BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

HzBvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la HzBvB » 01 nov 2011, 13:52

gruezi je napisao/la:zasto bi prodavali lewu kad je euro za 6 mjeseci a on tu ako zabije gol ili 2 cijena mu skace bar za 30 posto pogotovo uzimajuci u obzir da ce imati jos 2 god ugovora...
Pametna ti je ta... bolje bi bilo Subotica prodati , ja ga licno nebi zalio ni sekunde ako stvarno Man Utd zeli dati 23 mil...( mada bi jos koji milioncic da im izvucemo bilo extra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ),Imali bi Santanu koji ako nije ni bolji nije ni gori od Subotica...vratio bi se Julian Koch , i zainteresirani smo za onog malog iz FCN ...fino bi se to popunilo ostalo bi nam nekih blizu 20 mil...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 nov 2011, 14:03

HzBvB je napisao/la:
gruezi je napisao/la:zasto bi prodavali lewu kad je euro za 6 mjeseci a on tu ako zabije gol ili 2 cijena mu skace bar za 30 posto pogotovo uzimajuci u obzir da ce imati jos 2 god ugovora...
Pametna ti je ta... bolje bi bilo Subotica prodati , ja ga licno nebi zalio ni sekunde ako stvarno Man Utd zeli dati 23 mil...( mada bi jos koji milioncic da im izvucemo bilo extra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ),Imali bi Santanu koji ako nije ni bolji nije ni gori od Subotica...vratio bi se Julian Koch , i zainteresirani smo za onog malog iz FCN ...fino bi se to popunilo ostalo bi nam nekih blizu 20 mil...
ma ako ce se prodavat vec skoro pa potpuno afirmisanin igrac,da bi se dovelo neko djete koje ce tek u dormundu stasavat onda se mozemo posrat na ovaj klub...necemo mi nikada psotati ozbiljan klub dok god budemo proddavali bitnije igrace a dovodili djecu...maltene smo filijala jacim ekipama..**** to... :evil: :evil: onda od nas nikad nista ozb se nece ocekivat ...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 nov 2011, 15:19

Veceras ocekujem pobjedu i sve osim iste bi bilo veliko razocarenje. Ova utakmica je mnogo zancajna iz vise razloga i ukoliko BVB nedodje do pobjede netreba se onda cuditi negativnih reakcija Njemackih medija.
Nemam namjeru da provociram - i navijaci BVB-a na ovom forumu znaju da postujem ovaj klub - ali malo je cudno da sada Rauball i Sammer sute i nepricaju o toj UEFA-inoj ranglisti, a prethodnih sezona i jedan i drugi su znali filozofirati preko medija nakon neuspjeha jednog kluba u Evropi.

Moja vecerasnja prognoza je 3:0 za BVB, a golove ce postici Lewandowski (2) i Götze.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 01 nov 2011, 15:21

amerosm je napisao/la:Veceras ocekujem pobjedu i sve osim iste bi bilo veliko razocarenje. Ova utakmica je mnogo zancajna iz vise razloga i ukoliko BVB nedodje do pobjede netreba se onda cuditi negativnih reakcija Njemackih medija.
Nemam namjeru da provociram - i navijaci BVB-a na ovom forumu znaju da postujem ovaj klub - ali malo je cudno da sada Rauball i Sammer sute i nepricaju o toj UEFA-inoj ranglisti, a prethodnih sezona i jedan i drugi su znali filozofirati preko medija nakon neuspjeha jednog kluba u Evropi.

Moja vecerasnja prognoza je 3:0 za BVB, a golove ce postici Lewandowski (2) i Götze.

Dobro si rekao druze za Sammera i Rauballa, jbg shvati ih da im je srce crno zuto :) ... Nadam se da cemo dobit ali nisam siguran u to ... Nadam se da ce ti prognoza bit tacna ...
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 01 nov 2011, 15:45

Semir bvb je napisao/la:Evo još malo glasina: ManUtd sprema januarsku ponudu za Subotića od 23 mil eura.

Manchester United bereitet ein Angebot über 23 Millionen Euro für Neven Subotić von Borussia Dortmund vor. Der englische Rekordmeister will den Abwehrspieler im Winter verpflichten (‚Footylatest‘),
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/sub ... anda/67330" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja kad sam ovako nešto pisao za Subotića (transfer oko 25 mil.) mene su ovde neki poznavaoci fudbalskog tržišta ismijavali. :twisted:
Pronaće se oni koji su to,a ima ih više ;) (pogledajte na BvB temi str.215,217,218 :D )
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 01 nov 2011, 17:22

Znal neko od vas hocel se kodirat veceras Nova Tv ?
BvB Echte Liebe !!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 01 nov 2011, 17:27

mma_hz je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:
ma ako ce se prodavat vec skoro pa potpuno afirmisanin igrac,da bi se dovelo neko djete koje ce tek u dormundu stasavat onda se mozemo posrat na ovaj klub...necemo mi nikada psotati ozbiljan klub dok god budemo proddavali bitnije igrace a dovodili djecu...maltene smo filijala jacim ekipama..**** to... :evil: :evil: onda od nas nikad nista ozb se nece ocekivat ...
Nerealno je da ocekujes da BvB zadrzi igraca kad ga trazi neki veliki tim...samo da se ne ponovi Sahin ( odlazak za malo novca )...Subotic i nije neko cijim odlaskom bi trpila igra BvB..a dobre pare se mogu dobiti....

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 01 nov 2011, 19:12

slažem se sa predhodnim kolegom pogotovo ovaj dio za subu,nije neki igrač za kojim bi trpili,nego po meni postava za večeras djeluje pomalo zabrinjavajuće,jer pero ne izgleda nikako kompaktan za ovu ekipu,bez obzira što nekad i utrefi neki go,al et,mislim da su spremni večeras da nas obraduju,po ko zna koji put :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 nov 2011, 19:39

Ode vam Subotic, ode Gotze, raspade se milionerska ekipica. :mrgreen:
No hard feelings.

Hocu da malo zagrijem atmosferu pred prgave Grke, koji se u svakom slucaju moraju nakantati, a vjerujem da je BvB sposoban da to isti uradi.
Signal Iduna Park, Westfalen, kako god veceras mora biti neosvojiva tvrdjava za goste.

Pobjedom bi se ukljucili u borbu za drugo mjesto, ali samo u slucaju da Arsenal dobije Marseille, u suprotnom bi situacija bila iznimno teska (daleko bilo). ;)

Sretno!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 nov 2011, 19:57

Damir_BvB je napisao/la:Znal neko od vas hocel se kodirat veceras Nova Tv ?
Hoće. :x

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 nov 2011, 19:59

maverick_tz je napisao/la:slažem se sa predhodnim kolegom pogotovo ovaj dio za subu,nije neki igrač za kojim bi trpili,nego po meni postava za večeras djeluje pomalo zabrinjavajuće,jer pero ne izgleda nikako kompaktan za ovu ekipu,bez obzira što nekad i utrefi neki go,al et,mislim da su spremni večeras da nas obraduju,po ko zna koji put :D :D :D :D :D :D :D :D :D
jeste ako ce ga na toj poziciji mjenjati neko djete koje tek treba da postane igrac ,pa kad to postane prodacemo ga isto kao i subotica i sve tako u krug kaskati i tapkati u mjestu dok ostali samo rastu.. :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 nov 2011, 20:03

mma_hz je napisao/la: jeste ako ce ga na toj poziciji mjenjati neko djete koje tek treba da postane igrac ,pa kad to postane prodacemo ga isto kao i subotica i sve tako u krug kaskati i tapkati u mjestu dok ostali samo rastu.. :mrgreen: :mrgreen:
Sudbina ovih malo manjih klubova, nažalost.

Večeras sam svim srcem uz vas, sretno. :)
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 nov 2011, 20:09

Očekujem pobjedu, nadam se hendikepu. :mrgreen:

Pogledah sastav prije par minuta i ne vidim kako BvB ovdje može zijaniti bodove. Dodatni motiv imaju u tome što su ih Grci nadigrali prije 15-ak dana, a sigurno će se osluškivati i rezultat sa Emiratesa. :mrgreen: A, i vrijeme je za prvu Kloppovu pobjedu u CL, zar ne? Kao i prvu pobjedu za većinu ovih momaka koji igraju za Borussiju. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 01 nov 2011, 20:16

ljudi znal ko imal kakav live stream,možda ZDF ???

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 01 nov 2011, 20:17

Što se tiče transfer politike našeg kluba imaju moje puno povjerenje. Ako i prodaju Subotića garantujem da imaju nekog asa u rukavu (Wollscheid) tako da bih odmah potpisao.

Mada mislim da mediji nekad samovoljno sele razne igrače u druge klubove. Nije prvi put. Tako i ovo, jer je to još uvijek prazna priča jer nema nikakvih potvrda ni s jedne a ni s druge strane.
geronimo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: jeste ako ce ga na toj poziciji mjenjati neko djete koje tek treba da postane igrac ,pa kad to postane prodacemo ga isto kao i subotica i sve tako u krug kaskati i tapkati u mjestu dok ostali samo rastu.. :mrgreen: :mrgreen:
Sudbina ovih malo manjih klubova, nažalost.

Večeras sam svim srcem uz vas, sretno. :)
Dopusti da se nasmijem :lol: :lol: :lol:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 nov 2011, 20:19

maverick_tz je napisao/la:ljudi znal ko imal kakav live stream,možda ZDF ???
Ako si na adsl-u, možeš preko Arene gledati. Mislim da je na Areni Sport 3 Borussia, a na dvojci je multiprenos. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 01 nov 2011, 20:21

Ej jel istina da je Bender-u upitna karijera zbog povrede ?

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 01 nov 2011, 20:25

Evo i sastava za večeras:
Kagawa na klupi.

BVB: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Kehl, Leitner - Großkreutz, Götze, Perisic, Lewandowski

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 nov 2011, 20:26

Semir bvb je napisao/la: Dopusti da se nasmijem :lol: :lol: :lol:
Samo ti, nije frka.
Ne znam jesi li me u potpunosti razumio, ako jesi i ja ću se početi smijati. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 nov 2011, 20:27

HzBvB je napisao/la:Ej jel istina da je Bender-u upitna karijera zbog povrede ?
Je l' ti to Šole rek'o? I mene je danas pit'o. :mrgreen: Kao nešto zbog očiju or sth. like that. Evo šta sam jedino pronaš'o o njemu u posljednje vrijeme:
Auch für das Spiel gegen Piräus am Dienstag sei sein Einsatz gefährdet, so Bender: "Meinem Fuß geht es jetzt immer noch nicht besser, er ist immer noch taub", von daher sei sein Einsatz am Dienstag zur Zeit noch ungewiss.
.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.