Oj Tito dragi, zar i to ima?! Je li realno? Kad misliš da si sve čuo i vidio, oni pomjere granice. Ranije su prodavali igrače za par Varteksovih odijela, ali ovo je šampionski potez
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo je Sloboda iz Tuzle
Ovdje ce izgleda biti teskih opstrukcija od strane Nosonje i carsije sve u cilju da preuzmu Slobodu kada bude u federalnoj, onda mogu nastaviti orgijanje sa Slobodom, oni ce ponovo dobiti transu od grada i uzivati u blagodetima novca gradskog budzeta.....jer kako vidim jedino Fukare nesto pokusavaju, Azmir ne izlazi u javnost, suti, a sutnja je znak odobravanja sta su predhodnici uradili od kluba.
🔴⚫️
To i jestte šampioski potez. Da se ne desi slućaj Karić ili Dzida ili Kostć. Lično me zaboli k. pod uslovom da iznos novca žena + igrač nije napumpan duplo ali znajući nas. ne bi ni to bilo čudno. Koliko je to legalno nemam pojma. Samo znam da je većina svršavala kada su zavalili Almira sa onim famoznim klubom u sjeni koji će uskoro imati više duga nego Sloboda
& $ ?
Čuj ovog, Koliko je to legalno nemam pojma Šta ti misliš je li legalno?klma1 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 13:00To i jestte šampioski potez. Da se ne desi slućaj Karić ili Dzida ili Kostć. Lično me zaboli k. pod uslovom da iznos novca žena + igrač nije napumpan duplo ali znajući nas. ne bi ni to bilo čudno. Koliko je to legalno nemam pojma. Samo znam da je većina svršavala kada su zavalili Almira sa onim famoznim klubom u sjeni koji će uskoro imati više duga nego Sloboda
Samo je Sloboda iz Tuzle
- bromazepam
- Kontakt:
šta uradiše podrinjci od kluba...
Borba između njih je na 2 fronta,savez i Sloboda...Bit će tu još cirkusa dosta!!! Neće im Azmir popustiti to je sigurno!!!Skver je napisao/la: ↑19 feb 2025, 12:41Ovdje ce izgleda biti teskih opstrukcija od strane Nosonje i carsije sve u cilju da preuzmu Slobodu kada bude u federalnoj, onda mogu nastaviti orgijanje sa Slobodom, oni ce ponovo dobiti transu od grada i uzivati u blagodetima novca gradskog budzeta.....jer kako vidim jedino Fukare nesto pokusavaju, Azmir ne izlazi u javnost, suti, a sutnja je znak odobravanja sta su predhodnici uradili od kluba.
Pala tranša za sendvič, imaš li bar malo stida i časti?
Možeš li se pogledati u ogledalo? Radi li ti savjest bar na stoti dio sekunde?
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- bromazepam
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisam znao da su Aco i kompanija iz podrinja.Jesi vidio prevaranata, ovamo se prodaju kao "carsijaneri" neki cccc.
Ili na stanici ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- bromazepam
- Kontakt:
ma **** podrinjske vjerujBosanac1997 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 13:37Nisam znao da su Aco i kompanija iz podrinja.Jesi vidio prevaranata, ovamo se prodaju kao "carsijaneri" neki cccc.
Ja samo gledam šta je bolje za Slobodu, zaboli me za AHbromazepam je napisao/la: ↑19 feb 2025, 13:31Saberi se azmirovac. Šta nam babuka uradi....
A tebe pitam imaš li imalo stida i srama?
Glumiš neku visinu, kao edukovan a nisko si se spustio, niže ćeš biti samo kada ti taj kome si u stražnjici izvrši defekaciju
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- bromazepam
- Kontakt:
100% istina i provjereno.
Ovaj domar iz sector security-a je načuo i samim tim je eliminisana svaka nedoumica iz te informacije.
Bosanac1997 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 13:37Nisam znao da su Aco i kompanija iz podrinja.Jesi vidio prevaranata, ovamo se prodaju kao "carsijaneri" neki cccc.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Legla transa od ace pa je opet aktivan… krilca iz friteze i malo toceno za sedam dana pisanja gluposti po forumu
Ima obraza da se javlja 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Haman isplaćeno 250 markica što su mu dužni, odma se bacio na posao 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- bromazepam
- Kontakt:
Nepismena goveda su tu.
-
- Kontakt:
Ne postoji vece govedo od tebe na podrucju TK.
Vjerovatno je ACO dobio poticaj od drzave za uzgajanje goveda poput tebe.
Gdje ti je zuta markica na uhu? Ne smijes se kretat bez nje,reci gazdi da nabavi jednu ili ce u suprotnom morati vratiti pare od poticaja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.