Rafinha mi se svidja, samo sto on ne igra lijevog beka...Wolverine je napisao/la:Rafinha
capdevilla ? katalonac ?
Nema veze sto je Capdevilla katalonac
@ Furymaker - nema veze sto je igrao u kup uefa, on se moze registrovati
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Rafinha mi se svidja, samo sto on ne igra lijevog beka...Wolverine je napisao/la:Rafinha
capdevilla ? katalonac ?
neka hvala,dovidjenjaWolverine je napisao/la:31 ljetoJameS je napisao/la:dobar,koliko on ima god.tax je napisao/la:zaboravi mozda bi mogao capdevila
to jest. ipak je druga vrsta katalonca. nisam to vidio odmah.Pipita je napisao/la:Rafinha mi se svidja, samo sto on ne igra lijevog beka...Wolverine je napisao/la:Rafinha
capdevilla ? katalonac ?
Nema veze sto je Capdevilla katalonacDosta smo mi puta trgovali sa Espanyolom
pogotovo s igracima iz omladinske skole
@ Furymaker - nema veze sto je igrao u kup uefa, on se moze registrovati
da al je iz Espanjolove omladinske skole.Furymaker je napisao/la:Assou Ekotto , ili Gereth Bale ? Mladi , a i vjerujem da ce kostati oko 10mil eura , ...
Ekotto je kao i Pepe po ponosanju , a to se Perezu svidjaDivljak al dobro obavlja svoj posao
i da btw. nije capdevilla u Espanyolu nego Villarrealu -.-
Rekao je Wolverine da je katalonac, a ja kazem da smo vec kupovali katalonce od Espanyola. Capdevilla je kerijeru poceo u Espanyolu, nisi me dobro shvatio, a vjerovatno sam se ja slabi izrazio...Furymaker je napisao/la:Assou Ekotto , ili Gereth Bale ? Mladi , a i vjerujem da ce kostati oko 10mil eura , ...
Ekotto je kao i Pepe po ponosanju , a to se Perezu svidjaDivljak al dobro obavlja svoj posao
i da btw. nije capdevilla u Espanyolu nego Villarrealu -.-
kakav ba sabrettax je napisao/la:mogo bi onaj turcin sabret tako nesto bek nije los igrac
onda mi je sad jasno zasto si ga usporedio sa PepeomFurymaker je napisao/la:Ekotto u Tottenhamu , prva postava , veoma dobar lijevi bocni , poprilicno agresivan i prodoran , 23godine mislim , kamerunac , ofenzivan al i dobar u defanzivi , u tottenhamu ima odlicnih partija , mislim svaka partija mu je odlicna , osim onog jednog ispada kada je kriv za gol i posaketao se s igracom , pa kasnije s navijacom
ja i dalje neznam tog igraca. da nije mozda servet cetin ? al on je stoper.Furymaker je napisao/la:Serbet ne Sabret
ma pusti , ovaj nes nabraja Papac , Rafinha , ... :$ sada taj Serbet :$
Nikada cuo za tog nisam al ne vjerujem da je klasa za Real Madrida -.-

ali moze igrat desnog beka a ramos n stoperaPipita je napisao/la:Ma povuceno krilo, ili ti ga ofanzivni bek...Ne igra po lijevoj uopste
pa u tome lezi najveci problem... cemu kupovina desnog beka, kad ih vec imamo dvojicu a ni jednog pravog lijevog beka... I jos pustiti Ramosa da igra stopera nakon one utakmice protiv Atletica na Bernabeu prosle sezone je za mene propast. Ramos je bolji na mjestu beka, jedan od pet najboljih desnih bekova na svijetu, zasto njega mijenjati, kad bi sebi mogli olaksati stavljanjem Drenthea na lijevog beka u par utakmica.. ako ne uspije, onda ostaviti Arbeloutax je napisao/la:ali moze igrat desnog beka a ramos n stoperaPipita je napisao/la:Ma povuceno krilo, ili ti ga ofanzivni bek...Ne igra po lijevoj uopste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.