Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

JamaL
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la JamaL » 14 avg 2011, 10:13

gdje ovaj "sprca" 47 godina :? :D
Audere est Facere - THFC
*Ti bar znas da najjaci sam, kada misle da sam jadan*
Naprijed Famos!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 avg 2011, 10:15

Dje ste supci :D

slika kako su dobre sviju mi nisam nista jace jeo mjesec dana 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

JamaL
Kontakt:

Post Postao/la JamaL » 14 avg 2011, 10:22

Ima nas koji postimo Sarajlijice ;)
Audere est Facere - THFC
*Ti bar znas da najjaci sam, kada misle da sam jadan*
Naprijed Famos!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 avg 2011, 10:30

I to me briga :D :mrgreen: :mrgreen:

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 14 avg 2011, 13:00

Jel moguce da je ovaj dunjaluk ovako nepravedan,eto i postim i klanjam,ali isto ko da mi se sve to odbije o glavu,sve nizbrdo krenulo :evil:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2011, 13:06

Možel neko da mi uradi logo/grb sa citatom NWS i da negdje pise since 2k11. HITNO!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 14 avg 2011, 13:35

LudLo 4 je napisao/la:Jel moguce da je ovaj dunjaluk ovako nepravedan,eto i postim i klanjam,ali isto ko da mi se sve to odbije o glavu,sve nizbrdo krenulo :evil:
Iskušenje ;) ne klanja se samo za ramazan ;)

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 avg 2011, 13:55

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110814023" onclick="window.open(this.href);return false;

Pucnjava u Sarajevu, a u Zenici žena zbola supruga

U ulici Senada Mandića Dende do broja 2, Općina Novi Grad Sarajevo, sinoć oko 21.25 sati nepoznata osoba je upotrijebila vatreno oružje, a iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona su potvrdili da je plicija lišila slobode žensku osobu zbog sumnje da je nožem usmrtila supruga u selu Vrselje nadomak Zenice.

U pucnjavi koja se dogodila u Sarajevu nije bilo povrijeđenih osoba, dok je na licu mjesta zatečen DŽ. A. rođen 1980. godine u Sarajevu.

Operativnim radom službenici policije došli su do saznanja da se u vezu s upotrebom vatrenog oružja dovodi H. H., rođen 1990. godine u Foči, nastanjen u Sarajevu, koji je najvjerovatnije pucao u pravcu Dž. A..

O ovome je obaviješten kantonalni tužitelj, a uviđaj na mjesta događaja obavili su službenici MUP-a Kantona Sarajevo, gdje su pronađene tri čahure neidentifikovanog kalibra.

Službenici policije tragaju za H. H

Almedin Dizdarević podlegao u Kantonalnoj bolnici "Zenica"

Zbog sumnje da je sinoć oko 23 sata u porodičnoj kući u selu Vrselje hladnim oružjem - nožem usmrtila svoga supruga Almedina Dizdarevića rođenog 1978. godine iz Zenice, policija je oko pola noći slobode lišila V. D.

Kako je Feni potvrdila glasnogovornica MUP-a ZDK-a Aldina Ahmić, smrt Almedina Dizdarevića je sinoć u 23,55 sati operativnom centru MUP-a ZDK prijavilo medicinsko osoblje Kantonalne bolnice "Zenica“ u koju je A. D. dovezen u 23,20 sati s jednom ubodnom ranom u predjelu vrata.

Motivi ubistva još nisu poznati, a istragu vode inspektori MUP-a ZDK i dežurni kantonalnii tužilac Borislav Milešić.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 14 avg 2011, 14:04

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Jel moguce da je ovaj dunjaluk ovako nepravedan,eto i postim i klanjam,ali isto ko da mi se sve to odbije o glavu,sve nizbrdo krenulo :evil:
I ja mislim da je to iskusenje. Ovaj te hadis mozda malo ohrabri: "Kome Allah hoce dobro, stavi ga na iskusenje" (hadis biljezi Buharija). ;)
A ne treba klanjati samo uz ramazan, lijepo je to objasnio Sanin Musa u jednom predavanju...Kaze: "Zamisli da u skoli iz nekog predmeta dobijes 11 jedinica i 1 dvojku. Da li bi dobio prolaznu ocjenu iz tog predmeta?" Tih 11 jedinica je 11 mjeseci neklanjanja, a ta jedna dvojka je mjesec ramazan, u kojem' si redovno obavljao namaz.
Allah, uistinu, poslije svakog iskusenja da olaksanje! ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 14 avg 2011, 14:32

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110814023

Pucnjava u Sarajevu, a u Zenici žena zbola supruga

U ulici Senada Mandića Dende do broja 2, Općina Novi Grad Sarajevo, sinoć oko 21.25 sati nepoznata osoba je upotrijebila vatreno oružje, a iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona su potvrdili da je plicija lišila slobode žensku osobu zbog sumnje da je nožem usmrtila supruga u selu Vrselje nadomak Zenice.

U pucnjavi koja se dogodila u Sarajevu nije bilo povrijeđenih osoba, dok je na licu mjesta zatečen DŽ. A. rođen 1980. godine u Sarajevu.

Operativnim radom službenici policije došli su do saznanja da se u vezu s upotrebom vatrenog oružja dovodi H. H., rođen 1990. godine u Foči, nastanjen u Sarajevu, koji je najvjerovatnije pucao u pravcu Dž. A..

O ovome je obaviješten kantonalni tužitelj, a uviđaj na mjesta događaja obavili su službenici MUP-a Kantona Sarajevo, gdje su pronađene tri čahure neidentifikovanog kalibra.

Službenici policije tragaju za H. H

Almedin Dizdarević podlegao u Kantonalnoj bolnici "Zenica"

Zbog sumnje da je sinoć oko 23 sata u porodičnoj kući u selu Vrselje hladnim oružjem - nožem usmrtila svoga supruga Almedina Dizdarevića rođenog 1978. godine iz Zenice, policija je oko pola noći slobode lišila V. D.

Kako je Feni potvrdila glasnogovornica MUP-a ZDK-a Aldina Ahmić, smrt Almedina Dizdarevića je sinoć u 23,55 sati operativnom centru MUP-a ZDK prijavilo medicinsko osoblje Kantonalne bolnice "Zenica“ u koju je A. D. dovezen u 23,20 sati s jednom ubodnom ranom u predjelu vrata.

Motivi ubistva još nisu poznati, a istragu vode inspektori MUP-a ZDK i dežurni kantonalnii tužilac Borislav Milešić.

bio sam juče u Hitnoj kada su dovezli ovoga momka.Kao što sam čuo od policije kada je uzimala izjavu bio neki teferič valjda.Ništa novo :roll:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 avg 2011, 14:38

To ti je vazda tako jarane... iskušenja kad navale samo se sjeti da kome Allah swt hoće dobro stavlja ga na razna iskušenja.. pa sinoć kad sam ostao živ od silnih žena u gradu i stila im oblačenja onda ... :mrgreen: :D
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 avg 2011, 14:38

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110814037" onclick="window.open(this.href);return false;

Pljačkaš terenca sa Alipašinog Polja

Osoba koja je pucala sinoć u Sarajevu je Hajrudin Harbaš
Policija MUP-a Kantona Sarajevo danas je nastavila potragu za osobom koja je pucala sinoć oko 21.25 sati u ulici Senada Mandića Dende do broja 2.

[youtube][/youtube]

Ranije je saopćeno da se radi o osobi sa inicijalima H. H., a prema onome što je za Sarajevo-x.com potvrđeno u MUP-u, radi se o Hajrudinu Harbašu iz Sarajeva, koji je rođen u Foči 1990. godine.

U policiji kažu da nema novih informacija u vezi sa ovim događajem.

Naime, osoba koja je u subotu navečer pucala je najvjerovatnije isti onaj Hajrudin Harbaš, pljačkaš od ranije poznat policiji. On je zajedno sa Amarom Al Mansourom 24. juna u sarajevskom naselju Alipašino Polje razbio staklo na terencu SsangYong, a potom su iz njega uzeli torbu.

Pljačkaši su nekoliko dana nakon toga identifikovani na osnovu snimaka koje je naša redakcija proslijedila MUP-u, a koje je načnio naš čitatelj

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2011, 14:41

Ovako su i mom starom maznuli Alpina kasetofon isto samo slomili staklo izvukli radio i štura

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 avg 2011, 14:47

@ludlo 4

Sabura,brate!

Dobro su ti ovi momci rekli, to je samo iskušenje...

Hajd živni malo, bit će Željo opet šampion inšallah! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 14 avg 2011, 15:03

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Ma braco klanjam od svoje pete godine,dzumu bez razloga nisam propustio.Ali ovo ne znam Bgm,ne moze se izdrzati,mozda Bog nema veze s tim,ali znam da ima ,valjda sam zasluzio da mi pomogne,kad se nakaci pa sve krene nizbrdo.Zamislite da ljubite i lizete nogu koja vas gazi,ona vas gazi non stop a vi je lizite jer ne mozete bez nje.pa onda jos milion problema
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 14 avg 2011, 16:18

Ja nit postim nit klanjam nit u bog vjerujem bogohulim vise nego ikad a život je super :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 avg 2011, 16:20

Frutek je napisao/la:Ja nit postim nit klanjam nit u bog vjerujem bogohulim vise nego ikad a život je super :mrgreen:
Frutek pojede li se sta kvalitetno ? :mrgreen:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 14 avg 2011, 16:21

Sarajlijc@ je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Ja nit postim nit klanjam nit u bog vjerujem bogohulim vise nego ikad a život je super :mrgreen:
Frutek pojede li se sta kvalitetno ? :mrgreen:
Ma samo klempavo :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 avg 2011, 16:26

Jede li se sira ? :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 avg 2011, 16:27

Isti sam :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, napoleon72 i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []