Gledajuci ovo covjek bi rekao da je Real odigrao sasvim solidnu utakmicu u kojoj nije imao srece.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Realno nisam ocekivao -16 do polusezoneAdo1921 je napisao/la:Kriza su![]()
Daj STARONJA jedan smiri malo. Pa **** te gori si nego oni penzioneri sto se vozaju po citav dan u traNvajima.bparena je napisao/la:Realno nisam ocekivao -16 do polusezoneAdo1921 je napisao/la:Kriza su![]()
prije da je +11 da realbparena je napisao/la:Realno nisam ocekivao -16 do polusezoneAdo1921 je napisao/la:Kriza su![]()
Ne kontam u cemu je fol. Ni trenutka nisam nista protiv Reala napisao vec samo protiv prgavca na klupi koga Pelegrini nauci kako se vodi tim. I zar se ne smije pisati kad su i porazi a ne samo zgazili, ubili, unistili i ostalo. ? Realno je da vas nigdje u ovom momentu zahvaljujuci umisljenom destruktivcu i zato mojne suplje. Cuvaj se mouizma.neo je napisao/la:Daj STARONJA jedan smiri malo. Pa **** te gori si nego oni penzioneri sto se vozaju po citav dan u traNvajima.bparena je napisao/la:Realno nisam ocekivao -16 do polusezoneAdo1921 je napisao/la:Kriza su![]()
Jel tebe stid sto si nenormalni matori jarac koji nema pametnija posla od onanisanja na kikseve Reala iz Madrida?bparena je napisao/la:Realno nisam ocekivao -16 do polusezoneAdo1921 je napisao/la:Kriza su![]()
ne znam kad ce te poceti misliti o ovome sto pisemo ? Pa ljudi jel ga stid za ovu cifru -16 ? Jel ga stid sto mu je Iker u facu pljunoo ovu istinu ? Ne kontam sta je s vama - kolektivni mouizam - a nigdje Realizam.

čuj pellegrini ga naucio kako se vodi timbparena je napisao/la:[
Ne kontam u cemu je fol. Ni trenutka nisam nista protiv Reala napisao vec samo protiv prgavca na klupi koga Pelegrini nauci kako se vodi tim. I zar se ne smije pisati kad su i porazi a ne samo zgazili, ubili, unistili i ostalo. ? Realno je da vas nigdje u ovom momentu zahvaljujuci umisljenom destruktivcu i zato mojne suplje. Cuvaj se mouizma.
nek je on tu kad treba mene banovatCentre forward je napisao/la:@Monolog je sa ženom na večeri nem're ga led obit,porodičan čo'ek jednom sedmično malo ode do grada. Ostatak pravosuđa vjerovatno uživa u blagodatima naših maloljetnih djevojčica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.