Pametna ti je ta... bolje bi bilo Subotica prodati , ja ga licno nebi zalio ni sekunde ako stvarno Man Utd zeli dati 23 mil...( mada bi jos koji milioncic da im izvucemo bilo extragruezi je napisao/la:zasto bi prodavali lewu kad je euro za 6 mjeseci a on tu ako zabije gol ili 2 cijena mu skace bar za 30 posto pogotovo uzimajuci u obzir da ce imati jos 2 god ugovora...
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
ma ako ce se prodavat vec skoro pa potpuno afirmisanin igrac,da bi se dovelo neko djete koje ce tek u dormundu stasavat onda se mozemo posrat na ovaj klub...necemo mi nikada psotati ozbiljan klub dok god budemo proddavali bitnije igrace a dovodili djecu...maltene smo filijala jacim ekipama..**** to...HzBvB je napisao/la:Pametna ti je ta... bolje bi bilo Subotica prodati , ja ga licno nebi zalio ni sekunde ako stvarno Man Utd zeli dati 23 mil...( mada bi jos koji milioncic da im izvucemo bilo extragruezi je napisao/la:zasto bi prodavali lewu kad je euro za 6 mjeseci a on tu ako zabije gol ili 2 cijena mu skace bar za 30 posto pogotovo uzimajuci u obzir da ce imati jos 2 god ugovora...![]()
![]()
![]()
),Imali bi Santanu koji ako nije ni bolji nije ni gori od Subotica...vratio bi se Julian Koch , i zainteresirani smo za onog malog iz FCN ...fino bi se to popunilo ostalo bi nam nekih blizu 20 mil...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Veceras ocekujem pobjedu i sve osim iste bi bilo veliko razocarenje. Ova utakmica je mnogo zancajna iz vise razloga i ukoliko BVB nedodje do pobjede netreba se onda cuditi negativnih reakcija Njemackih medija.
Nemam namjeru da provociram - i navijaci BVB-a na ovom forumu znaju da postujem ovaj klub - ali malo je cudno da sada Rauball i Sammer sute i nepricaju o toj UEFA-inoj ranglisti, a prethodnih sezona i jedan i drugi su znali filozofirati preko medija nakon neuspjeha jednog kluba u Evropi.
Moja vecerasnja prognoza je 3:0 za BVB, a golove ce postici Lewandowski (2) i Götze.
Nemam namjeru da provociram - i navijaci BVB-a na ovom forumu znaju da postujem ovaj klub - ali malo je cudno da sada Rauball i Sammer sute i nepricaju o toj UEFA-inoj ranglisti, a prethodnih sezona i jedan i drugi su znali filozofirati preko medija nakon neuspjeha jednog kluba u Evropi.
Moja vecerasnja prognoza je 3:0 za BVB, a golove ce postici Lewandowski (2) i Götze.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Veceras ocekujem pobjedu i sve osim iste bi bilo veliko razocarenje. Ova utakmica je mnogo zancajna iz vise razloga i ukoliko BVB nedodje do pobjede netreba se onda cuditi negativnih reakcija Njemackih medija.
Dobro si rekao druze za Sammera i Rauballa, jbg shvati ih da im je srce crno zuto
BvB Echte Liebe !!!
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/sub ... anda/67330" onclick="window.open(this.href);return false;Semir bvb je napisao/la:Evo još malo glasina: ManUtd sprema januarsku ponudu za Subotića od 23 mil eura.
Manchester United bereitet ein Angebot über 23 Millionen Euro für Neven Subotić von Borussia Dortmund vor. Der englische Rekordmeister will den Abwehrspieler im Winter verpflichten (‚Footylatest‘),
Ja kad sam ovako nešto pisao za Subotića (transfer oko 25 mil.) mene su ovde neki poznavaoci fudbalskog tržišta ismijavali.
Pronaće se oni koji su to,a ima ih više
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Nerealno je da ocekujes da BvB zadrzi igraca kad ga trazi neki veliki tim...samo da se ne ponovi Sahin ( odlazak za malo novca )...Subotic i nije neko cijim odlaskom bi trpila igra BvB..a dobre pare se mogu dobiti....mma_hz je napisao/la:ma ako ce se prodavat vec skoro pa potpuno afirmisanin igrac,da bi se dovelo neko djete koje ce tek u dormundu stasavat onda se mozemo posrat na ovaj klub...necemo mi nikada psotati ozbiljan klub dok god budemo proddavali bitnije igrace a dovodili djecu...maltene smo filijala jacim ekipama..**** to...HzBvB je napisao/la:Pametna ti je ta... bolje bi bilo Subotica prodati , ja ga licno nebi zalio ni sekunde ako stvarno Man Utd zeli dati 23 mil...( mada bi jos koji milioncic da im izvucemo bilo extragruezi je napisao/la:zasto bi prodavali lewu kad je euro za 6 mjeseci a on tu ako zabije gol ili 2 cijena mu skace bar za 30 posto pogotovo uzimajuci u obzir da ce imati jos 2 god ugovora...![]()
![]()
![]()
),Imali bi Santanu koji ako nije ni bolji nije ni gori od Subotica...vratio bi se Julian Koch , i zainteresirani smo za onog malog iz FCN ...fino bi se to popunilo ostalo bi nam nekih blizu 20 mil...
![]()
onda od nas nikad nista ozb se nece ocekivat ...
-
maverick_tz
- Kontakt:
slažem se sa predhodnim kolegom pogotovo ovaj dio za subu,nije neki igrač za kojim bi trpili,nego po meni postava za večeras djeluje pomalo zabrinjavajuće,jer pero ne izgleda nikako kompaktan za ovu ekipu,bez obzira što nekad i utrefi neki go,al et,mislim da su spremni večeras da nas obraduju,po ko zna koji put

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ode vam Subotic, ode Gotze, raspade se milionerska ekipica.
No hard feelings.
Hocu da malo zagrijem atmosferu pred prgave Grke, koji se u svakom slucaju moraju nakantati, a vjerujem da je BvB sposoban da to isti uradi.
Signal Iduna Park, Westfalen, kako god veceras mora biti neosvojiva tvrdjava za goste.
Pobjedom bi se ukljucili u borbu za drugo mjesto, ali samo u slucaju da Arsenal dobije Marseille, u suprotnom bi situacija bila iznimno teska (daleko bilo).
Sretno!
No hard feelings.
Hocu da malo zagrijem atmosferu pred prgave Grke, koji se u svakom slucaju moraju nakantati, a vjerujem da je BvB sposoban da to isti uradi.
Signal Iduna Park, Westfalen, kako god veceras mora biti neosvojiva tvrdjava za goste.
Pobjedom bi se ukljucili u borbu za drugo mjesto, ali samo u slucaju da Arsenal dobije Marseille, u suprotnom bi situacija bila iznimno teska (daleko bilo).
Sretno!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hoće.Damir_BvB je napisao/la:Znal neko od vas hocel se kodirat veceras Nova Tv ?
jeste ako ce ga na toj poziciji mjenjati neko djete koje tek treba da postane igrac ,pa kad to postane prodacemo ga isto kao i subotica i sve tako u krug kaskati i tapkati u mjestu dok ostali samo rastu..maverick_tz je napisao/la:slažem se sa predhodnim kolegom pogotovo ovaj dio za subu,nije neki igrač za kojim bi trpili,nego po meni postava za večeras djeluje pomalo zabrinjavajuće,jer pero ne izgleda nikako kompaktan za ovu ekipu,bez obzira što nekad i utrefi neki go,al et,mislim da su spremni večeras da nas obraduju,po ko zna koji put![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
Sudbina ovih malo manjih klubova, nažalost.mma_hz je napisao/la: jeste ako ce ga na toj poziciji mjenjati neko djete koje tek treba da postane igrac ,pa kad to postane prodacemo ga isto kao i subotica i sve tako u krug kaskati i tapkati u mjestu dok ostali samo rastu..![]()
Večeras sam svim srcem uz vas, sretno.
Vom Jäger zum Gejagten
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Očekujem pobjedu, nadam se hendikepu.
Pogledah sastav prije par minuta i ne vidim kako BvB ovdje može zijaniti bodove. Dodatni motiv imaju u tome što su ih Grci nadigrali prije 15-ak dana, a sigurno će se osluškivati i rezultat sa Emiratesa.
A, i vrijeme je za prvu Kloppovu pobjedu u CL, zar ne? Kao i prvu pobjedu za većinu ovih momaka koji igraju za Borussiju. 
Pogledah sastav prije par minuta i ne vidim kako BvB ovdje može zijaniti bodove. Dodatni motiv imaju u tome što su ih Grci nadigrali prije 15-ak dana, a sigurno će se osluškivati i rezultat sa Emiratesa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
maverick_tz
- Kontakt:
ljudi znal ko imal kakav live stream,možda ZDF ???
Što se tiče transfer politike našeg kluba imaju moje puno povjerenje. Ako i prodaju Subotića garantujem da imaju nekog asa u rukavu (Wollscheid) tako da bih odmah potpisao.
Mada mislim da mediji nekad samovoljno sele razne igrače u druge klubove. Nije prvi put. Tako i ovo, jer je to još uvijek prazna priča jer nema nikakvih potvrda ni s jedne a ni s druge strane.

Mada mislim da mediji nekad samovoljno sele razne igrače u druge klubove. Nije prvi put. Tako i ovo, jer je to još uvijek prazna priča jer nema nikakvih potvrda ni s jedne a ni s druge strane.
Dopusti da se nasmijemgeronimo je napisao/la:Sudbina ovih malo manjih klubova, nažalost.mma_hz je napisao/la: jeste ako ce ga na toj poziciji mjenjati neko djete koje tek treba da postane igrac ,pa kad to postane prodacemo ga isto kao i subotica i sve tako u krug kaskati i tapkati u mjestu dok ostali samo rastu..![]()
Večeras sam svim srcem uz vas, sretno.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako si na adsl-u, možeš preko Arene gledati. Mislim da je na Areni Sport 3 Borussia, a na dvojci je multiprenos.maverick_tz je napisao/la:ljudi znal ko imal kakav live stream,možda ZDF ???
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ej jel istina da je Bender-u upitna karijera zbog povrede ?
Evo i sastava za večeras:
Kagawa na klupi.
BVB: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Kehl, Leitner - Großkreutz, Götze, Perisic, Lewandowski
Kagawa na klupi.
BVB: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Kehl, Leitner - Großkreutz, Götze, Perisic, Lewandowski
Samo ti, nije frka.Semir bvb je napisao/la: Dopusti da se nasmijem![]()
![]()
Ne znam jesi li me u potpunosti razumio, ako jesi i ja ću se početi smijati.
Vom Jäger zum Gejagten
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' ti to Šole rek'o? I mene je danas pit'o.HzBvB je napisao/la:Ej jel istina da je Bender-u upitna karijera zbog povrede ?
.Auch für das Spiel gegen Piräus am Dienstag sei sein Einsatz gefährdet, so Bender: "Meinem Fuß geht es jetzt immer noch nicht besser, er ist immer noch taub", von daher sei sein Einsatz am Dienstag zur Zeit noch ungewiss.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.