Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ma nema sanse da ostane na klupi. Ja mislim da Ed vec sada prica sa Ancelotijem
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- red devil88
- Kontakt:
E imao sam strpljenja nenormalno i sa LVG i sa igracima e najebem im se sad kompletne familije vise. Bruka i srsmota da te jedan **** Wolfsburg bruka po LP. Boze sacuvaj
Glory Glory Man United !!! 

Pa sta sve treba da se desi pa da majmunu date nogu pobogu vise? Odmah nakon utakmice poslati spodobu kuci. Ovo je prevrsilo svaku mjeru.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koliko ponavljaš, morat će se jednom i desiti, ali ne ove godineRooney88 je napisao/la:Pa sta sve treba da se desi pa da majmunu date nogu pobogu vise? Odmah nakon utakmice poslati spodobu kuci. Ovo je prevrsilo svaku mjeru.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bruka i sramota u sta su oni pare ulozili,da se rasplaces a sto je najgore sasvim mi svejedno sa ovom mrcinom na klupi dao Allah dragi pa sad niz nastavit u ligi da ubiljezimo par poraza AMIN AMIN AMIN
Pa treba otprilike da se syebe kompletna sezona i onda da dobije otkaz, opet kazem koliki god je debil Van Gaal, toliko je uprava jos debilnija.Rooney88 je napisao/la:Pa sta sve treba da se desi pa da majmunu date nogu pobogu vise? Odmah nakon utakmice poslati spodobu kuci. Ovo je prevrsilo svaku mjeru.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Belmine ti bar imas utjehu u drugom sportu , @Rio , zao mi je brate 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Od sad mrzim cvijece,Ajax,Holandjane od SAD MRZIM VAN GAALA NE MOGU GA SMISLITJARANE! **** TE U TA USTA MEDNA SMRADU HOLANDSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVDJE ME LJUBIS

sada su trenutci kada je nepristojno pokusavati biti racionalan
- King_James
- Kontakt:
To kralju samo prizeljkuj jos porazatajger je napisao/la:Bruka i sramota u sta su oni pare ulozili,da se rasplaces a sto je najgore sasvim mi svejedno sa ovom mrcinom na klupi dao Allah dragi pa sad niz nastavit u ligi da ubiljezimo par poraza AMIN AMIN AMIN

Mislim i ja sam razocaran,al sad da prizeljkujem poraze kluba koji volim

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Po kojoj logici se Wilson šalje na posudbu (iako i sam sumnjam da bi on mogao napraviti neku razliku) koji je makar igrao u prvom sastavu, dao i gol i u deficitu smo napadača, a Powell se vraća ko zna otkud i dobija šansu ni manje ni više nego u odlučujućoj utakmici LP 
Tragikomedija na van Gaalov način. Mata hajmo reći bio jedan od boljih, izbacuje ga i ostavlja banderu. Povrede nastavljaju da desetkuju i za očekivati su sve lošije igre i u EPL.

Tragikomedija na van Gaalov način. Mata hajmo reći bio jedan od boljih, izbacuje ga i ostavlja banderu. Povrede nastavljaju da desetkuju i za očekivati su sve lošije igre i u EPL.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ajde ispadali smo i u gorim grupama sa boljim trenerimaRaul_64 je napisao/la:Belmine ti bar imas utjehu u drugom sportu , @Rio , zao mi je brate

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
EDE SUŠIĆ JE BOLJI OD ZATUPJELOG FILOZOFSKO-PROCESNOG TULIPANA NA KLUPI UNITEDA!
CARLO, BIG SAM, PARDEW, GIGGS, SCHOLES, ROBERTO CARLOS, SAFET SUSIC, HUSREF MUSEMIC, ZORAN MAMIC... DAJ BILO KOJEG, PO ZELJI OVA PRVA 3!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
CARLO, BIG SAM, PARDEW, GIGGS, SCHOLES, ROBERTO CARLOS, SAFET SUSIC, HUSREF MUSEMIC, ZORAN MAMIC... DAJ BILO KOJEG, PO ZELJI OVA PRVA 3!!
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Vece su sanse da ja guzim mis svijeta nego da Lujo dobije otkaz do kraja sezone.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Ovako, prvo bih da se osvrnem na ove hrabre momke poput Varele, Lingarda, Jacksona,... Raduje me kada vidim da se odlicno radi u tom segmentu.
Takodjer treba pohvaliti Davida, Smalla pa cak bih isao malo dalje pa rekao i citavu ekipu. Islo se svim i svacim, igralo srcem prema naprijed, ali nazalost bez bilo kakve organizacije, sto nas dovodi na drugu stranu, onu mracniju.
U sezonu se uslo neplanski, namjerno il ne izostavljajuci dva vazna segmenta da pojaca, ofanzivu (napadac, krilo) i odbranu (stopera).
Naravno, upravo smo pojacani na nekim od pomenutih pozicija - Martial, Depay, ali radi se o potencijalnim top igracima, koje treba istrpiti. Ovdje mislim na iskustvo, jer da bi prosli dalje, u lp, trebas navedeno.
Nije moguce da se izostanak povrijedjenih: Rooneya, Andera, Jonesa, Morgana i Shawa (Rojo ne bi bio od neke koristi na stoperu), nismo u stanju nadoknaditi, prije svih protiv solidnih ali ne i prejakih Vukova.
Prolaz nismo zijanili vcrs, to je valjda svima jasno, ali smo pokazali tu nemoc pa cak protiv ekipe koja je level ispod.
U ovakim situacijama trazi se ta improvizatorska ruka managera, koji bi tom nekom kompaktnom vezom (tri cm / dm-a) zakrpio rupe stvorene izostancima. Msm ok, guras mladice, ali kako ce ti jedan Powel donjeti bilo kakvu prevagu, pa decku je donedavno karijera visila o koncu.
Takodjer treba pohvaliti Davida, Smalla pa cak bih isao malo dalje pa rekao i citavu ekipu. Islo se svim i svacim, igralo srcem prema naprijed, ali nazalost bez bilo kakve organizacije, sto nas dovodi na drugu stranu, onu mracniju.
U sezonu se uslo neplanski, namjerno il ne izostavljajuci dva vazna segmenta da pojaca, ofanzivu (napadac, krilo) i odbranu (stopera).
Naravno, upravo smo pojacani na nekim od pomenutih pozicija - Martial, Depay, ali radi se o potencijalnim top igracima, koje treba istrpiti. Ovdje mislim na iskustvo, jer da bi prosli dalje, u lp, trebas navedeno.
Nije moguce da se izostanak povrijedjenih: Rooneya, Andera, Jonesa, Morgana i Shawa (Rojo ne bi bio od neke koristi na stoperu), nismo u stanju nadoknaditi, prije svih protiv solidnih ali ne i prejakih Vukova.
Prolaz nismo zijanili vcrs, to je valjda svima jasno, ali smo pokazali tu nemoc pa cak protiv ekipe koja je level ispod.
U ovakim situacijama trazi se ta improvizatorska ruka managera, koji bi tom nekom kompaktnom vezom (tri cm / dm-a) zakrpio rupe stvorene izostancima. Msm ok, guras mladice, ali kako ce ti jedan Powel donjeti bilo kakvu prevagu, pa decku je donedavno karijera visila o koncu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 08 dec 2015, 22:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Covjece unistava klub!rio_Ferdy88 je napisao/la:Koliko ponavljaš, morat će se jednom i desiti, ali ne ove godineRooney88 je napisao/la:Pa sta sve treba da se desi pa da majmunu date nogu pobogu vise? Odmah nakon utakmice poslati spodobu kuci. Ovo je prevrsilo svaku mjeru.
Kako ne vidite to? Kapiram ja tebe da ti je ispod casti pljunuti na trenera jer nas je SAF vodio skoro 30 godina pa sada svi kontate kako svaki novi manager zasluzuje dugorocnu sansu. Ovaj moron je prelazno rjesenje s kojim igramo najgori fudbal unazad 20 godina i koji nas u ovakvoj grupi odvede do **** Evropa lige.
Ako mu ne daju nogu nakon veceras onda nisu normalni sekunde.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ovo je pocetak samo,ovaj ce nas dovest na dno .
Zeljeznicar! 1921 !
Dobiješ 150+ milliona € za pojačanja i ti ne možeš proći grupu u kojoj su: CSKA, Wolfsburg i PSV i 4. si u EPL. Jadno. 

BRATE MOJ VCR NAFILE KLANJAM DA NAREDNIH 5 IZGUBIMO SA OVIM DEBILOM NA KLUPIKing_James je napisao/la:To kralju samo prizeljkuj jos porazatajger je napisao/la:Bruka i sramota u sta su oni pare ulozili,da se rasplaces a sto je najgore sasvim mi svejedno sa ovom mrcinom na klupi dao Allah dragi pa sad niz nastavit u ligi da ubiljezimo par poraza AMIN AMIN AMIN![]()
Mislim i ja sam razocaran,al sad da prizeljkujem poraze kluba koji volim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.