Moderator/ica: rio_Ferdy88
CLS je napisao/la:TD Bersi, fina akcija, fin pas
samo los call sudija ali opet prelos pass Hanie-a.....alko se sabere mozete vi ovo uzetiSaltCityAttack je napisao/la:CLS je napisao/la:TD Bersi, fina akcija, fin pas
Imamo sansu za TD i da idemo sa prednosti 14-9 na odmor... ne mogu da vjerujem da cemo otici sa prednosti na odmor ahahhaa/... ovo ako dobijemo mi smo super bowl
EDIT:
Hanie serem ti se u usta.. sa 2 yarda on baca loptu i INT
.... umjesto da vodimo mi cemo jos primiti TD
... malo je falilo da ljudi odu skroz ... ajjjjjjjjjjjjj ebem ti majkjuuuuuuuu Hanie ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj umro da bogda ..ajjj kako mi gubimo utkamicu
...sta nam covjek uradi ebo sebi mater
hahahahahahahaSaltCityAttack je napisao/la:CLS je napisao/la:TD Bersi, fina akcija, fin pas
EDIT:
... malo je falilo da ljudi odu skroz ... ajjjjjjjjjjjjj ebem ti majkjuuuuuuuu Hanie ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj umro da bogda ..ajjj kako mi gubimo utkamicu
[youtube][/youtube]Zeljovac_1921 je napisao/la:Sta je s ovim Jacksonom ne moze proste pasove ufatiti.
hahahahahahahaSaltCityAttack je napisao/la:CLS je napisao/la:TD Bersi, fina akcija, fin pas
EDIT:
ma zezanciaj baZeljovac_1921 je napisao/la:Ne smijem se tudjoj nesreci, nego su mi smijesni bili izrazi, kao "umro da Bog da " i tako
Cuvaj jarane sutra ce ti trebati, jos posebno ako Brees bude raspolozen.CLS je napisao/la:ma zezanciaj baZeljovac_1921 je napisao/la:Ne smijem se tudjoj nesreci, nego su mi smijesni bili izrazi, kao "umro da Bog da " i takoda malo relaksiramo atmosferu ja svoje ziuvce cuvam za sutra
Da si gledo prvo poluvrijeme ne bi ti bilo smjesno al`dobro nije to bitno sad..Zeljovac_1921 je napisao/la:Ne smijem se tudjoj nesreci, nego su mi smijesni bili izrazi, kao "umro da Bog da " i tako
Znam brate, nisam mislio nista lose. No, dobro, ne bitno.SaltCityAttack je napisao/la:pa stacu brate kad mi covjek podera zivce...ebo majku pa davo im je field poziciju i ljudi uvjek imaju sansu za FG...mi ba imamo bolju statistiku od njih neracunajuci ove INT naseg QB
...pa ebote ovoj odbrani svaka cast sta su ipak na kraju spasili da ne primimo jos TD i tad bi Hania mogli vec proglasiti rahmetli
neka nemoj slutitiZeljovac_1921 je napisao/la:Cuvaj jarane sutra ce ti trebati, jos posebno ako Brees bude raspolozen.CLS je napisao/la:ma zezanciaj baZeljovac_1921 je napisao/la:Ne smijem se tudjoj nesreci, nego su mi smijesni bili izrazi, kao "umro da Bog da " i takoda malo relaksiramo atmosferu ja svoje ziuvce cuvam za sutra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.