Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
gdje ovaj "sprca" 47 godina

Audere est Facere - THFC
*Ti bar znas da najjaci sam, kada misle da sam jadan*
Naprijed Famos!
Naprijed Famos!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dje ste supci
kako su dobre sviju mi nisam nista jace jeo mjesec dana 
kako su dobre sviju mi nisam nista jace jeo mjesec dana NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ima nas koji postimo Sarajlijice 
Audere est Facere - THFC
Naprijed Famos!
Naprijed Famos!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I to me briga

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Jel moguce da je ovaj dunjaluk ovako nepravedan,eto i postim i klanjam,ali isto ko da mi se sve to odbije o glavu,sve nizbrdo krenulo 
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Možel neko da mi uradi logo/grb sa citatom NWS i da negdje pise since 2k11. HITNO!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
IskušenjeLudLo 4 je napisao/la:Jel moguce da je ovaj dunjaluk ovako nepravedan,eto i postim i klanjam,ali isto ko da mi se sve to odbije o glavu,sve nizbrdo krenulo
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110814023" onclick="window.open(this.href);return false;
Pucnjava u Sarajevu, a u Zenici žena zbola supruga
U ulici Senada Mandića Dende do broja 2, Općina Novi Grad Sarajevo, sinoć oko 21.25 sati nepoznata osoba je upotrijebila vatreno oružje, a iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona su potvrdili da je plicija lišila slobode žensku osobu zbog sumnje da je nožem usmrtila supruga u selu Vrselje nadomak Zenice.
U pucnjavi koja se dogodila u Sarajevu nije bilo povrijeđenih osoba, dok je na licu mjesta zatečen DŽ. A. rođen 1980. godine u Sarajevu.
Operativnim radom službenici policije došli su do saznanja da se u vezu s upotrebom vatrenog oružja dovodi H. H., rođen 1990. godine u Foči, nastanjen u Sarajevu, koji je najvjerovatnije pucao u pravcu Dž. A..
O ovome je obaviješten kantonalni tužitelj, a uviđaj na mjesta događaja obavili su službenici MUP-a Kantona Sarajevo, gdje su pronađene tri čahure neidentifikovanog kalibra.
Službenici policije tragaju za H. H
Almedin Dizdarević podlegao u Kantonalnoj bolnici "Zenica"
Zbog sumnje da je sinoć oko 23 sata u porodičnoj kući u selu Vrselje hladnim oružjem - nožem usmrtila svoga supruga Almedina Dizdarevića rođenog 1978. godine iz Zenice, policija je oko pola noći slobode lišila V. D.
Kako je Feni potvrdila glasnogovornica MUP-a ZDK-a Aldina Ahmić, smrt Almedina Dizdarevića je sinoć u 23,55 sati operativnom centru MUP-a ZDK prijavilo medicinsko osoblje Kantonalne bolnice "Zenica“ u koju je A. D. dovezen u 23,20 sati s jednom ubodnom ranom u predjelu vrata.
Motivi ubistva još nisu poznati, a istragu vode inspektori MUP-a ZDK i dežurni kantonalnii tužilac Borislav Milešić.
U ulici Senada Mandića Dende do broja 2, Općina Novi Grad Sarajevo, sinoć oko 21.25 sati nepoznata osoba je upotrijebila vatreno oružje, a iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona su potvrdili da je plicija lišila slobode žensku osobu zbog sumnje da je nožem usmrtila supruga u selu Vrselje nadomak Zenice.
U pucnjavi koja se dogodila u Sarajevu nije bilo povrijeđenih osoba, dok je na licu mjesta zatečen DŽ. A. rođen 1980. godine u Sarajevu.
Operativnim radom službenici policije došli su do saznanja da se u vezu s upotrebom vatrenog oružja dovodi H. H., rođen 1990. godine u Foči, nastanjen u Sarajevu, koji je najvjerovatnije pucao u pravcu Dž. A..
O ovome je obaviješten kantonalni tužitelj, a uviđaj na mjesta događaja obavili su službenici MUP-a Kantona Sarajevo, gdje su pronađene tri čahure neidentifikovanog kalibra.
Zbog sumnje da je sinoć oko 23 sata u porodičnoj kući u selu Vrselje hladnim oružjem - nožem usmrtila svoga supruga Almedina Dizdarevića rođenog 1978. godine iz Zenice, policija je oko pola noći slobode lišila V. D.
Kako je Feni potvrdila glasnogovornica MUP-a ZDK-a Aldina Ahmić, smrt Almedina Dizdarevića je sinoć u 23,55 sati operativnom centru MUP-a ZDK prijavilo medicinsko osoblje Kantonalne bolnice "Zenica“ u koju je A. D. dovezen u 23,20 sati s jednom ubodnom ranom u predjelu vrata.
Motivi ubistva još nisu poznati, a istragu vode inspektori MUP-a ZDK i dežurni kantonalnii tužilac Borislav Milešić.
I ja mislim da je to iskusenje. Ovaj te hadis mozda malo ohrabri: "Kome Allah hoce dobro, stavi ga na iskusenje" (hadis biljezi Buharija).QUARESMA 18<<< je napisao/la:IskušenjeLudLo 4 je napisao/la:Jel moguce da je ovaj dunjaluk ovako nepravedan,eto i postim i klanjam,ali isto ko da mi se sve to odbije o glavu,sve nizbrdo krenulone klanja se samo za ramazan
A ne treba klanjati samo uz ramazan, lijepo je to objasnio Sanin Musa u jednom predavanju...Kaze: "Zamisli da u skoli iz nekog predmeta dobijes 11 jedinica i 1 dvojku. Da li bi dobio prolaznu ocjenu iz tog predmeta?" Tih 11 jedinica je 11 mjeseci neklanjanja, a ta jedna dvojka je mjesec ramazan, u kojem' si redovno obavljao namaz.
Allah, uistinu, poslije svakog iskusenja da olaksanje!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- mighty_reds
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110814023
bio sam juče u Hitnoj kada su dovezli ovoga momka.Kao što sam čuo od policije kada je uzimala izjavu bio neki teferič valjda.Ništa novo
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
To ti je vazda tako jarane... iskušenja kad navale samo se sjeti da kome Allah swt hoće dobro stavlja ga na razna iskušenja.. pa sinoć kad sam ostao živ od silnih žena u gradu i stila im oblačenja onda ...LudLo 4 je napisao/la:Jel moguce da je ovaj dunjaluk ovako nepravedan,eto i postim i klanjam,ali isto ko da mi se sve to odbije o glavu,sve nizbrdo krenulo
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110814037" onclick="window.open(this.href);return false;
Pljačkaš terenca sa Alipašinog Polja
Osoba koja je pucala sinoć u Sarajevu je Hajrudin Harbaš
Policija MUP-a Kantona Sarajevo danas je nastavila potragu za osobom koja je pucala sinoć oko 21.25 sati u ulici Senada Mandića Dende do broja 2.
[youtube][/youtube]
Ranije je saopćeno da se radi o osobi sa inicijalima H. H., a prema onome što je za Sarajevo-x.com potvrđeno u MUP-u, radi se o Hajrudinu Harbašu iz Sarajeva, koji je rođen u Foči 1990. godine.
U policiji kažu da nema novih informacija u vezi sa ovim događajem.
Naime, osoba koja je u subotu navečer pucala je najvjerovatnije isti onaj Hajrudin Harbaš, pljačkaš od ranije poznat policiji. On je zajedno sa Amarom Al Mansourom 24. juna u sarajevskom naselju Alipašino Polje razbio staklo na terencu SsangYong, a potom su iz njega uzeli torbu.
Pljačkaši su nekoliko dana nakon toga identifikovani na osnovu snimaka koje je naša redakcija proslijedila MUP-u, a koje je načnio naš čitatelj
Pljačkaš terenca sa Alipašinog Polja
Osoba koja je pucala sinoć u Sarajevu je Hajrudin Harbaš
Policija MUP-a Kantona Sarajevo danas je nastavila potragu za osobom koja je pucala sinoć oko 21.25 sati u ulici Senada Mandića Dende do broja 2.
[youtube][/youtube]
Ranije je saopćeno da se radi o osobi sa inicijalima H. H., a prema onome što je za Sarajevo-x.com potvrđeno u MUP-u, radi se o Hajrudinu Harbašu iz Sarajeva, koji je rođen u Foči 1990. godine.
U policiji kažu da nema novih informacija u vezi sa ovim događajem.
Naime, osoba koja je u subotu navečer pucala je najvjerovatnije isti onaj Hajrudin Harbaš, pljačkaš od ranije poznat policiji. On je zajedno sa Amarom Al Mansourom 24. juna u sarajevskom naselju Alipašino Polje razbio staklo na terencu SsangYong, a potom su iz njega uzeli torbu.
Pljačkaši su nekoliko dana nakon toga identifikovani na osnovu snimaka koje je naša redakcija proslijedila MUP-u, a koje je načnio naš čitatelj
Ovako su i mom starom maznuli Alpina kasetofon isto samo slomili staklo izvukli radio i štura
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@ludlo 4
Sabura,brate!
Dobro su ti ovi momci rekli, to je samo iskušenje...
Hajd živni malo, bit će Željo opet šampion inšallah!
Sabura,brate!
Dobro su ti ovi momci rekli, to je samo iskušenje...
Hajd živni malo, bit će Željo opet šampion inšallah!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma braco klanjam od svoje pete godine,dzumu bez razloga nisam propustio.Ali ovo ne znam Bgm,ne moze se izdrzati,mozda Bog nema veze s tim,ali znam da ima ,valjda sam zasluzio da mi pomogne,kad se nakaci pa sve krene nizbrdo.Zamislite da ljubite i lizete nogu koja vas gazi,ona vas gazi non stop a vi je lizite jer ne mozete bez nje.pa onda jos milion problemaQUARESMA 18<<< je napisao/la:IskušenjeLudLo 4 je napisao/la:Jel moguce da je ovaj dunjaluk ovako nepravedan,eto i postim i klanjam,ali isto ko da mi se sve to odbije o glavu,sve nizbrdo krenulone klanja se samo za ramazan
||| FKZeljeznicar |||
Ja nit postim nit klanjam nit u bog vjerujem bogohulim vise nego ikad a život je super 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Frutek pojede li se sta kvalitetno ?Frutek je napisao/la:Ja nit postim nit klanjam nit u bog vjerujem bogohulim vise nego ikad a život je super
Ma samo klempavoSarajlijc@ je napisao/la:Frutek pojede li se sta kvalitetno ?Frutek je napisao/la:Ja nit postim nit klanjam nit u bog vjerujem bogohulim vise nego ikad a život je super
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jede li se sira ? 
Isti samFrutek je napisao/la:Ja nit postim nit klanjam nit u bog vjerujem bogohulim vise nego ikad a život je super
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, napoleon72 i 8 gostiju.