Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

guillermo
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la guillermo » 24 jun 2015, 19:28

Niko ovdje ne pljuje Viscu svaka njemu cast na dva gola i velika tri boda,no reci da je bolji od Hajrovica je cista glupost bez obzira sto je u boljoj formi.Jednostavno momak pored brzine nema nista vise za ponudit.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 jun 2015, 19:29

Chinaglia je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Inače na samom početku utakmice je pisao kako Višća veze nema i da ga treba prestati pozivati u reprezentaciju. Samo da podsjetim da je Višća,pred utakmicu sa Izraelom,bio jedini standardan u reprezentaciji.
ajde, ne lupaj, pisao sam da nije kvalitet za početni sastav i stojim iza toga, jer nije ;)

ima dana za megdana, pokazat' će se :!:
Pokazao se i prije,ko se imalo razumije u fudbal primjetio je to. Naveo bih i utakmice,ali ne pamtim stvarno ko je kad dobro igrao.
Smatram i ja da je Hajrović veći potencijal od Višće,ali Višća je bio u boljoj formi i zato je zaslužio prvih 11 i to opravdao.
Ako se ne slažeš sa ovim ne moraš nastaviti pljuvati po Višći,definitvno to nije zaslužio. ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jun 2015, 19:32

gdje je pljuvanje kad kažeš da frajer nema kvalitet za početni sastav? al' štaš, čim nešto kažeš za našeg igrača, odmah je pljuvanje, to se ne smije, a kad drugu psuješ mater, kad psuješ boga, to je normala, je l' tako? jebga, takvo smo društvo, nenormalno nam je normalno

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 jun 2015, 19:32

guillermo je napisao/la:Niko ovdje ne pljuje Viscu svaka njemu cast na dva gola i velika tri boda,no reci da je bolji od Hajrovica je cista glupost bez obzira sto je u boljoj formi.Jednostavno momak pored brzine nema nista vise za ponudit.
OK...koji onda klinac znaci forma, zabijanje i konstantno igranje u klubu ako ce ti igrati neki navijac koji je u "mnogim segmentima igre" bolji od doticnog ? pa majka mu stara, vecina se slaze da je Hajrovic kompletniji igrac, ali u onom trenutku kad smo igrali protiv Izraela, reci da Visca nije zasluzio pocetni sastav a Hajrovic jeste, iskreno s takvim osoba ne treba ni pokusavati ostvariti neku konverzaciju...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2015, 19:33

Logika nalaze da su nam potrebni i Visca i Hajrovic. Posto se radi o igracima slicne vrijednosti i razlicitih igrackih atributa ( i prednosti ). Kako i kojega ce koristiti Mesa zavisi od protivnika i forme tih igraca u svojim klubovima. Sad zasad je prerano o tome govoriti. Ne treba iskljuciti ni jednog ni drugog igraca jer su obadvojica itekako potrebni. A Mesa nam je dokazao da za razliku od proslog selektora zna itekako da prilagodi taktiku protivniku pa i izbor igraca. Dao je sansu i jednom i drugom igracu i ocekujem da ce izabrati boljega protiv Belgije. Sad zasad nema niko nikakvog razloga da sumnja u Mesu jer radi odlican posao i nema se mu sta za prigovoriti. Od izbora igraca pa sve do taktike koja je najbolja moguca. :thumbup: :thumbup:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2015, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 jun 2015, 19:33

Chinaglia je napisao/la:gdje je pljuvanje kad kažeš da frajer nema kvalitet za početni sastav? al' štaš, čim nešto kažeš za našeg igrača, odmah je pljuvanje, to se ne smije, a kad drugu psuješ mater, kad psuješ boga, to je normala, je l' tako? jebga, takvo smo društvo, nenormalno nam je normalno
dobro,ismijavanje
ne znam šta si se uhvatio Višće,ja da pišem za nekog prije utakmice kako veze nema i kako ne zaslužuje dres reprezentacije,onda taj igrač odluči utakmicu,prestao bih pisati na ovom pdfu više.Očito ti ne bi,i još nastavljaš ismijavati,zato sam i odgovorio.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 24 jun 2015, 19:36

Kod nas izgleda nije moguće pohvaliti jednog igraca a da se istovremeno ne kritikuje drugi igrac.Obojica (i Edin i Izet) imaju svoje prednosti i mane kao igraci. Treba da igra onaj koji u datom trenutku zadovoljava potrebne kriterije koje pred nas stavlja protivnik.Izrael je jedna prica Belgija sasvim druga.Mesa je dovoljno pametan da zna koji igrac moze pruziti vise na određenoj utakmici, protiv Izraela Visca je bio pun pogodak , ko garantuje da protiv Belgije ili Andore to nece biti Hajrovic.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jun 2015, 19:37

pusti ti mene, ako ti se ne sviđa šta pišem, nemaš potrebu da odgovaraš, iako mi je svejedno :roll: imaš opciju ignore, iskoristije i mirna Bosna :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2015, 19:37

edoo3 je napisao/la:Kod nas izgleda nije moguće pohvaliti jednog igraca a da se istovremeno ne kritikuje drugi igrac.Obojica (i Edin i Izet) imaju svoje prednosti i mane kao igraci. Treba da igra onaj koji u datom trenutku zadovoljava potrebne kriterije koje pred nas stavlja protivnik.Izrael je jedna prica Belgija sasvim druga.Mesa je dovoljno pametan da zna koji igrac moze pruziti vise na određenoj utakmici, protiv Izraela Visca je bio pun pogodak , ko garantuje da protiv Belgije ili Andore to nece biti Hajrovic.
TO JE TO !! ( istovremeno ) :D :D
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 jun 2015, 19:40

Chinaglia je napisao/la:pusti ti mene, ako ti se ne sviđa šta pišem, nemaš potrebu da odgovaraš, iako mi je svejedno :roll: imaš opciju ignore, iskoristije i mirna Bosna :D
U nedostatku argumenata ...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jun 2015, 19:43

pinoglavi je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:pusti ti mene, ako ti se ne sviđa šta pišem, nemaš potrebu da odgovaraš, iako mi je svejedno :roll: imaš opciju ignore, iskoristije i mirna Bosna :D
bolan, o čemu pričaš? :facepalm: govorim ti nešto prosto, ako ti ne paše šta pišem, stavi me na ignore, kao što sam i ja neke stavio, jer ne želim da se bavim budalama, a ti spominješ nekakav nedostatak argumenata, kao da s tobom vodim takvu diskusiju

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 jun 2015, 19:56

Chinaglia je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
bolan, o čemu pričaš? :facepalm: govorim ti nešto prosto, ako ti ne paše šta pišem, stavi me na ignore, kao što sam i ja neke stavio, jer ne želim da se bavim budalama, a ti spominješ nekakav nedostatak argumenata, kao da s tobom vodim takvu diskusiju
Jarane ako ti možeš ismijavat Višću,mogu ti i ja pisati da je retardirano to što radiš. Ovo je forum,odgovarat ću kome god hoću.Pozdrav :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jun 2015, 20:03

o bože, ismijavaj bolan, kao da me to dotiče :facepalm: radi šta hoćeš, samo ti govorim da je retardirano odgovarat' nekome svaki put kad napiše nešto o nekom igraču :roll: šta sad, trebam skakat' svaki put kad neko nešto napiše o ovom ili onom igraču? :wtf: zaboli me qrac, neka piše ko šta želi, kakve veze ja imam s tim, ili bilo ko od vas?! samo sam iznio mišljenje da je bolje nekoga stavit' na ignore, nego mu odgovarat' svaki put, pri čemu će svaka rasprava završit' na isti način, svako će pričat' svoju priču, kao što ti i ja možemo ovako do sutra

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 jun 2015, 20:14

Chinaglia je napisao/la:o bože, ismijavaj bolan, kao da me to dotiče :facepalm: radi šta hoćeš, samo ti govorim da je retardirano odgovarat' nekome svaki put kad napiše nešto o nekom igraču :roll: šta sad, trebam skakat' svaki put kad neko nešto napiše o ovom ili onom igraču? :wtf: zaboli me qrac, neka piše ko šta želi, kakve veze ja imam s tim, ili bilo ko od vas?! samo sam iznio mišljenje da je bolje nekoga stavit' na ignore, nego mu odgovarat' svaki put, pri čemu će svaka rasprava završit' na isti način, svako će pričat' svoju priču, kao što ti i ja možemo ovako do sutra
Ako nećeš da gledaš moje odgovore na tvoja ismijavanja Višće stavi me na ignore kao što meni savjetuješ :D
Ne odgovaram kad god neko pljuje igrača,kao što misliš, al mi tvoji komentari za Višću paraju oči pa moram odgovoriti.
Uostalom ne znam šta očekuješ na forumu, da ti niko sa suprotnim mišljenjem ne odgovori? :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jun 2015, 20:27

ne, nego ne očekujem da svaki put odgovaraš na moje postove o Višči, tebi je jasan moj stav o njemu, kao i meni tvoj stav o mojim komentarima :D ako budeš i dalje skako na komentare o Višći, a da nisu konstruktivni, onda ću te morat' poslat' na ignore, a ne želim, navijaš za Slobodu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 jun 2015, 00:34

guillermo je napisao/la:Niko ovdje ne pljuje Viscu svaka njemu cast na dva gola i velika tri boda,no reci da je bolji od Hajrovica je cista glupost bez obzira sto je u boljoj formi.Jednostavno momak pored brzine nema nista vise za ponudit.
Zasto Hajrovic nije uspio u Turskoj? U 370 minuta na terenu nije uspio ni jedan gol dati, imao je 1 asistenciju. Presao u Werder isto tanko. Sta to Hajrovic ima vise da ponudi od Visce osim suta?
Visca je ove sezone zabio 8 golova i imao je 4 asistenicje.
Zna i Visca okrenuti igraca, Kompany je bas na njemu zuti zaradio. Zabaleta u St. Luisu.
I jedan i drugi su tu negdje. Ovdje se pise kao da je Hajrovic daleko daleko bolji gdje su cinjenice...

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 25 jun 2015, 00:50

Neka nama Izeta ohladite..
Sjasite.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2015, 00:53

Senegal je napisao/la:Neka nama Izeta ohladite..
Sjasite.
:thumbup: :thumbup:

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 25 jun 2015, 00:56

Sto se kod nas vazda moraju uporedjivati igraci? Visca i Hajrovic imaju svoje kvalitete, a obojica su pokazali te kvalitete u reprezentativnom dresu. I jedan i drugi imaju mjesta na spisku, pa nek igra taj koji je u najboljoj formi ili taj koji se najbolje uklapa u Mesinu taktiku.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 25 jun 2015, 00:58

nut_shell je napisao/la:Sto se kod nas vazda moraju uporedjivati igraci? Visca i Hajrovic imaju svoje kvalitete, a obojica su pokazali te kvalitete u reprezentativnom dresu. I jedan i drugi imaju mjesta na spisku, pa nek igra taj koji je u najboljoj formi ili taj koji se najbolje uklapa u Mesinu taktiku.
:thumbup:

Ma ono jaci smo od Brazila :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.