Da ne bude totalni off, angažovanje Pere Božića najlošiji mogući potez.
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Partizan
A to.... Ma ne.... Čačak je prestonica KKK-a. 
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Sa pobjedom je F4 bio itekako dosezan,sami pali,sami se ubili.
A ako protiv Mege izgubis 18 razlike kuci onda mozda i bolje da ne igramo taj F4..
A ako protiv Mege izgubis 18 razlike kuci onda mozda i bolje da ne igramo taj F4..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Od "Božić Pera-Ciganima stera"! do "Božić Pera-Partizanu utjera"!
Definitivno Rope ne zna dobiti utakmicu.Treba ga izdržati ovu sezonu,ali msm da nema neku zlatnu budućnost kao trener.
I da smo dobili Megu(a morali smo uz +18),opet teško da bi do PO.Bili bi na 7-8 omjeru na 11 kola do kraja.Postojala bi šansa,ali pitanje da li bi bila i polovična.
Sve su prilike da ćemo ovu sezonu završiti 8-10 mjesta.
Definitivno Rope ne zna dobiti utakmicu.Treba ga izdržati ovu sezonu,ali msm da nema neku zlatnu budućnost kao trener.
I da smo dobili Megu(a morali smo uz +18),opet teško da bi do PO.Bili bi na 7-8 omjeru na 11 kola do kraja.Postojala bi šansa,ali pitanje da li bi bila i polovična.
Sve su prilike da ćemo ovu sezonu završiti 8-10 mjesta.
Mens sana in corpore sano.
To bi evidentno bilo to.
Preživjeli smo i to je najbitnije. Nismo se prostituisali.
Preživjeli smo i to je najbitnije. Nismo se prostituisali.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
samo što nijedan igrač igosa nije prešao kod nas niti je ijedan naš otišao kod njih, niti smo mi leđeni, niti smo brisani iz registra. o da mi smo igrali svoja takmičenja igokea svoja.ppppp je napisao/la:http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=38717
Ko o čemu qrva o poštenju
da qrve i poštenje. moš misliti. stara kuravo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nemaš se šta pecati na ovakve stvari. Njihova paranoja i gubljenje svijesti i slični gestovi linkova gdje se čita samo naslov su dokaz njihove patnje proteklih 15 godina.
Košarka: Nešto se što prije mora riješavati, Petar Božić se blamira iz kola u kolo. Ne znam, ko bi se želio sada prihvatiti trenerskog mjesta, ali bojim se da ovako više ne ide.
Košarka: Nešto se što prije mora riješavati, Petar Božić se blamira iz kola u kolo. Ne znam, ko bi se želio sada prihvatiti trenerskog mjesta, ali bojim se da ovako više ne ide.
Ne mogu vjerovati kako ih odrijesise,zaista steta sta Partizan postade,ali to je ta politika zemlje Srbije,nema mjesta za dva jaka klub,sjecam se jedne godine da se i Zvezda borila za opstanak sad se okrenulo, mislim da je vrijeme da se privatizuju i Zvezda i Partizan da se ne bi ovo desavalo.
Ekipa nije dobra ocigledno.No bolji trener bi ovu ekipe drzao blize 4 poziciji nego zadnjoj.
Mati moja koji horor.Znaci ovako je bilo biti , s druge strane brda.
Mati moja koji horor.Znaci ovako je bilo biti , s druge strane brda.
Ovako ovako moj raule. Nije ni ovaj tim toliko loš. S Milojem bi bili bliži vrhu nego dnu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Jel dolazi Džikić?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Šta dolazi, došaoalan_kardec je napisao/la:Jel dolazi Džikić?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Uhvatio se bas vruceg krompira,bojim se da ce ga prelagano potrositi,a rijec je o vrhunskom strucnjaku
jes neki stručnjak u pmGrk1234 je napisao/la:Uhvatio se bas vruceg krompira,bojim se da ce ga prelagano potrositi,a rijec je o vrhunskom strucnjaku
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Vrlo dobar stručnjak za nivo ABA lige. U svakom slučaju bolje rješenje nego Pero Božić
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
I zasto ovo nije moglo se desit na pripremama vec? madre mia
Pa zato sto je Dzikic odbio ovaj posao na pocetku sezone..Raul_64 je napisao/la:I zasto ovo nije moglo se desit na pripremama vec? madre mia
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
A preuzeo sada kad je klub fenjeras.Naravno da jest.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.