FUDBALSKI ZEUS

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Sarajevo1946 je napisao/la:[youtube][/youtube]
FUDBALSKI ZEUS
![]()
![]()
E jesi likuša ..ti kao znaš da smo mi fašisti, bla, bla. De mi reci koliko godina imaš, 15 ?!Nedved11 je napisao/la:Samo pobjeda protiv fasista dolazi u obzir, mada je utakmica protiv Chelsea mnogo vaznija iz razloga sto Juve odavno nema dobar rezultat u LP. Obe ekipe neugodne, ali vjerujem u 2 pobjede od 1 razlike...forza Juve!
Laziali u Rimu nisu fasisti ?JTS je napisao/la:E jesi likuša ..ti kao znaš da smo mi fašisti, bla, bla. De mi reci koliko godina imaš, 15 ?!Nedved11 je napisao/la:Samo pobjeda protiv fasista dolazi u obzir, mada je utakmica protiv Chelsea mnogo vaznija iz razloga sto Juve odavno nema dobar rezultat u LP. Obe ekipe neugodne, ali vjerujem u 2 pobjede od 1 razlike...forza Juve!
Druže, nemoj da generalizuješ ..npr., ako si ti u svojoj porodici pristaša fašizma, ne znači i da je cijela tvoja porodica.Andrej je napisao/la:Laziali u Rimu nisu fasisti ?JTS je napisao/la:E jesi likuša ..ti kao znaš da smo mi fašisti, bla, bla. De mi reci koliko godina imaš, 15 ?!Nedved11 je napisao/la:Samo pobjeda protiv fasista dolazi u obzir, mada je utakmica protiv Chelsea mnogo vaznija iz razloga sto Juve odavno nema dobar rezultat u LP. Obe ekipe neugodne, ali vjerujem u 2 pobjede od 1 razlike...forza Juve!
Provjereno. Mislim da su Vikinzi i još jedna manja grupa fašistički orijentisane ... mislim da je Nucleo al nisam siguran. Pisalo se jedno vrijeme da su i Drughi desničari, zbog one podrške hrvatima, ali je grupa zvanično opovrgla takve navode.soe je napisao/la:I Juventusove ultra grupe su mahom desnicarske.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.