Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Prenosi li iko sutrasnji meč sa Kiprom...
RTS 1...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Posto smo u deficitu sa napadacima, sta mislite ko bi u buducnosti mogao postati novi Kovacevic ili Milosevic...
Svi su veoma talentovani i igraju tog klasicnog spica: Mitrovic, Scepovic, Mudrinski, Kojic, Despotovic?!
Devil, mozda bi bilo dobro da napravis i neku anketicu, pa da vidimo kome ljudi daju najvece sanse...

Svi su veoma talentovani i igraju tog klasicnog spica: Mitrovic, Scepovic, Mudrinski, Kojic, Despotovic?!
Devil, mozda bi bilo dobro da napravis i neku anketicu, pa da vidimo kome ljudi daju najvece sanse...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Scepovic ? Kojic ? E sada si ga ukenjao samo tako.
Ako iko uspe to ce biti Mitrovic.
Mudrinski nisam bas preterano siguran,Despotovic ima potencijala ali on nije bas klasicna 9-ka.
Ozegovic moguce,ako batali kladionicu.
Meni se mnogo svidja Nikolic,on je malo stariji ali bi trebao dobiti sansu,ubija u Videotonu.
Od mladjih jbg ima par njih koji bi u buducnosti nesta mogli ali jos su previse mladi da bi ih uzimao u konkurenciju.
Nego nisam znao dok Mozzart nije objavio za Portugalsku u17 brani Vladimir Stojkovic,bratanac ordjinale Vladimira.

Ako iko uspe to ce biti Mitrovic.

Mudrinski nisam bas preterano siguran,Despotovic ima potencijala ali on nije bas klasicna 9-ka.
Ozegovic moguce,ako batali kladionicu.
Meni se mnogo svidja Nikolic,on je malo stariji ali bi trebao dobiti sansu,ubija u Videotonu.
Od mladjih jbg ima par njih koji bi u buducnosti nesta mogli ali jos su previse mladi da bi ih uzimao u konkurenciju.
Nego nisam znao dok Mozzart nije objavio za Portugalsku u17 brani Vladimir Stojkovic,bratanac ordjinale Vladimira.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nisam ni ja to znao za Stojkovica juniora, prvi put 'cujem'...
Pa dobro, za Kojica se mozda i slazem, ali Scepovic po meni licno nije tako los igrac koliko je imao bubica i pehova sa povredama. Kod Stanojevica je recimo super igrao u tandemu sa Lazarom. Malo ga je povreda shebala, ali videcemo sada na proljece...
Od ostalih bih i ja izdvojio Mitrovica i Mudrinskog. Prvi mora malo sredit vugla, a drugi kilazu...

Pa dobro, za Kojica se mozda i slazem, ali Scepovic po meni licno nije tako los igrac koliko je imao bubica i pehova sa povredama. Kod Stanojevica je recimo super igrao u tandemu sa Lazarom. Malo ga je povreda shebala, ali videcemo sada na proljece...

Od ostalih bih i ja izdvojio Mitrovica i Mudrinskog. Prvi mora malo sredit vugla, a drugi kilazu...

Mogao si drvo koje ubaciti.marconato je napisao/la:Posto smo u deficitu sa napadacima, sta mislite ko bi u buducnosti mogao postati novi Kovacevic ili Milosevic...![]()

A pazi njih oba su relativno dobra za srpske okvire.Ako se secas ja sam u pocetku jedini branio Scepovica ovde.Momak je iz pocetka apsolutno bez ikakvog razloga bio pljuvan.Doduse i ne lici na fudbalera kada ga vidis ali mogao je da napravi.Njegov pad je krenuo onda kada je objavljeno prvi put da Anzhi nudi veliki kes za njega,a onda i kada je krenuo da komunicira sa publikom.Eh kada je dosao Stefan onda su tek festivali krenuli.marconato je napisao/la:Nisam ni ja to znao za Stojkovica juniora, prvi put 'cujem'...![]()
Pa dobro, za Kojica se mozda i slazem, ali Scepovic po meni licno nije tako los igrac koliko je imao bubica i pehova sa povredama. Kod Stanojevica je recimo super igrao u tandemu sa Lazarom. Malo ga je povreda shebala, ali videcemo sada na proljece...![]()

Kojic,e to je posebna prica,njega ja gotivim,da li sto dosta gledam Rad ili sta ali mnogo zanimljiva pojava na terenu,za JSL pristojan,kvalitetan stoper,ali brat bratu on za reprezentacije nije pa kad ne znam koliko bili deficitni na poziciji napadaca.
p.shttp://www.****.com/vesti/srpsk ... -dinastije
Isti Vladimir (al' onaj pravi).

Drago mi je da se on zalaze da mali igra za Srbiju,i da izgleda ima volja za to,pa ako se pokaze sto da ne,ne treba nikoga odbaciti dok se ne proveri.
Pa dobro, nikad se ne zna! Svi su relativno mladi i imaju jos dosta vremena za napredak i dokazivanje... 

Kakva je atmosfera u reprezentaciji? Ide li se na pobjedu? Ovaj Kipar mi djeluje kao pravi protivnik da im Srbija utrpa 3-4 komada.
Pitam iz kladionicarskih razloga.
Devil?
Pitam iz kladionicarskih razloga.
Devil?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja bas mislim da bi im mogli dati 2-3 komada...Mi dobro igramo rastereceni, a Djurdjic i Djordjevic cekaju k'o zapete puske da se dodatno dokazu, jos ako iza sebe budu imali Tadica i Djuricica kao pakere... 

A sta znam jbg,tesko je reci sta bi moglo da se dogodi.Prosle godine smo dole igrali prijateljsku 0:0.Mislim da se to nece ponoviti,sta vise ocekujem utakmicu sa dosta golova.Ne znam kakvo je vreme dole,nadam se da je GSP u dobrom stanju.Iskren da budem nisam se preterano zanimao sa ovom utakmicom,imam nekih privatnih poslova koje zavrsavam a i radije sam posvetio paznju nekim drugim sportskim ekipama u prethodnim danma tako da mi ovo zaista nije privlacilo paznju.No na dan utakmice sam morao malo vise da potrazim,nije ni vreme nesta ekstra vani pa to mogu da priustim.Ono sto vidim je da se ekipa Kipra nije mnogo izmenila,prakticno ono sto je nastupalo u kvalifikacijama to je i sada tu.A u kvalifikacijama su bili truba,dva puta porazi od 3:1 protiv Albanije u gostima i Norveske kuci,te mrsava pobeda protiv Islanda od 1:0 kuci.Ono sto je svakako plus za ekipu je sto se vecina igraca dobro poznaje igrajuci u sampionatu Kipra,jedino su Makridis i Charalamous vani,a mislim da Dobrasinovic nema klub.
Ocekujem i od njih jednu ofanzivnu postavu kao i do sada sa Christofiem u sredini napada te Efremom i Aloneftisom na krilima te verovatno Nikolauom na poluspicu.To je do sada bilo e sta ce da proba u prijateljskoj to ne znam ali cenim opet nesta slicno,mada ne bi me iznenadilo da Avraam pocne na krilu od starta.Jos ce zanimljivo biti koju ce uopste formaciju igrati,ako zaigraju 3-5-2 pa mislim da je kisa golova zagarantovana,jer trojica koja stoje u zadnjoj liniji Dossa Junior,Charalabous i Charalampous nisu toliko pokretljivi da bi mogli zaustaviti nasu ofanzivnu liniju.
E sad je opet pitanje kako cemo mi na teren,e tu se ne upustam.Ja vise ne analiziram pre pocetka meca Mihajlovicevu postavu jer me uvek neprijatno iznenadi sa njom i sa odredjenim ulogama.Nece mene da cudi uopste ako ni Djurdjic ni Djordjevic ne pocnu utakmicu.
Ocekujem i od njih jednu ofanzivnu postavu kao i do sada sa Christofiem u sredini napada te Efremom i Aloneftisom na krilima te verovatno Nikolauom na poluspicu.To je do sada bilo e sta ce da proba u prijateljskoj to ne znam ali cenim opet nesta slicno,mada ne bi me iznenadilo da Avraam pocne na krilu od starta.Jos ce zanimljivo biti koju ce uopste formaciju igrati,ako zaigraju 3-5-2 pa mislim da je kisa golova zagarantovana,jer trojica koja stoje u zadnjoj liniji Dossa Junior,Charalabous i Charalampous nisu toliko pokretljivi da bi mogli zaustaviti nasu ofanzivnu liniju.
E sad je opet pitanje kako cemo mi na teren,e tu se ne upustam.Ja vise ne analiziram pre pocetka meca Mihajlovicevu postavu jer me uvek neprijatno iznenadi sa njom i sa odredjenim ulogama.Nece mene da cudi uopste ako ni Djurdjic ni Djordjevic ne pocnu utakmicu.
Mihjlovic je izjavio da ce Djurdjic sigurno poceti utakmicu, a da ce Djordjevic dobiti sansu u drugom poluvremenu...
Ono ste je mene vise zaintrigiralo je njegova glupa konstatacija kako nam sad fale neki stoperi (Subotic i Bisevac), pa ce stoperski par biti Nastasic-Tomovic...
Koja glupost, umjesto da stavi Ivanovica sa Nastasicem, a Bastu na beka i cao, zavrsi posao! Basta 'ore' u Udinama na beku, a on non stop drzi djecka na klupi...
Tacno je amater klasicni...
Jos je rekao da ce Kuzma igrati u vezi...
Ono ste je mene vise zaintrigiralo je njegova glupa konstatacija kako nam sad fale neki stoperi (Subotic i Bisevac), pa ce stoperski par biti Nastasic-Tomovic...

Koja glupost, umjesto da stavi Ivanovica sa Nastasicem, a Bastu na beka i cao, zavrsi posao! Basta 'ore' u Udinama na beku, a on non stop drzi djecka na klupi...

Jos je rekao da ce Kuzma igrati u vezi...
Tolimo mu nedostaje Subotic da ga je uvek drzao na klupi.
Ja bih voleo da stavi Trajkovica od prve kada ga je vec zvao,ali naravno da nece,ipak je on tu samo da oseti reprezentaciju kao i onomad Scepovic i Sulejmani nakon izlaska iz povrede.Nece igrati ali neka ih tu.

Ja bih voleo da stavi Trajkovica od prve kada ga je vec zvao,ali naravno da nece,ipak je on tu samo da oseti reprezentaciju kao i onomad Scepovic i Sulejmani nakon izlaska iz povrede.Nece igrati ali neka ih tu.

Pa znas kako, malo se prehebao sa Suboticem! U Zagrebu nece moci igrati Bisevac i Tomovic (suspenzija), tako da mu Neven mora igrati! Pa nece valjda Maksimovic ili Trajkovic cuvati Mandzukica...
Uostalom, to nam je najmanja briga (stoperska pozicija) s obzirom da Ivanovic cesto u Chelseau igra stopera, ali dzaba kad selektor ima neke tikove, pa ne moze da skonta osnovne stvari...
Za Trajkovica je takodje rekao da ce dobiti sansu u drugom...

Uostalom, to nam je najmanja briga (stoperska pozicija) s obzirom da Ivanovic cesto u Chelseau igra stopera, ali dzaba kad selektor ima neke tikove, pa ne moze da skonta osnovne stvari...
Za Trajkovica je takodje rekao da ce dobiti sansu u drugom...
Nikad ne reci nikad.
Videcemo i kakav ce Subotic uopste biti do tada.
Vreme je za Vilotica na stoperu ili bar Pejcinovica.
Kad si vec citao sta je rekao,posto me to nije zanimalo preterano.Ko ide medju stative ? cenim Stojkovic ?
Ja bih najvise voleo: Kahriman,Kolarov,Nastasic,Ivanovic,Basta,Ignjovski,Kuzmanovic,Djuricic,Tosic,Tadic,Djurdjic

Videcemo i kakav ce Subotic uopste biti do tada.
Vreme je za Vilotica na stoperu ili bar Pejcinovica.
Kad si vec citao sta je rekao,posto me to nije zanimalo preterano.Ko ide medju stative ? cenim Stojkovic ?

Ja bih najvise voleo: Kahriman,Kolarov,Nastasic,Ivanovic,Basta,Ignjovski,Kuzmanovic,Djuricic,Tosic,Tadic,Djurdjic
Slazem se, kad je Mihajlovic u pitanju, nista me ne iznenadjuje...
Nije nista pricao u vezi golmana. Svidja mi se tvoja postava, ali ja cijenim da ce biti nesto tipa:
Stojkovic - Ivanovic, Tomovic, Nastasic, Kolarov - Radovanovic, Kuzmanovic - Tadic, Djuricic, Sulejmani - Djurdjic.
Nije nista pricao u vezi golmana. Svidja mi se tvoja postava, ali ja cijenim da ce biti nesto tipa:
Stojkovic - Ivanovic, Tomovic, Nastasic, Kolarov - Radovanovic, Kuzmanovic - Tadic, Djuricic, Sulejmani - Djurdjic.
A pazi ovo je ono sto bih ja voleo.
Stojkovic je izasao iz povrede,brani ponesta za Partizan na pripremama ali nije to to.
Ignjovski nam je potrebniji na zadnjem kao krljator nego Radovanovic koji je stilom dosta slican Kuzmanovicu,mada meni se i Radovanovic svidja i radije bih pravio rokadu Radovanovic-Kuzmanovic nego Radovanovic-Ignjovski.
Gore Tosic-Sulejmani,hmm mozda ipak prednost Sulejmaniju cisto zbog toga sto Tosica nisam odavno gledao,ruski sampionat davno zavrsena polusezona oni su u pripremama pa kad razmislim mozda i jeste bolje Sulejmani na krilo.
Stojkovic je izasao iz povrede,brani ponesta za Partizan na pripremama ali nije to to.
Ignjovski nam je potrebniji na zadnjem kao krljator nego Radovanovic koji je stilom dosta slican Kuzmanovicu,mada meni se i Radovanovic svidja i radije bih pravio rokadu Radovanovic-Kuzmanovic nego Radovanovic-Ignjovski.
Gore Tosic-Sulejmani,hmm mozda ipak prednost Sulejmaniju cisto zbog toga sto Tosica nisam odavno gledao,ruski sampionat davno zavrsena polusezona oni su u pripremama pa kad razmislim mozda i jeste bolje Sulejmani na krilo.
Ma znam ja da je to sto bi ti htio, ali ja ti kazem da se Mihajlovicevo misljenje razlikuje od 90% ostalih koji prate fudbal i vode se nekom logikom...
Naravno da bih i ja recimo volio Ivanovica - Nastasica kao stopere i Bastu na beku, jer bi nam takva odbrana bila za klasu jaca od ove sto je on zamislio, ali sta da se radi...

Naravno da bih i ja recimo volio Ivanovica - Nastasica kao stopere i Bastu na beku, jer bi nam takva odbrana bila za klasu jaca od ove sto je on zamislio, ali sta da se radi...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.