NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Ovo jednostavno Heat mora uzeti. James fuli tricu, naprave skok u napadu, pa James zabija. Kasnije fulaju tricu, skok u napadu i Allen trica. Sada gube i Chalmers zabija iz svlačionice tricu. Džabe sve, ovo oni moraju uzeti.
Samo se mora umrijeti... Uzima ovo SAS Duncan MVP
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
1/6 za Chalmersa... jedna je morala ući... makar i ovako
- bear grylls
- Kontakt:
Hhahah battier kao i prosle godine 

Manu opet

- bear grylls
- Kontakt:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kad mi srce nije stalo kad je duncan zamalo pogodio ono aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa druga zaredom aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Iako smo gaa pljuvali mora se priznati James diminator,kakva predstava
Dok SAS ima ovog hadalja Manua kji krele majke mi... zao mi Tim-a u pm.
Dok SAS ima ovog hadalja Manua kji krele majke mi... zao mi Tim-a u pm.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
kako mi je zao dankana , sta je promasio aaaaaaa : /
cestitke hitovcima
cestitke hitovcima
hit you with so many rights you gonna beg for a left
James i Wade šampionski.
Bosha treba trejdat.
Koliko li će LeBron uzeti prstenova, pitanje je sada?!
Čestitke Ray Allenu, LeBron delivers, baby!
Bosha treba trejdat.
Koliko li će LeBron uzeti prstenova, pitanje je sada?!
Čestitke Ray Allenu, LeBron delivers, baby!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- schweinsteiger
- Kontakt:
Hvala Ginobiliju koji je bio tu kad smo ga najvise trebali u 6. i 7. utakmici,bez njega ovo ne bi bilo moguce.
Zadnja izmjena: schweinsteiger, dana/u 21 jun 2013, 05:54, ukupno mijenjano 1 put.
#miasanmia
LBJ
- bear grylls
- Kontakt:
Samo da kazem da su spursi bili odlican protivnik i jako korektna ekipa za razliku od nekih njihovih navijaca ovdje na forumu. Na kraju james svaka cast nije mi bas najdrazi igrac majamia to svi znate ovdje ali svaka mu cast . aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 

- ArthurBishop
- Kontakt:
E ovakav lebron je pravi lebron i za miami i za sebe. Svaka mu čast, zaslužio je. Tima i Parkera mi je najviše žao, i Leonarda moram priznati, dečko je strašno odigrao. Šteta, imali su ih Spursi, al' tako je to u sportu.
Željezničar za život cijeli!
Bilo je suđeno da uzmu.
Jbg najbolji su,ne rade gluposti i imaju LeBrona.
Jbg najbolji su,ne rade gluposti i imaju LeBrona.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dobro rece ovaj komentator SK-a : San Antonio je pobjedio samog sebe.
Cestitke Miamiu na drugoj uzastopnoj tituli.
Cestitke Miamiu na drugoj uzastopnoj tituli.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Čestitke Miamiu na naslovu i pravim navijačima tog kluba.
Također čestitke LeBronu na MUŠKOJ utakmici napokon, nije se upizdio kao mnogo puta ranije i odradio je posao vrhunski kako se i očekuje od velikog igrača.
San Antonio je svoju šansu prokockao u prošloj utakmici.
Također čestitke LeBronu na MUŠKOJ utakmici napokon, nije se upizdio kao mnogo puta ranije i odradio je posao vrhunski kako se i očekuje od velikog igrača.
San Antonio je svoju šansu prokockao u prošloj utakmici.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
jos jednu sezonu u nizu sam vam govorio da ce heat biti prvak, nema na cemu
svaka cast navijacima spursa na fer i korektnom stanju za vrijeme finalne serije, rijetkost je to danas kada ogorceni hate dvije ekipe (svi znamo koje su, jedna se pogotovo dokazuje iz dana u dan) hara na forumu, nadam se da oni isto misle, nba liga ima ponovo iste prvake, james ima drugi naslov, wade treci, jedva cekam iducu sezonu, IDEMO OPET ODBRANITI TITULU PRVAKA 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Spursi su zakazali kada se najmanje od njih očekivalo, a to je 20 sekundi na game 6. Tako iskusna ekipa i tako kvalitetan trener nisu smijeli sebi dozvoliti taj luksus da od dobivenog meča izgube. Manu i Leonard promašiše po 1 slobodno bacanje. Duncan na klupi u tim trenucima,tako da bih rekao da sami su sebe pobijedili.
Heat je imao nenormalno sreću u toj game 6 gdje promašiše dvije trice i oba puta skok u napadu te brza trojka. Game 7 je za njih očigledno bila samo čista formalnost.
Čestitke, bolji su bili, rezultat ne laže.
Sljedeće sezone možemo očekivati slabiji San Antonio. Iako se svake godine govori da su stari, ne mogu, ovaj put to zaista i jesu. Manu nije ni blizu prijašnjeg, a ne znam kako će Tim podnijeti ovo razočaranje. Parker ne može sam, a Green očigledno nije kalibar za vrhunskog igrača. Podsjeti me na Lin-a prošle sezone. Leonard je njihova buduća zvijezda i mislim da će par godina stagnirati u PO 1-2 runda.
Heat teško do novog prstena može, Allen stariji, Wade koljena, Bosh užasan i u ovom finalu. James ne može sam.
Oklohama uz zdravog Russella može napokon otići do kraja. Možda bi i ove sezone, ali povrede su sastavni dio košarke.
Bullsi, isto kao Oklohama.
Ostali mogu iznenaditi, ne da mi se o svakoj ekipi posebno pisati, to ako Bog da na novoj temi o NBA 2013\2014
Heat je imao nenormalno sreću u toj game 6 gdje promašiše dvije trice i oba puta skok u napadu te brza trojka. Game 7 je za njih očigledno bila samo čista formalnost.
Čestitke, bolji su bili, rezultat ne laže.
Sljedeće sezone možemo očekivati slabiji San Antonio. Iako se svake godine govori da su stari, ne mogu, ovaj put to zaista i jesu. Manu nije ni blizu prijašnjeg, a ne znam kako će Tim podnijeti ovo razočaranje. Parker ne može sam, a Green očigledno nije kalibar za vrhunskog igrača. Podsjeti me na Lin-a prošle sezone. Leonard je njihova buduća zvijezda i mislim da će par godina stagnirati u PO 1-2 runda.
Heat teško do novog prstena može, Allen stariji, Wade koljena, Bosh užasan i u ovom finalu. James ne može sam.
Oklohama uz zdravog Russella može napokon otići do kraja. Možda bi i ove sezone, ali povrede su sastavni dio košarke.
Bullsi, isto kao Oklohama.
Ostali mogu iznenaditi, ne da mi se o svakoj ekipi posebno pisati, to ako Bog da na novoj temi o NBA 2013\2014

Joj Face Jamesu

nadam se da su neki forumasi culi jamesovu izjavu na kraju
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.