine neudzu u ligu i da se u potpunosti raspadnu....krmak heldt je u zadnjoj godini ugovora nadam se da mesaru nece doci luda pa da produzi ugovor toj senilnoj od golfa potplacenoj budali...sidney sam kod nas zaradzuje 4 miliona eura a utakmice nije odigrao kako treba....kpb je dobijao 7,5 milki po sezoni...sta reci za ovog menadzerskog maga....

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 27 jan 2016, 13:24

Kako mnogi izvori navode, Matip će od ljeta biti igrač Liverpoola.
Hajd sad da pogodimo za koliko će Transfermarkt podignuti njegovu vrijednost. :D
Trenutna je ta vrijednost 14 miliona.
Ja kažem da će njegova vrijednost uskoro biti 18 miliona (naravno, ako ne produži sa nama ugovor). :crazy: :crazy:
Zadnja izmjena: Zdena04, dana/u 15 feb 2016, 08:25, ukupno mijenjano 2 puta.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 jan 2016, 20:16

Do kada je Nastasić van stroja?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 jan 2016, 20:28

Moj gruezi, jedina smijurija od kluba je Schalke koji i pored velikog budžeta za njemačke uslove i pored mase talentovanih igrača ne može više od Europa lige. HEldt je klaun, to se utvrdilo, ali na terenu igraju igrači, a Schalke izgleda očajno već dvije sezone. U takvom klubu, bez ambicija i ispravnih odluka igrači će na prvu ozbiljnu ponudu bježati iz Gelsenkirchena. MIslim da je sasvim relano da sa ovakvom igrom Schalke ostane bez evropskih takmičenja, šta misliš hoćel igrači poput MAtipa, Sanea, NAstasića, Huntelara, Goretzke, Mayera htjeti igrati samo Bundesligu.

KAd je jednom Draxleru bolji Wolfsburg za razvoj od Schalkea, šta će misliti gore spomenuti talenti kad Schalke ostane bez Evrope.

Nije problem samo Heldt, problem je u ljudima koji su doveli Heldta i masu trenera kojim Schalke dođe kao idealna prilika da za par mjeseci uzmu milione.

Nije trula jedna jabuka nego čitavo stablo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 jan 2016, 15:46

Alper Ademoglu je naš novi igrač. Doveden je za U19 ekipu ali čisto sumnjam da će se tu dugo zadržati. Mogao bi od već od naredne sezone zaigrati za prvi tim.
Lijepo je vidjeti još jednog Bošnjaka u našoj ekipi.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 jan 2016, 21:07

FRANK RIBERY je napisao/la:Moj gruezi, jedina smijurija od kluba je Schalke koji i pored velikog budžeta za njemačke uslove i pored mase talentovanih igrača ne može više od Europa lige. HEldt je klaun, to se utvrdilo, ali na terenu igraju igrači, a Schalke izgleda očajno već dvije sezone. U takvom klubu, bez ambicija i ispravnih odluka igrači će na prvu ozbiljnu ponudu bježati iz Gelsenkirchena. MIslim da je sasvim relano da sa ovakvom igrom Schalke ostane bez evropskih takmičenja, šta misliš hoćel igrači poput MAtipa, Sanea, NAstasića, Huntelara, Goretzke, Mayera htjeti igrati samo Bundesligu.

KAd je jednom Draxleru bolji Wolfsburg za razvoj od Schalkea, šta će misliti gore spomenuti talenti kad Schalke ostane bez Evrope.

Nije problem samo Heldt, problem je u ljudima koji su doveli Heldta i masu trenera kojim Schalke dođe kao idealna prilika da za par mjeseci uzmu milione.

Nije trula jedna jabuka nego čitavo stablo.
prika moj klub koji ima milione navijaca i koji je dio identita velikog broja ljudi za razliku od raznoraznih red bullova, bayera, sappa a jednog dana mozda i pume nije niti moze biti smece...mi izgledamo ocajno na kvadrat i za to postoji samo jedan razlog ..shvati da je izvor svih nasih problema horst heldt...covjek koji propalitetu tipa boatenga plati 7,5 miliona godisnje, koji samu daje 4 miliona i tako do 2018 a nedozvoljava treneru da ga koristi, koji najveceg talenta u historiji kluba proda za bagatelu, koji dovodi dokazane propalitete aoga,riethera i pogotovo onog poluamatera caicaru i daje im plate koji im ni rodzena majka nebi dala kad bi ih dovodila, koji igracima dozvoljava da ulaze u zadnju godinu ugovora iako je i najvecem kretenu jasno da nece produzit...mi da u akademiji proizvedemo 9 mesija vjeruj mi da bi ovaj krmak nasao nacin da na one preostale 2 pozicije totalno upropasti ekipu dovodzenjem nekih istrosenih poluamatera....covjece kod nas se treneri mijenjaju kao na traci a svaki put idemo nekoliko koraka unazad, a za to sve postoji samo jedan zajednicki sadrzilac...breitenreiter je po meni odlican i strucan trener koji je vec pokazao da zna i moze jer tesko da bi i mourinho onaj smijesni paderborn uveo u prvu ligu...medzutim on se tu jako malo pita tj nepita se nista, krmak mu dovede propalitete i zahtijeva rezultat ..za draxlera, znas li da je krmak na njega vrsio pritisak da sam rjesava utakmice i to nakon sto se tek oporavio od duge povrede, momak nije mogao izdrzati toliki pritisak i nagulio...po meni ovu poziciju sportskog direktora ili menadzera kako hoces, za dobrobit bundeslige, treba u potpunosti ukinut jer malo koji trener moze tudze zamisli sprovesti u djelo...

thilo kehrer produzio ugovor s nama na jos 3 godine...

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 01 feb 2016, 22:01

Tuga od kluba.

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 06 feb 2016, 17:19

Igralo se 3 za 3 :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 feb 2016, 13:49

slika

Odlican potez Schalke-a...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 10 feb 2016, 14:14

Evo šta je napisao povodom produženja ugovora. Zaista je ljudina!
slika

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 10 feb 2016, 16:45

Odlican posao za bolnice i doktore Gelsenkirchena je produzenje ugovora Howedesu :D

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 11 feb 2016, 01:40

Moze on voljeti klub koliko hoce Ali realnost je da klub od njega ima vise stete nego koristi...kod heldta nema para za igeace koji su dokazani kvalitet Ali ima za ljenstine bolesnike poluigrace i prevare od igraca

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 12 feb 2016, 21:19

Vazda nas kara ovaj Majnc nakon kornera. Čini mi se da su nam tako prošle sezone zabili tri komada.

Mislim da je Donati zaslužio nominaciju za Oscara :lol:

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 12 feb 2016, 21:23

Zdena04 je napisao/la:Vazda nas kara ovaj Majnc nakon kornera. Čini mi se da su nam tako prošle sezone zabili tri komada.

Mislim da je Donati zaslužio nominaciju za Oscara :lol:

Hahahaha. Sudija popušio, jbg. I po belaju opet kad se ganja neka pozicija Schalke bude poražen :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 12 feb 2016, 21:29

Eh sad ćemo vidjeti da li smo za pozicije četiri ili tri. Ukoliko upanemo u klopku zvana kontra i primimo drugi pogodak, nema od nas ništa. Sad valja biti strpljiv i lagano graditi igru i čekati na pravu šansu.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.