UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Samo da Tony prodje bez ozbiljnih povreda mozga
Nije on Khabibov level da se hrva, nea on sanse da stavi Khabiba u odbranu hrvanjem, bukvalno ce mu biti na ledjima i udarat ce ga cijelu noc, ako se ovaj i usudi hrvati. Lako ce njega rijesit Khabib. Tony je i dalje jedini koji ima sanse protiv istog, ali to se nikad nece ni desit.Donnie Darko je napisao/la: ↑10 maj 2020, 07:22Tony je krenuo dizati tempo u drugoj rundi, kao što je radio protiv Leea i Pettisa, ali je morao usporiti jer je ovaj pogađao apsolutno sve, i to sve jaki udarci. Plus leg kikovi. Tako da je tempo ostao povoljan za Justina, vodili su njegovu borbu sve vrijeme. Vrhunski pripremljena borba sa njegove strane.alex1991 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 07:17Nemojte porediti ovaj mec sa mecom Khabib vs Tony, to su dijametralno suprotni stilovi borbe, ne znaci ovaj vecerasnji mec nista u smislu meca Khabiba protiv Tonya.
Justin ga je odradio bas momacki, mislio sam da ce ispuhati nakon dvije runde, jer mu kardio nije bas jaca strana, a i zbog svog agrssivnog stila koji preferira tesko je odrzati taj tempo 5 rundi.
Ali veceras je bio stalozen, miran iako je bilo situacija da zavrsi mec i ranije znao je da ga ima u sakama i nije zelio zuriti.
Svaka cast na svemu sto je pokazao od prve do zadnje minute meca i iz takticke i iz udarcke perspektive.
I onda skondaš da je lik D1 hrvač, ako odluči to ubacit u svoj repertoar u UFC-u, bit će problem za sve.
-
- Kontakt:
Ja sam uvijek tvrdio da je Khabib klasa za sebe i niko nikakve ozbiljne šanse nema protiv njega, jedino neka luda sreća!
Justin i Laprdavac iz Irske kad su top, oba su bolji borci od Tonyja.
Klempavo laprdalo je tek 4. borac u diviziji, živi bili pa vidjeli...
Ovo je postalo smiješno, koliko ljudi hoće da neko Khabiba podere, pa navijali bi za bilo koga protiv njega, pa sami sebe ubijede da Tony može dobiti Khabiba...

Eagle ide u penziju sa nulom kraj svog imena, to budite sigurni.

Justin i Laprdavac iz Irske kad su top, oba su bolji borci od Tonyja.
Klempavo laprdalo je tek 4. borac u diviziji, živi bili pa vidjeli...
Ovo je postalo smiješno, koliko ljudi hoće da neko Khabiba podere, pa navijali bi za bilo koga protiv njega, pa sami sebe ubijede da Tony može dobiti Khabiba...
Eagle ide u penziju sa nulom kraj svog imena, to budite sigurni.
Justin me odusevio, Tony razocarao kada je najvise trebalo. Vjerovao sam da je Khabibov nivo, nije ipak.
Vidjet cemo kako ce se sada situacija odvijati ali tek sada Conor vs Khabib promocija ima da krene.
Mislim da je bezveze pricati da ovakav Justin nema nikakve sanse protiv Dagestanca, nije idealno ali dokazao je da moze dobiti svakog.
Vidjet cemo kako ce se sada situacija odvijati ali tek sada Conor vs Khabib promocija ima da krene.
Mislim da je bezveze pricati da ovakav Justin nema nikakve sanse protiv Dagestanca, nije idealno ali dokazao je da moze dobiti svakog.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Na to ce i ciljati White, poslije buducih Khabibovih i Mcgregorovih borbi, u slucaju pobjeda, to je sledeci korak ka najvecem mogucem profitu.
A sto se tice buduceg meca Khabiba protiv Justina, normalno da postoje sanse za Justina, nije on neko ko je totalni anonimus, ovi luđački krošeji su njegovo oruzje koje mu uvijek moze donijeti nokaut u trenutku, dok je sa druge strane i hrvacki potkovan, tako da sansa svakako postoji, a kolika je ona, to je nezahvalno prognozirati.
A sto se tice buduceg meca Khabiba protiv Justina, normalno da postoje sanse za Justina, nije on neko ko je totalni anonimus, ovi luđački krošeji su njegovo oruzje koje mu uvijek moze donijeti nokaut u trenutku, dok je sa druge strane i hrvacki potkovan, tako da sansa svakako postoji, a kolika je ona, to je nezahvalno prognozirati.
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 10 maj 2020, 07:42, ukupno mijenjano 1 put.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Justin ima ozbiljnu pozadinu što se hrvanja tiče, Khabib je imao već problema prije sa rušenjem takvih likova, i nije se dugo borio sa nekim ko je zapravo hrvač.
Eh sad, gledao sam par klipova u ranijim mma borbama kako baca likove. Lik je životinja i jak je, i bacao ih je kako je želio. S tim da dugo ne koristi to hrvanje u mma, tako da niko nema pojma kakav je uopšte sada sa hrvanjem. Ne kažem da će zaustaviti rušenja Khabiba, ali sigurno ima veće šanse od svih contendera u diviziji.
Tonya bi Khabib lako srušio, ali on je jedini opasnost i to velika jednom kada je srušen.
Eh sad, gledao sam par klipova u ranijim mma borbama kako baca likove. Lik je životinja i jak je, i bacao ih je kako je želio. S tim da dugo ne koristi to hrvanje u mma, tako da niko nema pojma kakav je uopšte sada sa hrvanjem. Ne kažem da će zaustaviti rušenja Khabiba, ali sigurno ima veće šanse od svih contendera u diviziji.
Tonya bi Khabib lako srušio, ali on je jedini opasnost i to velika jednom kada je srušen.
- Donnie Darko
- Kontakt:
70% in round 1
74% in round 2
57% in round 3
72% in round 4
87% IN ROUND 5

Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 10 maj 2020, 07:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
@Donnie
Čovječe Khabib je toliko jak i toliko dobar u tom segmentu, da normalno radi i čak protiv ljudi koji su 15-20 kg teži od njega!
Znači on je doktorirao svoj stil i to prolazi, tu nema pomoći nikom od njih.
Gledaš li ti druže treninge, sparinge, čovjek je znači nenadyebiv, jak kao bik, genetika bolan Dagestanac.
Ako si se ikad u životu hrvao iz zayebancije sa nekim ko je jak kao bik, a hrvač je inače, ne bi pričao to što pričaš...
Ja imam druga hrvača, kad se zezamo u prirodi sa rukavicama, nalupam ga k'o vola u kupusu, a nije levat.
Kad me obori, igra se sa mnom kao sa djetetom...

E tako se Khabib DOSLOVNO igra sa cijelom divizijom nakon rušenja!
Čovječe Khabib je toliko jak i toliko dobar u tom segmentu, da normalno radi i čak protiv ljudi koji su 15-20 kg teži od njega!
Znači on je doktorirao svoj stil i to prolazi, tu nema pomoći nikom od njih.
Gledaš li ti druže treninge, sparinge, čovjek je znači nenadyebiv, jak kao bik, genetika bolan Dagestanac.
Ako si se ikad u životu hrvao iz zayebancije sa nekim ko je jak kao bik, a hrvač je inače, ne bi pričao to što pričaš...
Ja imam druga hrvača, kad se zezamo u prirodi sa rukavicama, nalupam ga k'o vola u kupusu, a nije levat.
Kad me obori, igra se sa mnom kao sa djetetom...
E tako se Khabib DOSLOVNO igra sa cijelom divizijom nakon rušenja!
Bukvalno Fergusonu došlo na naplatu to što je toliko otvoren, morao je neko to da iskoristi ovako kvalitetno.Donnie Darko je napisao/la: ↑10 maj 2020, 07:46
70% in round 1
74% in round 2
57% in round 3
72% in round 4
87% IN ROUND 5
![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Znamo i ja i ti da se ta borba nakon ovog 17. Propalog puta nikad nece desit, zato nema smisla da nudiš opklade i da nas uvjeravaš šta bi bilo kad bi bilorektalnialpinizam je napisao/la: ↑10 maj 2020, 07:24Ko bude htio privatnu opkladu kad bude Khabib vs Tony, ako se ikad desi, uvijek ima moj inbox otvoren.![]()

Uglavnom Khabib apsolutni pobjednik iz čitave ove situacije. Taktički odlično odrađeno. Zašto riskirat išta.
-
- Kontakt:
Druže ja ne znam, ti ako znaš, onda imaš neki insider.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 07:53Znamo i ja i ti da se ta borba nakon ovog 17. Propalog puta nikad nece desit, zato nema smisla da nudiš opklade i da nas uvjeravaš šta bi bilo kad bi bilorektalnialpinizam je napisao/la: ↑10 maj 2020, 07:24Ko bude htio privatnu opkladu kad bude Khabib vs Tony, ako se ikad desi, uvijek ima moj inbox otvoren.![]()
![]()
Uglavnom Khabib apsolutni pobjednik iz čitave ove situacije. Taktički odlično odrađeno. Zašto riskirat išta.
Ponuda vrijedi i protiv drugih boraca za koje mislite da mogu dobiti Khabiba...
Nemam ja šta tu koga uvjeravati, ako je neko slijep pored očiju i ne vidi toliko jasnu stvar da je Khabib klasa iznad ove trojice, onda nema tu pomoći!
Možda bi bilo ok da namlati sad Justina, pa Conora laprdavog opet, pa klempavog Tonyja, onda bi vjerovatno rekli daj mu Bonesa neka su druga kategorija, samo bilo koga da ga pobijedi, pa i Rogan i Dana da pokušaju!
Khabib aBd 30-0 i penzija, a vi ostatak divizije eto igrajte se klikera i lijepo se igrajte.
Justina su katastrofalni hrvaci bacali u WSOF, a ja ga jos nisam vidio u ikakvom obliku hrvanja u UFC. Mislim da je dobro za Khabiba da se Justin hajpa, isto ko sto se Dustin poslije Holoveja. Valjat ce mu onda ta pobjeda jos vise, a mislim da ce on jos odraditi Justina i Conora i penzija. Realno je Justin bio cist mismatch za Tonya, zato ga je i ovako izdominiro(plus mislim da je Tonija zajebala njegova glupost sa onim skidanjem kila prije dvije-tri sedmice). Naravno da Justin ima sanse, ali Khabib je vrlo nekarakteristican i ima onu glavusu ogromnu i mislim da su sanse za KO nekih 0.5 u 10
jel te Alem hajpa i kuje u zvijezde znaj da si kita
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Khabib jeste klasa, ali da li si svjestan da je ovo mma. Nema nepobjedljivog borca, uvijek postoji neko sa posebnim stilom borbe koji te može ugroziti.rektalnialpinizam je napisao/la: ↑10 maj 2020, 08:01Druže ja ne znam, ti ako znaš, onda imaš neki insider.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 07:53Znamo i ja i ti da se ta borba nakon ovog 17. Propalog puta nikad nece desit, zato nema smisla da nudiš opklade i da nas uvjeravaš šta bi bilo kad bi bilorektalnialpinizam je napisao/la: ↑10 maj 2020, 07:24Ko bude htio privatnu opkladu kad bude Khabib vs Tony, ako se ikad desi, uvijek ima moj inbox otvoren.![]()
![]()
Ponuda vrijedi i protiv drugih boraca za koje mislite da mogu dobiti Khabiba...
Nemam ja šta tu koga uvjeravati, ako je neko slijep pored očiju i ne vidi toliko jasnu stvar da je Khabib klasa iznad ove trojice, onda nema tu pomoći!
Možda bi bilo ok da namlati sad Justina, pa Conora laprdavog opet, pa klempavog Tonyja, onda bi vjerovatno rekli daj mu Bonesa neka su druga kategorija, samo bilo koga da ga pobijedi, pa i Rogan i Dana da pokušaju!
Khabib aBd 30-0 i penzija, a vi ostatak divizije eto igrajte se klikera i lijepo se igrajte.![]()
Vidjeli smo na primjeru Gaethje Tony. Tony počistio gotovo cijelu diviziju i dođe neko ko je od Alvareza i Dustina bio sklonut da ga onako osramoti.
I meni je Khabib jedan od dražih boraca ali svjedočio sam Rondu, Silvu , Rockhold-Bisping, Dillashaw-Barao i hrpu takvih primjera.
Ovo je kamen papir makaze igra.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Vala, na kraju on njega kacio svih pet rundi. Demonstrirao silu.Marvin je napisao/la: ↑09 maj 2020, 22:47Ja opet mislim da ce zakljucak biti standardni to jest da su Tony i Khabib par nivoa iznad ostatka svoje kategorije.
Ali daleko od toga da je nemoguce da ga Justin zakaci jer Tonya svi zakace a malo ko ima top u ruci ko Justin.
To je apsolutno jedini nacin da ga dobije. Ustvari to je jedini nacin bilo ko da ga dobije jer Tonyev skillset imaju jos 2 borca ikad.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ono što je ključ Justinovog uspjeha, jeste da ne samo što je čitavo vrijeme nalazio lijevi kroše i desni direkt/overhend.
Već je uspio Fergusonov tipični presing preživjeti sa dobrim kretanjem, mnogi borci nisu znali kako da se nose sa tim presingom i onda ih na kraju lomi.
Dustin ima bolji box od Justina ali Justin ima bolje kretanje i jaču bradu, pa je pitanje kako bi se Dustin nosio sa Tony-em.
Justin zbog dobrog kretanja ima vrlo vrlo dobre šanse protiv Khabiba, vidjet ćemo.
Već je uspio Fergusonov tipični presing preživjeti sa dobrim kretanjem, mnogi borci nisu znali kako da se nose sa tim presingom i onda ih na kraju lomi.
Dustin ima bolji box od Justina ali Justin ima bolje kretanje i jaču bradu, pa je pitanje kako bi se Dustin nosio sa Tony-em.
Justin zbog dobrog kretanja ima vrlo vrlo dobre šanse protiv Khabiba, vidjet ćemo.
⚜️~⚜️~⚜️
Justin Gaethje
Lik je nebruseni dijamant bio cijelo vrijeme. Od Homera Simpsona do lika koji je ubio Boga u Tony-u

Lik je nebruseni dijamant bio cijelo vrijeme. Od Homera Simpsona do lika koji je ubio Boga u Tony-u

- AshburtonG
- Kontakt:
Cekaj, i ja sam se ovdje raspravljao sa likovima, koji su tvrdili da Khabib bjezi od ovog psihickog bolesnika? Umislio lik da je neka uber fajtercina, ako lupa metalne stubove po komsiluku.
Covjek je glumio Conora u mecu sa Khabibom, bukvalno branio se od udaraca glavom.
Skolovanje od strane Justina, sad nek mu daju Conora, pa onda Khabib.

Covjek je glumio Conora u mecu sa Khabibom, bukvalno branio se od udaraca glavom.

Skolovanje od strane Justina, sad nek mu daju Conora, pa onda Khabib.

Ja samo zelim reci jedno "Hebem ti sudija mater majmunsku sto nisi prekinuo borbu ranije" !
Ne prekinuti borbu odmah kada je vidio da Justin ne fula niti jedan udarca u glavu odnosno da Toni nije u stanju nista eskivirati je van pameti!

A tako je izgleda i sudija razmisljao pa dopusti onakve strasne povrede da je ono sramota sudijske struke!
Ne prekinuti borbu odmah kada je vidio da Justin ne fula niti jedan udarca u glavu odnosno da Toni nije u stanju nista eskivirati je van pameti!
Da se ne zaboravi!Donnie Darko je napisao/la: ↑10 maj 2020, 06:45Tony odlučio da umori Justina tako što mu blokira udarce licemI ide mu za sad.
Gaethje nema još mnogo u sebi. Tony se nije ni umorio.

A tako je izgleda i sudija razmisljao pa dopusti onakve strasne povrede da je ono sramota sudijske struke!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.