Jer, ono bitna su imena i da je ekipa puna zvijezda, nisu rezultati bitni

Kakav levat.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Mourinho izvini.Geerroo je napisao/la: ↑28 jul 2020, 02:54Primitivni fazoni, a on neki dan prvi vrijeđa kad je poprskan od moje malenkosti.![]()
Ja nemam sta argumentovati, pogotovo tebi koji ne posjeduje ni 5 % mog fudbalskog znanja da budemo iskreni.
Ti sudis ekipi po tome jesu li pojedinci dovoljno talentovani ili nisu.
Tom logikom :
Quaresma>Thomas Muller
Adel Taarabt > James Milner
Aquilani>Henderson
itd...
Znaci, mogli su na SP igrati polufinale, ali sad kad su jos talentovaniji i 3 godine zreliji za naredno takmicenje se ne mogu boriti za medalju na slabijem takmicenju. Ok.
Argumentiraj slobodno, biće mi čast da naučim od stručnjaka koji je 95x bolje educiran što se fudbalske igre tiče.
Pa isprskan si cim si morao vrijedjatiCaptain4 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 03:09Mourinho izvini.Geerroo je napisao/la: ↑28 jul 2020, 02:54Primitivni fazoni, a on neki dan prvi vrijeđa kad je poprskan od moje malenkosti.![]()
Ja nemam sta argumentovati, pogotovo tebi koji ne posjeduje ni 5 % mog fudbalskog znanja da budemo iskreni.
Ti sudis ekipi po tome jesu li pojedinci dovoljno talentovani ili nisu.
Tom logikom :
Quaresma>Thomas Muller
Adel Taarabt > James Milner
Aquilani>Henderson
itd...
Znaci, mogli su na SP igrati polufinale, ali sad kad su jos talentovaniji i 3 godine zreliji za naredno takmicenje se ne mogu boriti za medalju na slabijem takmicenju. Ok.
Gdje sam to poprskan? Što sam rekao da KDB zaslužuje ono sranje od nagrade? A dobijem ovo kao odgovor:Argumentiraj slobodno, biće mi čast da naučim od stručnjaka koji je 95x bolje educiran što se fudbalske igre tiče.
Opet ubacuješ stvari koje ja nikad nisam rekao. Nađi mi post gdje sam napisao da tako gledam igrače. Gerrard i Lampard su kvalitetniji (ne samo talentovaniji) od trenutnih veznjaka repke.
Njihov uspjeh na SP je posljedica poprilične sreće u žrijebu. Nemoj ovo protumačiti kao moje omolovažavanje uspjeha, svaka im čast na polufinalu i poprilično su overachievali. Ne znam kako bi se proveli da im je u četvrtfinalu bio Brazil. Just saying.
Laku noć Jurgene. Obraduj me argumentima, a nemoj se braniti ubacivanjem riječi koje nisam rekao.
Laku noć.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.