FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nacionalnost je definitivno umjetna stvar ovi prostora,ljudi evo sad ovdje n a Kupresu pun kafic Ultrasa pijem pivu s njima pricam o Manijacima ko grupi i sve postovanje imaju.Def.smo najaca grupa.Zeljo je dimenzia vise ovi prostora.Sve u svemu Osim,Bazdarevic,Nikic...kad spomenem da volim Zelju ovi svi prvo njih spomenu...
ako njih pamte onda ti to druze nisu ultrasi nego stari navijaci Velezasegasega1 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 13:14Nacionalnost je definitivno umjetna stvar ovi prostora,ljudi evo sad ovdje n a Kupresu pun kafic Ultrasa pijem pivu s njima pricam o Manijacima ko grupi i sve postovanje imaju.Def.smo najaca grupa.Zeljo je dimenzia vise ovi prostora.Sve u svemu Osim,Bazdarevic,Nikic...kad spomenem da volim Zelju ovi svi prvo njih spomenu...

FKŽ !
Nacionalnost je def.umjetna stvar ovi prostora.Evo me na Kupresu u kaficu medzu sto Ultrasa...Zeljo je def.institucija.Reko navijam za vas radi Zelje...odma spominju Osima,Bazdarevica,Nikica.....kapa do poda Manijacima
- kolezeljovac
- Kontakt:
Danas navijamo za Zrinjski, mada da nam ne treba iskreno navijao bi za Velež ko i prošle godine.
Bitno je da se ostane 4. i elham....
Bitno je da se ostane 4. i elham....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nema veze...tako je kako je...ne spominju Velez vec Manijake Grbavicu Osima i druga...nisi upravu ima momaka od 20 godTeaM87 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 13:22ako njih pamte onda ti to druze nisu ultrasi nego stari navijaci Velezasegasega1 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 13:14Nacionalnost je definitivno umjetna stvar ovi prostora,ljudi evo sad ovdje n a Kupresu pun kafic Ultrasa pijem pivu s njima pricam o Manijacima ko grupi i sve postovanje imaju.Def.smo najaca grupa.Zeljo je dimenzia vise ovi prostora.Sve u svemu Osim,Bazdarevic,Nikic...kad spomenem da volim Zelju ovi svi prvo njih spomenu...![]()
-
- Kontakt:
Nisam mislio da cu ovo ikad napisati ali zbog mog Zelje moram
Ajmooo Zrinjaa, razbij pijacare..
GONI GONI NEKA BJEZE, RED ARMY JE PODVELEZJE!
Ajmooo Zrinjaa, razbij pijacare..
GONI GONI NEKA BJEZE, RED ARMY JE PODVELEZJE!
Joj ne dobijete li danas .. serem vam se na titulu 

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- dubioza144
- Kontakt:
Danas ako velez dobije mi se trebamo okrenut prodaji utakmice posusju il slobodi, jer ce se i velez onda okrenut prodaji utakmice sarajevu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ko i ****...sto se nisu bolje borili za svoj grad...iskreno navijam danas za Zrinjski...isto tako ko sto su oni pobjedu koja je nas one godine udaljila od titule..
Poslije nas

A neki dan sprdas akcije navijaca i nazivas klub pomozi ba
Hahaha strasno
Ako ti ja dadnem bice tidubioza144 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:07Danas ako velez dobije mi se trebamo okrenut prodaji utakmice posusju il slobodi, jer ce se i velez onda okrenut prodaji utakmice sarajevu
-
- Kontakt:
Haj malo sa xyza pisi, dosadis ovako kad sa originalnog acc samo pisesHulahopka je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:28Ako ti ja dadnem bice tidubioza144 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 14:07Danas ako velez dobije mi se trebamo okrenut prodaji utakmice posusju il slobodi, jer ce se i velez onda okrenut prodaji utakmice sarajevu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Hulahopkice dosadan si kao proljev. Hure Hure
Predsjednik Zrinjskog, Lasic postavljen za v d direktora autocesta. Idu sad pare još jače..
Znam da nam treba za Evropu ali nakon onog penala u Bijeljini ne mogu.Ako moze nek Velež osvoji a mi na kraju 4.
- kolezeljovac
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa sta ti vrijedi sto si 4.ako oni osvoje. Trebamo onda treci biti, a oni ce sigurno pustiti Sarajevu ako osvoje
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎