Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Trebamo se svi aktivirati za all star svaki dan svako po 50,,100 puta i bice nade jos kad izadju prvi rezultati ako bude pri vrhu onda bas napasti 
- majestic24
- Kontakt:
Nema sanse da to moze uspjeti. Ja mislim da ide jedan glas po IP adresi bez obzira koliko puta glasali
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
zar neko stvarno misli da nas nekoliko desetina forumaša može toliko glasati da mirzu bude izabran na all star tekmu,pa ne glasamo samo mi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evo moje petorke

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Glaso 5 puta za 5 minuta

- L'Avvocato
- Kontakt:

to je ta petorka, poništili bi ove uglješe
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
a rasiste jebt 
Od kukanja nema ništa, ima na forumu dovoljno raje da se može pokrenuti kao što neko reče treba sastaviti fin e-mail i poslati svim portalima-medijima da objave članak o glasanju sa uputama, kad mogu razne starlete i čudesa gurati mogu i nekog koga treba, a to je naš Mirza. A da ne pričamo o FB prijateljima da svako objavi na svom zidu i da ima najmanje 500 ljudi da polovina glasa kao što glasaju i klikaju za kojekave nagrade, candy čudesa i farmvile eto nama Mirze u All Star momčadifilip13 je napisao/la:zar neko stvarno misli da nas nekoliko desetina forumaša može toliko glasati da mirzu bude izabran na all star tekmu,pa ne glasamo samo mi
Janez je napisao/la:Od kukanja nema ništa, ima na forumu dovoljno raje da se može pokrenuti kao što neko reče treba sastaviti fin e-mail i poslati svim portalima-medijima da objave članak o glasanju sa uputama, kad mogu razne starlete i čudesa gurati mogu i nekog koga treba, a to je naš Mirza. A da ne pričamo o FB prijateljima da svako objavi na svom zidu i da ima najmanje 500 ljudi da polovina glasa kao što glasaju i klikaju za kojekave nagrade, candy čudesa i farmvile eto nama Mirze u All Star momčadifilip13 je napisao/la:zar neko stvarno misli da nas nekoliko desetina forumaša može toliko glasati da mirzu bude izabran na all star tekmu,pa ne glasamo samo mi![]()
mislikm da je to nemoguća misija,ali eto nek isprobamo i to
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Razmotrite metode koje Latvijci koriste za istu stvar u NHL-u.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, nema sanse ljudi... Cak i kad bi Mirza ozbiljno zaprijetio, iz NBA bi ga sigurno sabotirali, da se ne mjesa u izbor zvijezdica.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
@filip13
Ako ne probamo nećemo znati, naravno da je teško i nemoguće očekivati, ali trebamo probati po cijenu svega, par klikova dnevno ne košta nas ništa. Računam da ima i određen broj Amera koji gotive Mirzu prema twitter komentarima za vrijeme utakmica i nakon istih, pa valjda će i oni koji glas da daju miša mu.
Valjda su i navijači Netsa skontali koliko im je Mirza valjao do sada da uz DWill i JJ poguraju i našeg Babuku kako god završilo mi smo svoju građansku dužnost obavili.

Ako ne probamo nećemo znati, naravno da je teško i nemoguće očekivati, ali trebamo probati po cijenu svega, par klikova dnevno ne košta nas ništa. Računam da ima i određen broj Amera koji gotive Mirzu prema twitter komentarima za vrijeme utakmica i nakon istih, pa valjda će i oni koji glas da daju miša mu.
Consigliere je napisao/la:Ma, nema sanse ljudi... Cak i kad bi Mirza ozbiljno zaprijetio, iz NBA bi ga sigurno sabotirali, da se ne mjesa u izbor zvijezdica.
malp nas je,malo
- L'Avvocato
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:a rasiste jebt
★★★
-
RealnoGledano
- Kontakt:
ja necu da glasam jer je Mirza jos uvjek daleko od tog lvl-a, al' zato kad bude glasanje za ono "tricasko" takmicenje
znaci odvojit cu dan i glasat dok mi se ruke ne ukoče

znaci odvojit cu dan i glasat dok mi se ruke ne ukoče
treba mrzit' samo crnce i rasisteL'Avvocato je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:a rasiste jebt![]()
mislim da za 3 point contest ne postoji glasanjeRealnoGledano je napisao/la:ja necu da glasam jer je Mirza jos uvjek daleko od tog lvl-a, al' zato kad bude glasanje za ono "tricasko" takmicenje
znaci odvojit cu dan i glasat dok mi se ruke ne ukoče![]()
viKK je napisao/la:mislim da za 3 point contest ne postoji glasanjeRealnoGledano je napisao/la:ja necu da glasam jer je Mirza jos uvjek daleko od tog lvl-a, al' zato kad bude glasanje za ono "tricasko" takmicenje
znaci odvojit cu dan i glasat dok mi se ruke ne ukoče![]()
tačno
Sta ste se vec predali jbt prosle godine bio je manje popularan a htjeli ste ga na all staru ako nistaa bilo bi lijepo kad izadju prvi rezultati da bude u top 20 istoka.
Za takmicenje u tricama ga nece pozvati.
UnSub je napisao/la:Sta ste se vec predali jbt prosle godine bio je manje popularan a htjeli ste ga na all staru ako nistaa bilo bi lijepo kad izadju prvi rezultati da bude u top 20 istoka.
imaš informaciju iz prve ruke da ga neće pozvati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.