Zvjezdan Misimović

UPS
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la UPS » 07 sep 2011, 09:32

fantom je napisao/la:Ovi moderatori stvarno nista ne rade.Iznosenje misljenja je u redu i hvala Bogu da nemamo svi iste stavove inace ne bi imali o cemu raspravljati.Vecinu ovih balavaca treba nauciti ponasanju.Koliko god mrzili Misketa ili ne nije u redu da mu ebete sve po redu i da ga nazivate ****.Covjek nosi nas grb na srcu i igra za ovu zemlju sigurno od srca,koristi nema od nje i nece sigurno nikad ni imati.Hvala njemu za sve za mene je igracina bio i ostat ce.
A Pape ne nosi grb na srcu i ovo ne radi iz srca??? Pape je zasluzio da ga se proziva??? Pa taj covjek je u svoje vrijeme imao kompletnu evropu pod svojim nogama i opet neki dan izjavi da mu je pobjeda u zenici protiv rumunije nesto najvaznije sto mu se dogodilo u zivotu!! I on se moze kritikovati!? a ovaj ne???

da, za mene je miske ***** iz razloga koje sam naveo. Siguran sam da SERGEJ BARBAREZ ovo nikada ne bi napravio da mu ne znam sta ne odgovara.
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 07 sep 2011, 09:33, ukupno mijenjano 1 put.

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 07 sep 2011, 09:32

Od sinoc kontam o postupcima Susic kao i Misimovica.
Treba biti realan pa pogledati neke stvari. Ni Ibricic a ni Misimovic nisu u nekoj top formi ali budimo relani Ibricic nesto vise trci od Misimovica a kao sto rece Susic i mladji je. Osim toga Misimovic je usao u drugom poluvremenu i dao go i kao sto rece Susic "da mu nisam vjerovao nebi ga ni uvodio" i zaista ne mogu da budem pametan i skontam cemu i kome su upucene one psovke a i jako ruzno izgleda njegov odlazak sa terena dok ostali igraci idu od tribine do tribine i aplaudiraju navijacima, dvojica od nasih igraca mu prilaze, kada je sudija odsvirao kraj, grle ga, on im se izmice i zajedno sa Bugarima napusta teren.
Svi znamo da Misimovic ne moze odigrati cijelu utakmicu to je fakat. Da je kojim slucajem Misimovic igrao od pocetka mislim da bi rezultat i ostao 0:0, a svi bi j***** mater Misketu i Susicu, a ovako je ispalo najbolje sto moze.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 07 sep 2011, 09:33

Miske je već jednom napravio sranje u baražu sa Ćirom. Sad opet narušava mir svojim glupostima. Miske hvala za sve ali ga meni nebi više zaigrao.
U novi boj ...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 sep 2011, 09:35

hz033 je napisao/la:Miske je već jednom napravio sranje u baražu sa Ćirom. Sad opet narušava mir svojim glupostima. Miske hvala za sve ali ga meni nebi više zaigrao.
Potpis!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 07 sep 2011, 09:36

Ne može se ovako ponašati da je ne znam ko.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 sep 2011, 09:36

I jedan veoma, veoma bitan detalj za mene u citavoj prici:

Misimovic nije htio sa svojim SAIGRACIMA da proslavi pobjedu, niti je ostao da proslavi sa navijacima.
Ako je vec imao nesto protiv Papeta, zasto je onda ispao takav paksu prema svojim kolegama saigracima? Ja zaista ne mogu da razumijem njegove postupke i svaki put me iznova iznenadi sa nekim negativnim stvarima.

Kamo srece da je to onaj stari Miske koji je bio medju 5 najboljih 10tki na svijetu...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 09:38

vendeta87 je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la: Pa respektovao ga je, evo igra nam 2 godine da nista nije napravio. Stavio ga jednom na klupu i odma problem?
Ja mislim da nije problem sto je on bio na klupi al jeste problem da kod papeta Ibricic ima prednost u odnosu na Misimovica pa i odnosu na Stilica sto nikako nije realno.
Pa cuj sto se tice Ibricica tu je pogrijesio. Imao je vjerovatno viziju da Miske udje sa klupe, jer nema formu. Plus sto bi sa klupe bio jace motivisan. Pogodio je.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 sep 2011, 09:39

Svaka njemu cast za sve sto je odigro za reprezentaciju i za jucerasnji gol , al me iznenadio bio mi je nadrazi igrac u reprezentaciji , al se umislio , sjecam se u Portugalu vadi ga Ciro u 80 minuti , nista nije pokazao on se naljutio ,ko ono ko si ti da mene vadis , ja sam igracina , nije to posteno od njega ...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 07 sep 2011, 09:39

Evil Genius II je napisao/la:je li iko od vas pomislio da se izjava odnosila na hagija koji ga je psiholoski maltretirao u galati i vrlo vjerovatno rekao nesto tipa da bi ga bilo stid odazvat se u reprezentaciju da je na njegovom mjestu :?: hebem ga ja, najlakse vam je popljuvat svoje, vjerovat u najgori moguci scenario, zdrav razum i logiku pustit na ispasu a dozvolit seljakluku da cvjeta u vama. prvo nit je provjerena informacija da je covjek otisao sam poslije utakmice, nit je tacno da mu je susic a ni iko od igraca rekao onakvo nesto jer je selektor na press konferenciji to demantovao al' ne nije to dovoljno, lakse povjerovat u neki skandal.
Apsolutno se s tobom slažem i tvoj post mi se najviše sviđa i mislim da je najrealniji, ipak zašto Miske nije proslavio sa igračima i zašto nije ostao sa ekipom i zašto je sam otišao.
Na kraju zašto u izjavi za TV BiH nije rekao da se to odnosi na Hagija a ne na Papeta (rekao je selektor a selektor je Pape) Mislim da nešto neštima ali sam protiv toga da se unose nemiri i ja iskreno cjenim Misimovića iz 101 razloga (a najviše zbog znojnice BIH koju još nosi od titule s Wolfsburgom i zbog znanja koje on ima) ali isto tako cjenim i Papeta i treba ga pustiti da radi a ne da mu mi solimo pamet.
Mi forumaši smo najgori jer prozivamo : SPAHIĆA, Hasagića, Papca,Ibričića, Misimovića, Sušića, ... čak i čistačice.
Fudbaleri su ljudi od krvii mesa i oni čitaju forume i idu na facebook i gledaju šta vi pišete i nikom nije lako kad pročita Vaše psovanje svega i svačega.
oni koji znaju razmišljati nek RAZMISLE!!!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 09:42

Citam vas sve i gledam. Jedna poenta se izvlaci kroz sve postove. Svi Misketovi potezi dokazuju jednu stvar, a to je da je njemu njegov ego ispred reprezentacije, suigraca i navijaca.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 09:44

meme pitar je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:je li iko od vas pomislio da se izjava odnosila na hagija koji ga je psiholoski maltretirao u galati i vrlo vjerovatno rekao nesto tipa da bi ga bilo stid odazvat se u reprezentaciju da je na njegovom mjestu :?: hebem ga ja, najlakse vam je popljuvat svoje, vjerovat u najgori moguci scenario, zdrav razum i logiku pustit na ispasu a dozvolit seljakluku da cvjeta u vama. prvo nit je provjerena informacija da je covjek otisao sam poslije utakmice, nit je tacno da mu je susic a ni iko od igraca rekao onakvo nesto jer je selektor na press konferenciji to demantovao al' ne nije to dovoljno, lakse povjerovat u neki skandal.
Apsolutno se s tobom slažem i tvoj post mi se najviše sviđa i mislim da je najrealniji, ipak zašto Miske nije proslavio sa igračima i zašto nije ostao sa ekipom i zašto je sam otišao.
Na kraju zašto u izjavi za TV BiH nije rekao da se to odnosi na Hagija a ne na Papeta (rekao je selektor a selektor je Pape) Mislim da nešto neštima ali sam protiv toga da se unose nemiri i ja iskreno cjenim Misimovića iz 101 razloga (a najviše zbog znojnice BIH koju još nosi od titule s Wolfsburgom i zbog znanja koje on ima) ali isto tako cjenim i Papeta i treba ga pustiti da radi a ne da mu mi solimo pamet.
Mi forumaši smo najgori jer prozivamo : SPAHIĆA, Hasagića, Papca,Ibričića, Misimovića, Sušića, ... čak i čistačice.
Fudbaleri su ljudi od krvii mesa i oni čitaju forume i idu na facebook i gledaju šta vi pišete i nikom nije lako kad pročita Vaše psovanje svega i svačega.
oni koji znaju razmišljati nek RAZMISLE!!!
Zbog znojnice. :lol: E zbog nje cemo mo mu po stoti put oprostiti... :lol:

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 07 sep 2011, 09:48

Treba znati primiti i kritiku a Miske to haman ne zna. Mozda je bilo podbadanja od strane igraca oko (ne)igranja u maticnim klubovima ali sta je on dobio sa ovim?
Mozda ima osjecaj da ga se potiskuje iz reprezentacije sa manjom minutazom, kapitenskom trakom i sl.
Ali Miske yebo ga ti de budi realan pa se sjeti ko te zvao na okupljanja i ko te podrzavao kad si igrao u Galati.

U svemu bi volio da grjesim, da ono f*** you i rafal nije osut prema nasoj klupi, ali tesko :(
Zadnja izmjena: Fozgen, dana/u 07 sep 2011, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 sep 2011, 09:49

Miske je igračina, Miske je bio jedna od 5 najboljih 10- ki u svijetu, Miske ima potez i pas koji može da izludi cijelu odbranu protivničke ekipe makar igrala crni Catenaccio...Ali Miske već odavno ima problem u svojoj glavi...

Ne može biti da ne valjaju redom Ćiro, Hagi, Pape, trener mu u sadašnjem klubu a da samo on valja, jarane ako si u svađi sa Sušićem onda bi trebao makar proslaviti pobjedu sa svojim saigračima pozdraviti onih 15-ak hiljada gledalaca koji su ti pružali gromoglasno ''Miske! Miske!'' u situaciji kad :
- ušao i vučeš se po terenu
- hodaš bezvoljno noseći onih 15-ak kg viška
- uputiš kakav dobar pas
- katastrofalno promašiš čistu loptu - zicer (nema veze, idemo dalje)
- soliraš do besvijesti umjesto da pružiš loptu slobodnom igraču do sebe
- postigneš gol zlata vrijedan koji može samo da znači + za tvoj odnos prema samom sebi, saigračima, trenerima
- u situaciji si da ti repka pruža ono što klub nije - veću minutažu i pored tvoje nespremnosti, utovljenosti i loše kondicije.

Miske nam treba, ali onaj stari, onaj sinoć je riješio utakmicu maestralnim potezom i iskustvom, samo da nam je onog starog koji ima idealnu kilažu i spremu... gdje bi nam bio kraj...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 sep 2011, 09:52

Misimovic je dao gol i cestitke na tome,ali ne smije narusavati atmosferu u reprezentaciji,to nije korektno! on kod usica igra 3 puta vise nego u svom klubu,i nema razloga za ljutnju! Miske nas je u abrazu protiv Portugala izdao,nije htio igrati uzvrat u Zenici,a 3 dana kansije igrao za Wolfsburg! znaci nije njemu prvi put da nas izigrava,jer ga je neko naljutio....pa stani malo,mi na njegovoj poziciji imamo nekoliko odlicnih igraca koji su usput standardni u svojim klubovima!..Miske je vazan igrac za ovu reprezentaciju,ali ako ce nam praviti probleme i siriti negativnu energiju u ekipi bolje da ne dolazi! Podrzavam Susica 100%!

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 07 sep 2011, 09:53

Misimovic je uvjek bio moj najdrazi igrac, i tako ce i ostati... al mora u formu sto brze, i ako moguce napustiti rusiju sto prije za neki klub iz liga 5.

MISKE HVALA TI ZA 3 POJENA!
G BUSSA BUSS

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 07 sep 2011, 09:56

Mi kao prvo neznamo sta se sinoc desilo, mozda su novinari opet nalagali svega kao i obicno jer im je to posao da lazu i pustaju patke. Zato je glupo uopste o tome komentarisati.
Jedino sto sigurno znamo je to da je Miske igrac ekstra kvalitete i da mu trenutno malo losije ide, ali smo uz njega jer nas je zaduzio.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 sep 2011, 09:58

meme pitar je napisao/la: . . . ipak zašto Miske nije proslavio sa igračima i zašto nije ostao sa ekipom i zašto je sam otišao.
raja je osula i drvlje i kamenje (jedni po papetu drugi po misketu) na osnovu necega sto nije sigurno, ponavljam: niko ne moze sa sigurnoscu rec da je miske sinoc zapravo napustio suigrace. ili sam ja nesto propustio :|
Naime, i dok su svi igrači zajedno napustili stadion Bilino polje, Zvjezdan Misimović je navodno sam otišao iz svlačionice.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 sep 2011, 09:59

Miske je fudbalski genijalac, meni uz Bajramovića najdraži igrač, ali ono njegovo rafalanje prema našoj klupi, psovke, odlazak bez pozdrava - to stvarno nije na nivou jednog profesionalca, ponaša se kao petogodišnjak. Znamo da Sušićev način izražavanja nije najbolji, ali to je nešto što njih dvojica trebaju rješavati interno a ne preko medija.

Miske je sinoć dobio sasvim dovoljno vremena za igru, nema razloga ništa da se buni. Nije mogao početi utakmicu jer nije spreman za 90 minuta, a puno nam je potrebniji u drugom poluvremenu nego u prvom. Na kraju krajeva, selektorova je zadnja i mora se ispoštovati.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 07 sep 2011, 09:59

A sto je trebalo Safetu da takve gluposti govori svom igracu? Zar se tako motivise igrac pred vaznu utakmicu? Eto Safet je trener, gori je on trener nego Miske igrac.Slazem se da Miske nije vise onaj stari al ima veliki kredit kod svih nas ako mu se ne sjedi na klupi onda nek to javno kaze i napraviti mu oprostajnu utakmicu kakvu je zasluzio.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 10:00

A gdje je i kome i sta je Safet izjavio, pa ste se toliko ufatili te izjave?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.