FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
uzvratna utakmica kupa je pomjerena za 9.1.2013 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
"My Favorite Ring is Always the Next One"
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
[youtube][/youtube]

Strašna reklama.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Cruyff: "Nije bitno pobijediti po svaku cijenu. Rijetki pobjeđuju. Moraš tako igrati da fasciniraš publiku, da te obožavaju gledati, jer tada smiješ i izgubiti."
Covjek objasnio !
To je ono sto Barcelonu razlikuje od svih ostalih ..
Covjek objasnio !
To je ono sto Barcelonu razlikuje od svih ostalih ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Upravo tako, u teatru se ljudi zabavljaju.
Mes que un Quatar.
Mes que un Quatar.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Misliš Qatar ?D10S je napisao/la:Upravo tako, u teatru se ljudi zabavljaju.
Mes que un Quatar.
Uskoro bi mogli gledati Erica Abidala na zelenom travnjaku.
Kao i Cuencu.
Tek onda postaje prenatrpano ..
Kao i Cuencu.
Tek onda postaje prenatrpano ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Da.viKK je napisao/la:Misliš Qatar ?D10S je napisao/la:Upravo tako, u teatru se ljudi zabavljaju.
Mes que un Quatar.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ne trudi se ispravljati ga. Ima on svoj jezikviKK je napisao/la:Misliš Qatar ?D10S je napisao/la:Upravo tako, u teatru se ljudi zabavljaju.
Mes que un Quatar.
Na kraju recenice ide tocka, ne smajli.
Valjda tacka.
Whahaha
Whahaha
- PatrickBateman
- Kontakt:
Nekada si znao i trolati... Mora da ti je depresija uzrokovana Realovim trenutnim stanjem utjecala na te sposobnosti.D10S je napisao/la:Na kraju recenice ide tocka, ne smajli.
A meni jos jucer rekose da znam trolati. Real od jucer nije odigrao niti jednu utakmicu. :slijezeramenima:PatrickBateman je napisao/la: Nekada si znao i trolati... Mora da ti je depresija uzrokovana Realovim trenutnim stanjem utjecala na te sposobnosti.
I usput, od tvojih petstotinjak postova, njih tristo si uputio meni, a da si pritom svega dva-triput imao pravu nogometnu raspravu. Svaki odgovor meni si uputio na licnoj razini, daj heboga ti, idemo malo pricati o nogometu na nogometnom forumu, ne.
Nemoj se brinuti, nisi ti moja vreca za udaranje broj jedan, to je jos uvijek bparena.
kad je cules znao da napiše nešto o nogometu? nikada. Znao je samo da se diči titulama koje su dobili posredstvom platinija, što dovoljno govori o njihovom (ne)znanju u nogometu.
naprijed rejal
Da je meni znati ima li moderatora na ovom FORUMU ?????
Ako postovi od svetog nisu stalna provokacija onda slobodno obrisite pravila pisanja na forumu jer su bezptorebna !!!
Ako postovi od svetog nisu stalna provokacija onda slobodno obrisite pravila pisanja na forumu jer su bezptorebna !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- PatrickBateman
- Kontakt:
Pa razlog mog registrovanja na ovaj forum je da tebi pisem.D10S je napisao/la: I usput, od tvojih petstotinjak postova, njih tristo si uputio meni, a da si pritom svega dva-triput imao pravu nogometnu raspravu. Svaki odgovor meni si uputio na licnoj razini, daj heboga ti, idemo malo pricati o nogometu na nogometnom forumu, ne.
Nemoj se brinuti, nisi ti moja vreca za udaranje broj jedan, to je jos uvijek bparena.
Nije da nismo usli nikad u diskusiju nogometnu,nego si ti k'o SDA. Cim nestane argumenata u diskusiji, okrenes jagnje u selu i to je to. (napises nesto tipa uefalona i sve te vole i podrzavaju,pogotovo madridist i sveti,nerazdvojivi kiss asses.)
Kakve su nove informacije ? Sta je s Mesijem i kad se ocekuje povratak na teren. Nema jos mnogo tekmi do odmora pa valjda ce izdrzat do kraja.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa sam je Messi rekao da ne zna da li ce protiv Betisa igrati, zavisit ce od oporavka, a vec je rekao da se osjeca dobro. Znaci maksimalno bi mogao jednu tekmu propustiti. Nema vise potrebe iscekivati neke nove vijesti, jer je valjda vec sve receno povodom povrede. Ni na oficijelnoj stranici nema nista, nego ovo sto je Messi rekao.bparena je napisao/la:Kakve su nove informacije ? Sta je s Mesijem i kad se ocekuje povratak na teren. Nema jos mnogo tekmi do odmora pa valjda ce izdrzat do kraja.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.